Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να κάνω νέα καταχώρηση παλιάς αγγελίας και δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος. Κάποια βοήθεια????

Σε γενικές γραμμές θέλει πολύ βελτίωση. Θυμίζει πολύ το αγγελιόπολυς και είναι τρομερά κουραστικό στις αγγελίες.

Στο Forum τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλά και εκεί πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις.

Εμείς που διαβάζαμε ποιο πολύ το forum μας κουράζει.

Επεξ/σία από nikolakisteo
  • Like 2
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρατήρηση ΣΟΣ για τις αγγελίες.

Όταν κάποιος ψάχνει στις αγγελιες πχ στα κινητά στην υποκατηγορία διάφορα, μετα για να παει στην κατηγορία zte πρεπει να το κανει απο το πανω μέρος της οθόνης , να ξαναμπεί στις αγγελίες κλπ κλπ , ενω παλιά ήταν απλούστερο .

Επίσης η τιμή είναι σε πολύ άσχημη θέση και δεν φαίνεται καλά.

Όταν κάποιος δεν έχει εικόνα , εμφανιζεται μια μεγάλη μαυριλα που είναι αντίαισθητικό.  

Ευχαριστώ, χρόνια πολλά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Παρατήρηση ΣΟΣ για τις αγγελίες.

Όταν κάποιος ψάχνει στις αγγελιες πχ στα κινητά στην υποκατηγορία διάφορα, μετα για να παει στην κατηγορία zte πρεπει να το κανει απο το πανω μέρος της οθόνης , να ξαναμπεί στις αγγελίες κλπ κλπ , ενω παλιά ήταν απλούστερο .

Επίσης η τιμή είναι σε πολύ άσχημη θέση και δεν φαίνεται καλά.

Όταν κάποιος δεν έχει εικόνα , εμφανιζεται μια μεγάλη μαυριλα που είναι αντίαισθητικό.  

Ευχαριστώ, χρόνια πολλά.

Aκομα μια απορια

στις αγγελιες μπορω πχ στα κιν να δω ολες τις αγγελιες κινητων χωρις να μπω σε καποιο κατασκευαστη;

Επεξ/σία από tsamadas
Δημοσ.

Πως στο καλό κανουμε ανανέωση (νέα καταχώρηση) παλιάς αγγελίας μας; Τι γίνεται; Στο προηγούμενο κάθε 7 μέρες πατούσες το κουμπάκι και γινόταν ανανέωση.

• Like 7
Δημοσ.
Στις 1/1/2018 στις 3:15 ΜΜ, tzaristotelis1968 είπε

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πως επανυποβαλει καποιος αγγελια?????????

Αυτή η λογικότατη ερώτηση συμπυκνώνει κατά τη γνώμη μου και την όλη κριτική για το νεο site:

Στο παλιό όλα τα εύρισκες και τα ανακάλυπτες εύκολα, αντε με κανα-δυό παραπάνω click (καμμιά φορά).  Στο καινούργιο θέλεις manual ....

• Like 3
Δημοσ.

Ας περιμενουμε ρε παιδια να τελειωσει το indexing και να ερθει σε τελικη μορφη η βαση δεδομενων ......

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/1/2018 στις 4:28 ΜΜ, White Wolf είπε

Μηπως λεω μηπως παιρναει απο το μυαλο σου οτι θα ηταν καλυτερα οι 40 ωρες να ηταν 80 ωρες για να βγει κατι που λειτουργει και οχι να κανουν beta testing οι χρηστες;

Επισης συμμετειχες στη προετοιμασια του καινουριου σαιτ ή εισαι απλα αυτοκλητος δικηγορος αυτων που συμμετειχαν γιατι οπως και να εχει ειναι λιγακι κουραστικο να σε βλεπουμε σε ολα τα δικαιολογημενα παραπονα των χρηστων να πεταγεσαι και να προσπαθεις να τα μειωσεις.

Θα συμφωνησω μερικως μαζι σου ΑΛΛΑ αξιζει να σημειωθει οτι το site ειναι δωρεαν και τα παιδια που το τρεχουν λογικα κανουν οτι καλυτερο μπορουν για να το αναβαθμισουν / κανουν καλυτερο / ολοκληρωσουν την σελιδα.
Το γεγονος οτι ειναι ακομα σε μια μεταβαση, δεν το κανει αχρηστο ή ασχημο απλα... δωσε χρονο μεχρι ολες οι νεες λειτουργειες δουλεψουν οπως πρεπει!

Επισης, εμενα η αλλαγη μου φαινεται μεγαλη. Αρκετα μεγαλη σαν τις διαφορες στο UI που ειχαμε δει πιο παλια στο iOS 6 vs iOS 7. (το 6 ακομα μου φαινεται πιο ομορφο αλλα τι να κανουμε life goes on).

Ειμαι fan των αγγελιων αλλα οπως ειπε και ο @ThReSh λογικο ειναι να υπαρχουν θεματα σε ενα section αρκετα μεγαλο και εκτενες οπως ειναι οι αγγελιες.

Υπομονη.

