Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 17 minutes ago, belkin said: πλακα κανεις, δλδ θα την γλυτωσει ? Δεν ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις mod...
webparts Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 27/4/2018 στις 8:49 ΜΜ, belkin είπε καλησπερα, θελω να κανω αξιολογηση σε μια αγγελια και δεν με αφηνει επειδη ο τυπος δεν την απενεργοποιει, εχω στειλει τοσα μηνυματα στους διαχειριστες και ακομα περιμενω απαντηση, τι μπορω να κανω Θα σου πουν κλασσικα οτι εχουν πει τοσες φορες να ζητατε να σας οριζουν αγοραστες. Εσυ τωρα υποθετω θελεις να κανεις αρνητικη,οποτε ο τυπος δε σε δηλωνει και δε θα γινει κατι για αυτο. Βεβαια το συστημα εχει προβλημα στο συγκεκριμενο σημειο,απλα οι mods δε θελουν να το δεχθουν. Ριχνουν το φταιξιμο στο χρηστη και δεν αντιλαμβανονται οτι το προβλημα ειναι ολο και συχνοτερο,με αποτελεσμα πολλοι απατεωνες να τη γλυτωνουν για αλλη μια φορα.
belkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, webparts είπε Θα σου πουν κλασσικα οτι εχουν πει τοσες φορες να ζητατε να σας οριζουν αγοραστες. Εσυ τωρα υποθετω θελεις να κανεις αρνητικη,οποτε ο τυπος δε σε δηλωνει και δε θα γινει κατι για αυτο. Βεβαια το συστημα εχει προβλημα στο συγκεκριμενο σημειο,απλα οι mods δε θελουν να το δεχθουν. Ριχνουν το φταιξιμο στο χρηστη και δεν αντιλαμβανονται οτι το προβλημα ειναι ολο και συχνοτερο,με αποτελεσμα πολλοι απατεωνες να τη γλυτωνουν για αλλη μια φορα. δυστηχως η αληθεια ειναι καπου στην μεση γιατι ισως μερικοι εκαναν παλιοτερα αξιολογησεις χωρις να εχει γινει αγορα και δεν βρισκανε ακρη στο τελος, εγω εχω τα μηνυματα που ειναι και η αποδειξη της αγορας ελπιζω να μου απαντησουν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 7 hours ago, webparts said: Θα σου πουν κλασσικα οτι εχουν πει τοσες φορες να ζητατε να σας οριζουν αγοραστες. Εσυ τωρα υποθετω θελεις να κανεις αρνητικη,οποτε ο τυπος δε σε δηλωνει και δε θα γινει κατι για αυτο. Βεβαια το συστημα εχει προβλημα στο συγκεκριμενο σημειο,απλα οι mods δε θελουν να το δεχθουν. Ριχνουν το φταιξιμο στο χρηστη και δεν αντιλαμβανονται οτι το προβλημα ειναι ολο και συχνοτερο,με αποτελεσμα πολλοι απατεωνες να τη γλυτωνουν για αλλη μια φορα. Ναι ε? Ωραία. Πουλάω iphone X στα 100 ευρώ γιατί έχω τρελή ανάγκη τα μετρητά. Μου τα στέλνεις με "λεφτά στο λεπτό" για να στο στείλω άμεσα? Ξέρεις τι ποσοστό απαντά θετικά σε τέτοιου είδους ...deals? Θα τρομάξεις! Μια συναλλαγή, ακόμη και μεταξύ ιδιωτών, απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αν ένας από τους 2 ή και οι 2 δεν είναι ικανοί για αυτά τα 2, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσει κάποιος το χρόνο του και να πάρει το σχετικό ρίσκο. Αλλά όταν "καίγεσαι" για να αποκτήσεις κάτι επειδή το πέτυχες σε super τιμή δεν κάθεσαι να τα σκεφτείς όλα αυτά, την πατάς σαν πρωτάρης και μετά σου φταίει το ανεύθυνο insomnia που δεν νοιάζεται για τους χρήστες του... Δεν δέχεται κάποιος να σε ορίσει αγοραστή πριν τη συναλλαγή (εφόσον έχετε συνεννοηθεί και τα συμφωνήσατε πριν)? Του λες "άντε γεια" και όλα καλά. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, sorry που θα το πω αλλά ...πάτε γυρεύοντας!
