Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoob είπε

γιατί το νέο σύστημα σου δυσκόλεψε τη συλλογή αξιολογήσεων

Ξαναλεω,δε με ενδιεφερε ποτε η συλλογη αξιολογησεων.

1 ώρα πριν, Snoob είπε

και δεν έχεις χάσει και αυτό το λογαριασμό

Δεν εχω κατι να πω,δεν ειμαι χαζος.

1 ώρα πριν, Snoob είπε

Όμως, πέραν του "πάμε πίσω στο παλιό" δεν έχεις προτείνει τίποτε άλλο

Δεν ειπα ΠΟΤΕ "παμε πισω στο παλιο" .

Δεν υπαρχεις λογος να προτεινω αφου εχετε ξεκαθαρισει οτι δε θα αλλαξει κατι.
Δε μου απαγορευει καποιος ομως να διαμαρτυρομαι,απο τη διαμαρτυρια και τις παρατηρησεις θα ερθει η οποια αλλαγη,οχι απο την προταση μου.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

[...]

Δεν υπαρχεις λογος να προτεινω αφου εχετε ξεκαθαρισει οτι δε θα αλλαξει κατι.
Δε μου απαγορευει καποιος ομως να διαμαρτυρομαι,απο τη διαμαρτυρια και τις παρατηρησεις θα ερθει η οποια αλλαγη,οχι απο την προταση μου.

Τα μπερδεύεις: δεν είπαμε πως δεν θα αλλάξει κάτι (ήδη αυτή τη στιγμή που γράφω κάτι αλλάζει και πιστεύω θα ανακοινωθεί σύντομα).

Είπαμε πως το "πάμε πίσω στο παλιό" δεν εξετάζεται ως επιλογή. Αν υπάρχει κάτι άλλο, να το συζητήσουμε.

Παρενθετικά, όταν ανακοινωθεί η αλλαγή, θα σου βάλω παράθεση το μήνυμα του χρήστη που την πρότεινε, με την ελπίδα πως θα καταλάβεις ότι οι αλλαγές προκύπτουν μέσα από τις προτάσεις, όχι από τον εξωραϊσμό του παλιού και την ατέρμονη "διαμαρτυρία".

Σύντομα η συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 6:16 ΜΜ, Snoob είπε

Είπαμε πως το "πάμε πίσω στο παλιό" δεν εξετάζεται ως επιλογή. Αν υπάρχει κάτι άλλο, να το συζητήσουμε.

Βλεπω οτι το γραφεις σε καθε συζητηση που κανουμε αυτο.

Το γραφεις γενικα,η θεωρεις οτι αυτη ειναι η σκοπια που βλεπω το πραμα;

Χαιρομαι που βρεθηκε κατι καλο,αλλα εγω το πηρα πολυ στραβα το ολο θεμα της αλλαγης,για αυτο και δεν καθομαι να προτεινω κατι.

Θεωρουσα οτι γιναν πολλες αλλαγες εναντιον των απλων  χρηστων και ακομα δεν εχει αλλαξει αυτη μου η αποψη.

Ας ελπισουμε οτι θα γινει κατι καλυτερο,γιατι εγω προσωπικα δεν εχω ευνοηθει καπως απο το νεο συστημα,ισα ισα που βλεπω τους απατεωνες να ευνοουνται πιο πολυ απο εμενα.

Συνηθιζεις να λες οτι "δεν υπαρχει λογος να μη μας ορισει καποιος σαν αγοραστη" και οταν την παταει καποιος απαντας παλι με αυτο.
Αυτο που γινεται ομως,οποιος και να φταιει ειναι να καλυπτεται μονο ο απατεωνας,καθως δε λαμβανει την αρνητικη που θα επρεπε.
Τα γκολ μετρανε,οχι το πως μπηκανε.

Δημοσ.

Μόνο ο πωλητής προστατεύεται με το τρόπο που λειτουργεί το σύστημα τώρα

Για κάποιο λόγο ενώ όλα τα σοβαρά σάιτ δίνουν προτεραιότητα στον αγοραστή εσείς κάνετε το ακριβώς αντίθετο

Μου ζητας να πατήσω ολοκλήρωση και δήλωση αγοραστη πριν πάω να πουλήσω;

Κάποιο αστείο είναι που δεν καταλαβαίνω μαλλον

Κανείς δεν το ζητά ή το δεχεται αυτό

Αν ο σκοπός σας ήταν να κατακρημνίσετε τελειως τις αγγελίες το πετύχατε απολύτως

Από δυσλειτουργίκες σε άδικες

Σεβαστό και αυτό

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, kotsos72 said:

Μόνο ο πωλητής προστατεύεται με το τρόπο που λειτουργεί το σύστημα τώρα

Για κάποιο λόγο ενώ όλα τα σοβαρά σάιτ δίνουν προτεραιότητα στον αγοραστή εσείς κάνετε το ακριβώς αντίθετο

Μου ζητας να πατήσω ολοκλήρωση και δήλωση αγοραστη πριν πάω να πουλήσω;

Κάποιο αστείο είναι που δεν καταλαβαίνω μαλλον

Κανείς δεν το ζητά ή το δεχεται αυτό

Αν ο σκοπός σας ήταν να κατακρημνίσετε τελειως τις αγγελίες το πετύχατε απολύτως

Από δυσλειτουργίκες σε άδικες

Σεβαστό και αυτό

Εμείς εδώ δίνουμε προτεραιότητα στη λογική! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...