Το λευκο δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει. Το αντιθετο, ως τυπος που δουλευει σε οθονη αρκετες ωρες το λευκο με κουραζει και προτιμω το μαυρο - darkula theme.

Εγω ακομα δεν εχω βρει τροπο να βλεπω ολες τις αγγελιες απο μια κατηγορια οπως παλια (πχ να δω ολα τα laptops απο ολες τις μαρκες) καθως και να ανανεωσω μια αγγελια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην δεν ζητησα τη κεφαλη κανενος και εννοειται πως δινω χρονο,λες και αν δεν εδινα τι θα γινοταν,για να γινουν οι διορθωσεις που χρειαζονται.Απλα εξεφρασα καποιες ευλογες αποριες για τη προχειροτητα που υπηρξε και ενω ειχε αποφασιστει να γινει μια τοσο μεγαλη αλλαγη.

Υ.Γ
Το site μπορει να ειναι "δωρεαν" για τους χρηστες,λες και αν υπηρχε συνδρομη θα τη πληρωνε κανενας,αλλα οι ιδιοκτητες του το εκμεταλλευονται μια χαρα οικονομικα ειτε μεσω διαφημισης ειτε μεσω χορηγιων.

Και αυτο μπορουν να το κανουν χαρις στο τεραστιο αριθμο χρηστων που το επισκεπτονται...

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Προσπαθώ να βάλω αγγελία. Ας ξεκινήσω με το ότι δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή επανυποβολή που υπήρχε . Αναγκαστικά προσπάθησα να δημιουργήσω νέα. Επιτρέπει όμως μέχρι 10 φωτογραφίες που η καθεμία δεν ξεπερνά το 0.5 MB. (Υπάρχει πλέον κάποιος που βγάζει φωτογραφίες με τόσο μικρή χωρητικότητα ;).Ακόμα και αν αφιερώσεις χρόνο για να την επεξεργαστείς το αποτέλεσμα θα είναι χάλια. Απορώ επίσης που δεν επιτρέπεται πάνω από 1 αξιολόγηση σε κάθε αγγελία. Αν έχω δηλαδή 5 αντικείμενα, πουλήσω το ένα και μου γίνει αξιολόγηση, θα πρέπει να κλείσω την αγγελία και να δημιουργήσω νέα. Το site πριν την αναβάθμιση ήταν εύχρηστο και λειτουργικό. Τώρα μας δυσκολεύει υπερβολικά ειδικά σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι ψάχνουν σε αγγελίες και χιλιάδες μέλη καθημερινά επισκέπτονται το insomnia για τις αγγελίες του. Δυστυχώς έχω απογοητευτεί πολύ από την "αναβάθμιση" και θα επιθυμούσα σίγουρα την επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση πριν την αναβάθμιση. Το περίεργο είναι πως και άλλες σελίδες (δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους) πραγματοποίησαν αναβαθμίσεις το τελευταίο διάστημα και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλο κοινό. Δεν θα ήθελα να συμβεί το ίδιο με το αγαπημένο μου insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Καλη χρονια.Περιμενα κανα δυο μερες και πραγματικα δε θελω να φανω αρνητικος,αλλα εν ετη 2018,και αντι να γινονται ευκολοτερα τα πραγματα,βλεπω μια ταση προς τη δισχρηστια πολλων ιστοσελιδων οπως για παραδειγμα του aggeliopolis και του ινσομνια.

Στο πρωτο(aggeliopolis)μετα την αναβαθμιση,εγινε ο κακος χαμος,και σταματησα ακομη και να το επισκεπτομαι(ποσο μαλλον να δημοσιευσω αγγελια).

Αν σκοπος της αναβαθμισης του ινσομνια ειναι να σταματησει να το επισκεπτεται ο κοσμος,τοτε η διαδικασια ειναι σε πολυ καλο δρομο.

Και επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν προβλημα με οσους πωλουν/αγοραζουν μεταχειρισμενα ειδη εδω μεσα,να τους πω οτι μεγαλο μερος της επισκεψιμοτητας του site,οφειλεται σε αυτους(εμας) που χρησιμοποιουν τις αγγελιες.

Επισης,το ινσομνια δεν ειναι facebook,oυτε instagram,οποτε δε χρειαζονται ειδοποιησεις τυπου social media.Ουτε μας ενδιεφερει πως αντεδρασε ο καθενας σε ασχετα θρεντς.

Τελος,ΝΑΙ θα προτιμουσα να κλεισει για 48 ωρες και να εχω το τελικο επιθυμητο αποτελεσμα,παρα να βέπω αυτο το αποτελεσμα..

Ελπιζω οι υπευθυνοι να λαβουν υποψην τα ''παραπονα'' μας και να εχουμε ενα σωστο φορουμ με λιγοτερους απατεωνες,ξερολες και διαδυκτιακους δικαστες..

Ευχαριστω πολυ.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, nas91 είπε

Επισης,το ινσομνια δεν ειναι facebook,oυτε instagram,οποτε δε χρειαζονται ειδοποιησεις τυπου social media.Ουτε μας ενδιεφερει πως αντεδρασε ο καθενας σε ασχετα θρεντς.