webparts Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 42 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι ε? Ωραία. Πουλάω iphone X στα 100 ευρώ γιατί έχω τρελή ανάγκη τα μετρητά. Μου τα στέλνεις με "λεφτά στο λεπτό" για να στο στείλω άμεσα? Ξέρεις τι ποσοστό απαντά θετικά σε τέτοιου είδους ...deals? Θα τρομάξεις! Μια συναλλαγή, ακόμη και μεταξύ ιδιωτών, απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αν ένας από τους 2 ή και οι 2 δεν είναι ικανοί για αυτά τα 2, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσει κάποιος το χρόνο του και να πάρει το σχετικό ρίσκο. Αλλά όταν "καίγεσαι" για να αποκτήσεις κάτι επειδή το πέτυχες σε super τιμή δεν κάθεσαι να τα σκεφτείς όλα αυτά, την πατάς σαν πρωτάρης και μετά σου φταίει το ανεύθυνο insomnia που δεν νοιάζεται για τους χρήστες του... Δεν δέχεται κάποιος να σε ορίσει αγοραστή πριν τη συναλλαγή (εφόσον έχετε συνεννοηθεί και τα συμφωνήσατε πριν)? Του λες "άντε γεια" και όλα καλά. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, sorry που θα το πω αλλά ...πάτε γυρεύοντας! Δεν ξερω τι ποσοστο παει γυρευοντας,αλλα με τοσους που βλεπω και αλλους τοσους που δε βλεπω φανταζομαι οτι ειναι αρκετοι. Σε αυτη την περιπτωση,οποιος και αν φταιει πρεπει εσεις να σκεφτειτε μηπως πριν ηταν καλυτερα,γιατι τωρα οι αρνητικες ΔΕΝ μπαινουν,οσο και αν εσεις θεωρειτε οτι το συστημα δουλευει καλα. 3 ώρες πριν, belkin είπε δυστηχως η αληθεια ειναι καπου στην μεση γιατι ισως μερικοι εκαναν παλιοτερα αξιολογησεις χωρις να εχει γινει αγορα και δεν βρισκανε ακρη στο τελος, εγω εχω τα μηνυματα που ειναι και η αποδειξη της αγορας ελπιζω να μου απαντησουν Εκει με μια αναφορα η αρνητικη μπορουσε να σβηστει.Εδω απλα δεν γινεται αρνητικη και ο απατεωνας συνεχιζει ανενοχλητος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε [...] Εκει με μια αναφορα η αρνητικη μπορουσε να σβηστει.Εδω απλα δεν γινεται αρνητικη και ο απατεωνας συνεχιζει ανενοχλητος. Απλά να επισημάνω ότι είναι μύθος πως, όποιος έστελνε αναφορά για "εκδικητική" ή "άδικη" αξιολόγηση, σβηνόταν. Αν, μεν, "καρφωνόταν" το μέλος (γράφοντας πως αφήνει την αξιολόγηση για άλλη συναλλαγή κτλ.) ναι, θα σβηνόταν. Αν ήξερε να τη γράψει σωστά, δεν σβηνόταν. Κι αυτό αποτελούσε βασική πηγή παραπόνων. Επιμένεις να εξωραΐζεις το παλιό σύστημα γιατί σε βόλευε να μαζεύεις αβέρτα αξιολογήσεις από "μία" αγγελία. Γιατί, σε όλα τα άλλα, το τωρινό σύστημα είναι απείρως ανώτερο. Κι αυτοί που την πατάνε και δεν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση, είναι γιατί πάνε και πέφτουν με τα μούτρα σε κάτι "προσφορές" ή δέχονται πως "εγγύηση είναι οι αξιολογήσεις μου" και δεν επιμένουν να οριστούν συναλλασσόμενα μέλη πριν από οποιοδήποτε άλλο βήμα. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 hour ago, webparts said: Δεν ξερω τι ποσοστο παει γυρευοντας,αλλα με τοσους που βλεπω και αλλους τοσους που δε βλεπω φανταζομαι οτι ειναι αρκετοι. Σε αυτη την περιπτωση,οποιος και αν φταιει πρεπει εσεις να σκεφτειτε μηπως πριν ηταν καλυτερα,γιατι τωρα οι αρνητικες ΔΕΝ μπαινουν,οσο και αν εσεις θεωρειτε οτι το συστημα δουλευει καλα. Πριν, αν έμπαινε μια αρνητική ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, με το που ερχόταν αναφορά από τον πωλητή του τη σβήναμε. Τώρα πρέπει ο αγοραστής να απαιτεί να οριστεί από τον πωλητή σαν αγοραστής ΠΡΙΝ γίνει η τελική συναλλαγή. Αν δεν θέλει, είναι πρόβλημά του (εγώ αν ήμουν ο αγοραστής και δεν το δεχόταν ο πωλητής, απλά θα πήγαινα παρακάτω). Επίσης με το παλιό σύστημα είχαμε αγγελίες που απο κάτω τους κουβαλούσαν ΔΕΚΑΔΕΣ αξιολογήσεις με αποτέλεσμα να έχουμε πλασματικές "θετικές" εικόνες... Το νέο σύστημα είναι έτσι λοιπόν και δεν θα αλλάξει. Είτε κάποιος θα το αξιοποιήσει, είτε θα πάρει το (όποιο) ρίσκο και θα αναλάβει τις (όποιες) ευθύνες του!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Το παλαβό στην όλη ιστορία είναι πως, πέραν του τιμημένου "ολοταχώς επιστροφή στο παρελθόν", εναλλακτική δεν έχει προταθεί. Και δεν μιλάμε απλά για μια επιστροφή στο παρελθόν, αλλά σε ένα παρελθόν χονδροειδώς εξωραϊσμένο: ατελείωτες οι αναφορές για άδικες αξιολογήσεις, για αξιολογήσεις από ασχέτους, για "φόρτωμα" νέων λογαριασμών με ύποπτες αξιολογήσεις (σωρηδόν σε μία αγγελία, κλασικά), για να μην πω για τα παράπονα εκείνων που (εκ των υστέρων πάλι, διαχρονικό πρόβλημα η καταγωγή μας από τον Επιμηθέα) αφού στράβωνε κάτι ανακάλυπταν ότι από τις 10 θετικές ενός μέλους οι 5 ήταν ερωτήσεις του στυλ "φιλαράκι, το ανταλλάσσεις το αϊφόνι με δύο μπατανόβουρτσες;" και μετά ξανά-μανά παράπονα που "δεν προστατεύουμε" την κοινότητα και δεν σβήνουμε τις αξιολογήσεις αυτές. Φυσικά, αυτοκριτική μηδέν: πάει ο άλλος και πέφτει με τα μούτρα στην "προσφορά", βλέπει εκεί 10 αξιολογήσεις πράσινες, και μετά που θα την πάθει κάθεται να δει τι γράφουν οι αξιολογήσεις. Εγώ, θα το ξαναπώ: προτείνετε εναλλακτική, να τη συζητήσουμε.