Μπορείς της ειδοποιήσεις να της περιορίσεις από το προφίλ σου όπως και στο facebook

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nas91 είπε

Καλη χρονια.Περιμενα κανα δυο μερες και πραγματικα δε θελω να φανω αρνητικος,αλλα εν ετη 2018,και αντι να γινονται ευκολοτερα τα πραγματα,βλεπω μια ταση προς τη δισχρηστια πολλων ιστοσελιδων οπως για παραδειγμα του aggeliopolis και του ινσομνια.

Στο πρωτο(aggeliopolis)μετα την αναβαθμιση,εγινε ο κακος χαμος,και σταματησα ακομη και να το επισκεπτομαι(ποσο μαλλον να δημοσιευσω αγγελια).

Αν σκοπος της αναβαθμισης του ινσομνια ειναι να σταματησει να το επισκεπτεται ο κοσμος,τοτε η διαδικασια ειναι σε πολυ καλο δρομο.

Και επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν προβλημα με οσους πωλουν/αγοραζουν μεταχειρισμενα ειδη εδω μεσα,να τους πω οτι μεγαλο μερος της επισκεψιμοτητας του site,οφειλεται σε αυτους(εμας) που χρησιμοποιουν τις αγγελιες.

Τελος,ΝΑΙ θα προτιμουσα να κλεισει για 48 ωρες και να εχω το τελικο επιθυμητο αποτελεσμα,παρα να βέπω αυτο το αποτελεσμα..

Ελπιζω οι υπευθυνοι να λαβουν υποψην τα ''παραπονα'' μας και να εχουμε ενα σωστο φορουμ με λιγοτερους απατεωνες,ξερολες και διαδυκτιακους δικαστες..

Ευχαριστω πολυ.

Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες......!!! Εχω ηδη να απομακρυνομαι απο την επισκεψημοτητα στο φορουμ,για αυτους τους λογους...

Αλλο παιδι που μιλαμε και τηλεφωνικος,που γνωρισα εδω μεσα,ηδη απο τις 10δες φορες που ηταν στο φορουμ την ημερα,τωρα μπορει και να μην μπει και καθολου.....

Μαλον το κανανε για να εχει σβελταδα και να μην κολλαει....!!!!

Το ινσομνια εγινε πασιγνωστο για τις αγγελιες,και καταντησε εφημεριδα,blog,και fb !!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ότι θα διάβαζα πως το insomnia έγινε "πασίγνωστο" από τις αγγελίες...

Οκ, όπως νομίζει ο καθένας. Κοινότητα που βγαίνει σε τοπ αναζήτηση σε ποικιλία θεμάτων, από τεχνολογία μέχρι... θερμοσίφωνες, είναι άδικο για τα μέλη που στήριξαν και στηρίζουν το φόρουμ να εξισωνόμαστε με τις αγγελίες.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Ότι θα διάβαζα πως το insomnia έγινε "πασίγνωστο" από τις αγγελίες...

Οκ, όπως νομίζει ο καθένας. Κοινότητα που βγαίνει σε τοπ αναζήτηση σε ποικιλία θεμάτων, από τεχνολογία μέχρι... θερμοσίφωνες, είναι άδικο για τα μέλη που στήριξαν και στηρίζουν το φόρουμ να εξισωνόμαστε με τις αγγελίες.

Εφοσον μιλας για θερμοσιφωνες,εχεις καταλαβει και εσυ ο ιδιος οτι το ινσομνια δεν ειναι καθαρα τεχνολογικο φορουμ(οπως προσπαθειτε να μας πεισετε).Μαλλον προς 'σουπερ κατερινα' φερνει..

Εχει μεγαλυτερη σημασια το τι φαγανε οι ινσομνιακς,ποσες γκομενες ριξανε,τα κουτσομπολια και τα δικαιωματα των τρανσεξουαλ.Ισως απο αυτα να εγινε ΄΄πασιγνωστο΄΄..

Απο μονος σου απαξιωνεις εκατονταδες μελη τα οποια γνωρισαν το ινσομνια μεσα απο τις αγγελιες(οπως και εγω),και επερναν μερος σε συζητησεις για τεχνολογικα θεματα.

Λυπαμαι που μπηκα σε αυτη τη διαδικασια,μιας και εχετε αλλες προτεραιοτητες σαν φορουμ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει.

Εγώ, δεν απαξιώνω κανέναν. Σέβομαι αυτούς που είναι ικανοί να συζητούν σοβαρά και με επιχειρήματα-γνώση για τα πάντα, από ρούτερ μέχρι τους θερμοσίφωνες και ό,τι βάλει ο νους του ανθρώπου.

Αλλά, να ισχυρίζονται κάποιοι πως το insomnia έγινε "πασίγνωστο" από τις αγγελίες, είναι ιστορικά ανακριβές (και καταρρίπτεται και από τα στατιστικά). 

Θες να το νομίζεις "Σούπερ Κατερίνα"; Ελεύθερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...