webparts Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Snoob είπε σε βόλευε να μαζεύεις αβέρτα αξιολογήσεις από "μία" αγγελία Οχι,δεν το κανω για αυτο,δε με απασχολουν οι αξιολογησεις,απλα θεωρω οτι ειναι σπαστικη διαδικασια,τα εχουμε συζητησει παλι. Βλεπετε οτι το αποτελεσμα ειναι να μην περνανε οι αρνητικες αξιολογησεις.Μπορει να "φταινε" οι χρηστες που δεν επιμενουν να τους δηλωσει ο πωλητης σαν αγοραστες,αλλα κανεις δε μπορω να διαφωνησει με το αποτελεσμα,οτι δλδ οι απατεωνες δεν παιρνουν αρνητικη. Ποσο σοβαρα λαμβανετε τις αναφορες για εναν χρηστη που εχει 10 θετικες και πλεον το εχει κανει συστημα να μη δηλωνει αγοραστες και να ξηγιεται αλμυρο φυστικι μετα; Να μου πειτε να το κανω και εγω αμα ειναι 3 ώρες πριν, billdanos είπε Επίσης με το παλιό σύστημα είχαμε αγγελίες που απο κάτω τους κουβαλούσαν ΔΕΚΑΔΕΣ αξιολογήσεις με αποτέλεσμα να έχουμε πλασματικές "θετικές" εικόνες... Δεν ειναι "πλασματικες" μιας και οι συναλλαγες πιθανοτατα εχουν γινει,απλα φαινοταν μια αγγελια. Και εγω πλεον δε δηλωνω αγοραστη αν δεν πουλησω οτι εχω στην αγγελια.Αν θελει ο αγοραστης μπορει να βαλει αγγελια ζητησης και να γινει εκει η αξιολογηση. Το θεμα ειναι οτι το συστημα προστατευει πλεον μονο τους απατεωνες,που οπως ειπα παραπανω δεν εισπρατουν την αρνητικη και συνεχιζουν αμεριμνοι. Οταν και αν λαβουν ban ειναι αργα,ο κοσμος εχει εξαπατηθει. Ζητατε εναλλακτικες και καπακι μας λετε οτι ετσι ειναι το συστημα και δεν θα αλλαξει,ε τι να σας πω μετα; 2 ώρες πριν, Snoob είπε Εγώ, θα το ξαναπώ: προτείνετε εναλλακτική, να τη συζητήσουμε. Οτι και να προτεινουμε δε θα παιξει καποιο ρολο,καθως δεν αλλαζει το συστημα. Γιατι να προτεινουμε τοτε,μονο για να πουμε οτι το συζητησαμε; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από webparts
mindtrapper Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Επιτρέπεται να κάνει μια αγγελία ζήτησης με αυτό ακριβώς που αγόρασε και να την κλείσει βάζοντας αγοραστή (πωλητή πρέπει να το λέτε στις ζήτησης, αλλά anyway) αυτόν που του το πούλησε και στο καπάκι αρνητική; Ή θα σβήσετε την αρνητική μετά;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 15 minutes ago, mindtrapper said: Επιτρέπεται να κάνει μια αγγελία ζήτησης με αυτό ακριβώς που αγόρασε και να την κλείσει βάζοντας αγοραστή (πωλητή πρέπει να το λέτε στις ζήτησης, αλλά anyway) αυτόν που του το πούλησε και στο καπάκι αρνητική; Ή θα σβήσετε την αρνητική μετά; Όχι. Γιατί από τη στιγμή που θα το κάνεις καταχρηστικά εσύ, θα σου κάνει το ίδιο και ο άλλος μετά και θα στέλνετε στο καπάκι αναφορές για να σας τις σβήσουμε... Ξοδεύετε άπειρο χρόνο για πολύπλοκες σκέψεις αντί να φερθείτε απλά και φυσιολογικά από την αρχή της συναλλαγής... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε [...] Να μου πειτε να το κανω και εγω αμα ειναι [...] Λοιπόν, για να τελειώνουμε με την ιστορία του καλού, νομοταγούς χρήστη που απλά βλέπει κάτι στραβό και το σχολιάζει: Αν σε ένοιαζε πραγματικά η πιστή εφαρμογή των όρων χρήσης, στο τωρινό και το παλιό σύστημα, και γενικά ό,τι έγραφες δεν το έγραφες γιατί το νέο σύστημα σου δυσκόλεψε τη συλλογή αξιολογήσεων, επειδή έπαψε η φάμπρικά με τη "μία" αγγελία και τις άπειρές αξιολογήσεις, δεν θα διατηρούσες επί χρόνια παράλληλά δύο λογαριασμούς και μάζευες αξιολογήσεις και από τους δύο. Και ο μόνος λόγος που κάνουμε αυτή την κουβέντα τώρα και δεν έχεις χάσει και αυτό το λογαριασμό, είναι επειδή το ανακάλυψα αργά, όταν είχες πάρει ήδη perma ban στο βασικό λογαριασμό, και συνέχισες με τούτο εδώ. Αλλά, σε παρακαλώ πολύ, να τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η ιστορία, τάχα μου να το πούμε και σε σένα να μην είσαι το θύμα. Μια χαρά το εκμεταλλεύτηκες το σύστημα, τη σκαπούλαρες και για κάποιο μεταφυσικό λόγο επιμένεις, λες και δεν απευθύνεσαι σε συντονιστές που μπορούν να δούν πότε γράφτηκες, πώς χρησιμοποιούσες τους λογαριασμούς παράλληλα, πώς όταν έπαιρνες ban στον ένα συνέχιζες με τον άλλο. Έλα σε παρακαλώ τώρα, που τάχα μου εσύ είσαι εντάξει και οι άλλοι "ξηγιούνται αλμυρό φυστίκι". Λες και δεν ξέρουμε. Ο πωλητής ειδικά, όπως είσαι κατά 99% εσύ, βολεύεται εξαιρετικά από την επιλογή αγοραστή. Η δικαιολογία πως τάχα μου τι θα κάνεις έτσι και σου μείνει κάτι στα ΕΛΤΑ και δεν πάει ο άλλος να παραλάβει και θα σου πάει στράφι η αγγελία, είναι τόσο ισχνή που δεν αξίζει καν σχολιασμού: μέχρι να πάει το δέμα κάπου, να μην παραληφθεί στο νόμιμο διάστημα που ορίζουν τα ΕΛΤΑ ή τα courier και να σου γυρίσει πίσω, ανοίγεις άλλη αγγελία. Οπότε, άλλος είναι ο λόγος που δεν τις κλειδώνεις. Το έχουμε καταλάβει πως δεν σε βολεύει το τωρινό σύστημα. Όμως, πέραν του "πάμε πίσω στο παλιό" δεν έχεις προτείνει τίποτε άλλο. Εντωμεταξύ, το παλαβό είναι πως τα θέματα που δήθεν σε απασχολούν (πέραν των άπειρων αξιλογήσεων από "μία" αγγελία) καθόλου καλύτερα δεν λειτουργούσαν με το παλιό σύστημα. Έμπαινε ο κάθε άσχετος και έβαζε αξιολόγηση. Είχατε μια κακή συναλλαγή κάπου, έμπαινε και σε κοκκίνιζε παντού. "Ναι, αλλά σβήνονταν οι αξιολογήσεις", θα μου πεις. "Ναι, αλλά όχι πάντα, αν ήξερε πώς να τη γράψει ο κακόβουλος", σου έχω απαντήσει. Εναλλακτική, άλλη, πέρα του "πάμε πίσω στο παλιό", υπάρχει; Αν όχι, να τελειώσουμε κάποια στιγμή αυτή την κουβέντα, θα πρότεινα. 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Επιτρέπεται να κάνει μια αγγελία ζήτησης με αυτό ακριβώς που αγόρασε και να την κλείσει βάζοντας αγοραστή (πωλητή πρέπει να το λέτε στις ζήτησης, αλλά anyway) αυτόν που του το πούλησε και στο καπάκι αρνητική; Ή θα σβήσετε την αρνητική μετά; Όχι. Είναι χειραγώγηση του συστήματος. Απλά, ορισμένοι το λένε φόρα-παρτίδα γιατί δεν έχουν συναίσθηση του τι γράφουν και τι κάνουν. Είναι μέχρι να στραβώσει η δουλειά, έτσι και πέσει στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο, έχει να πέσει το ban της πολικής άρκτου.
mindtrapper Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, Snoob είπε Όχι. Είναι χειραγώγηση του συστήματος. Απλά, ορισμένοι το λένε φόρα-παρτίδα γιατί δεν έχουν συναίσθηση του τι γράφουν και τι κάνουν. Είναι μέχρι να στραβώσει η δουλειά, έτσι και πέσει στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο, έχει να πέσει το ban της πολικής άρκτου. Εγώ πρόσφατα είχα 4 στικς ραμ και επειδή έπρεπε να φύγουν 2 και 2 είπα στον δεύτερο αγοραστή να κάνει αγγελία ζήτησης για να μπορεί να αφήσει αξιολόγηση εκεί. Και αυτό καταχρηστικό είναι και πάω για ban ή επιτρέπεται; Δεν θυμάμαι να ξεκαθαρίζεται κάπου στους κανόνες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, mindtrapper είπε Εγώ πρόσφατα είχα 4 στικς ραμ και επειδή έπρεπε να φύγουν 2 και 2 είπα στον δεύτερο αγοραστή να κάνει αγγελία ζήτησης για να μπορεί να αφήσει αξιολόγηση εκεί. Και αυτό καταχρηστικό είναι και πάω για ban ή επιτρέπεται; Δεν θυμάμαι να ξεκαθαρίζεται κάπου στους κανόνες. Πρακτικά, είναι παράκαμψη του συστήματος. Συν του ότι, επαφίεσαι στο ότι το άλλο μέλος θα έχει αγγελία να "κάψει". Και, για να δεις πώς μπορεί να λειτουργήσει άσχημα, αν εκπαιδευτούν οι χρήστες στο να παρακάμπτουν το σύστημα: Πουλάς κάτι, σου τηλεφωνώ, δεν τα βρίσκουμε ή 5 ώρες αφότου μιλήσαμε, χωρίς να με έχεις ορίσει αγοραστή, είτε γιατί δεν μπορείς, αφού έχεις άλλον ήδη, είτε γιατί το δίνεις αλλού με καλύτερους όρους ή το κρατάς για σένα ή σου καίγεται και δεν υπάρχει πια. Θα σου άρεσε αν άνοιγα μια αγγελία ζήτησης, σε όριζα συναλλασσόμενο μέλος, και σου έβαζα αρνητική; Για κάτι από αυτά που πουλάς; Τις άλλες δύο ram, ας πούμε; Θα μπλέξετε άσχημα κάποια στιγμή, μεταξύ σας. Ειδικά ορισμένοι πωλητές με μεγάλο όγκο συναλλαγών, που φαίνεται πως παίζουν πολύ με αυτό το σύστημα, θα έχουν πρόβλημα. Κι άντε μετά να αποδείξεις ότι είναι εκδικητική μια τέτοια αξιολόγηση, όταν το κάνεις κατά σύστημα από μόνος σου. Θα σας μείνει η αξιολόγηση. Ενώ, όταν δεν το κάνεις, μπορείς να επικαλεστείς δόλο, ειδικά όταν η δική σου αγγελία πώλησης προηγείται της δήθεν "ζήτησης". Έχεις την έκωθεν καλή μαρτυρία.
mindtrapper Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ωραία τότε ίσως πρέπει, όταν κάποιο μέλος σε ορίζει αγοραστή/πωλητή σε μια αγγελία, να έρχεται μια ειδοποίηση και να πρέπει να πατήσεις ΟΚ. Ένα μικρό εύκολο βήμα για δύο μέλη που έχουν συμφωνήσει για συναλλαγή και εξαλείφει τελείως το πρόβλημα που περιέγραψες. Σωστό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις