AccountSaver Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί καθόλου.Αλλά στις αγγελίες πλεόν δεν υπάρχει τρόπος να μας δείχνει τις αγγελίες ζήτησης; (δεν μιλάω να γράφω "ΖΗΤΗΣΗ") μιλάω για το κουμπί όπως υπήρχε παλιά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί καθόλου.Αλλά στις αγγελίες πλεόν δεν υπάρχει τρόπος να μας δείχνει τις αγγελίες ζήτησης; (δεν μιλάω να γράφω "ΖΗΤΗΣΗ") μιλάω για το κουμπί όπως υπήρχε παλιά. Μπορείς να τις δεις αν πας από συγκεκριμένη υποκατηγορία αγγελιών. Πχ Hardware -> Πλήρη Συστήματα
AccountSaver Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Praetorian είπε Μπορείς να τις δεις αν πας από συγκεκριμένη υποκατηγορία αγγελιών. Πχ Hardware -> Πλήρη Συστήματα άρα ο παλιός χρυσός τρόπος που το έκανε όλο μαζί και έβλεπες από όλες τις κατηγορίες,δεν θα ξανά επιστρέψει ε;
Gonzy Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία γιατί δεν δέχεται το κινητό μου. Έχω δοκιμάσει τρεις αριθμούς και δεν γίνετε να κάνω επαλήθευση. Πατάω επαλήθευση και δεν γίνετε τίποτα. Τι πρέπει να κάνω ?
villasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Με απογοητευση βλεπω ( τωρα που ψαχνω να βρω κατι που με ενδιαφερει ) οτι σε ολες τις αγγελιες που εχω ανοιξει δεν υπαρχει αναγραφη της ΠΕΡΙΟΧΗΣ . Νομιζα οτι ειναι υποχρεωτικο ..............
nikolakisteo Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Και εγώ μία από τα ίδια. Σπάνια βλέπω να αναγράφετε η περιοχή.
koumos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 6:01 ΜΜ, Gonzy είπε Δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία γιατί δεν δέχεται το κινητό μου. Έχω δοκιμάσει τρεις αριθμούς και δεν γίνετε να κάνω επαλήθευση. Πατάω επαλήθευση και δεν γίνετε τίποτα. Τι πρέπει να κάνω ? Ανασύρω αυτό το θέμα γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συμβαίνει κάτι? ή απλά κάνω κάτι λάθος?
nikolakisteo Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, koumos είπε Ανασύρω αυτό το θέμα γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συμβαίνει κάτι? ή απλά κάνω κάτι λάθος? Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή ούτε από κινητό ούτε από tablet μπορούσα να κάνω επαλήθευση μπόρεσα μόνο μέσω υπολογιστή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 hours ago, koumos said: Ανασύρω αυτό το θέμα γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συμβαίνει κάτι? ή απλά κάνω κάτι λάθος? 6 minutes ago, nikolakisteo said: Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή ούτε από κινητό ούτε από tablet μπορούσα να κάνω επαλήθευση μπόρεσα μόνο μέσω υπολογιστή. Επιβεβαιώστε ότι γίνονται και τα δύο βήματα. Πρώτα δηλώνετε το κινητό σας τηλέφωνο στη φόρμα υποβολής αγγελίας και πατάτε το κουμπί "Επαλήθευση" Αμέσως μετά ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο οποίο υπάρχει ήδη το κινητό σας τηλέφωνο συμπληρωμένο και πρέπει να πατήσετε το κουμπί επόμενο. Μόνο τότε θα λάβετε τον κωδικό μέσω SMS που θα πρέπει να συμπληρώσετε στο ίδιο παράθυρο. http://prntscr.com/iotfmy Αν δε σας ανοίγει το νέο παράθυρο, τότε πιθανόν φταίει κάποιος adblocker οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε με διαφορετικό browser ή μέσα από το κινητό.
nikolakisteo Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέσω υπολογιστή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Από tablet και κινητό δεν μου άνοιγε νέο παράθυρο για να γράψω το κινητό.
koumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στις 4/24/2018 στις 3:43 ΜΜ, billdanos είπε Επιβεβαιώστε ότι γίνονται και τα δύο βήματα. Πρώτα δηλώνετε το κινητό σας τηλέφωνο στη φόρμα υποβολής αγγελίας και πατάτε το κουμπί "Επαλήθευση" Αμέσως μετά ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο οποίο υπάρχει ήδη το κινητό σας τηλέφωνο συμπληρωμένο και πρέπει να πατήσετε το κουμπί επόμενο. Μόνο τότε θα λάβετε τον κωδικό μέσω SMS που θα πρέπει να συμπληρώσετε στο ίδιο παράθυρο. http://prntscr.com/iotfmy Αν δε σας ανοίγει το νέο παράθυρο, τότε πιθανόν φταίει κάποιος adblocker οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε με διαφορετικό browser ή μέσα από το κινητό. Έφταιγε ο adblocker τελικά προφανώς. Αλλά καλό θα ήταν να βάλετε ένα note σε εκείνο το σημείο για απενεργοποίηση των adblocker εκεί γιατί πραγματικά δεν πήγε το μυαλό μου.
belkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 καλησπερα, θελω να κανω αξιολογηση σε μια αγγελια και δεν με αφηνει επειδη ο τυπος δεν την απενεργοποιει, εχω στειλει τοσα μηνυματα στους διαχειριστες και ακομα περιμενω απαντηση, τι μπορω να κανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δυστυχώς τπτ αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να απαιτείς πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή να σε ορίζει ως αγοραστή για να είσαι σίγουρος ότι σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά πως θα μπορεί να κάνεις αξιολόγηση...
orck Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το πρόβλημα της περιοχής παραμένει. Προσωπικά δεν είναι υπέρ των gimmick-ιων όπου πρέπει να βάλεις ΤΚ για να βγάλει περιοχή και χάρτη. Θα προτιμούσα να είχε πεδίο να μπορέσω να συμπληρώσω την περιοχή μου "Δήμος". Εξακολουθώ να ρωτάω πολύ συχνά την περιοχή του καθενός.
belkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, ThReSh είπε Δυστυχώς τπτ αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να απαιτείς πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή να σε ορίζει ως αγοραστή για να είσαι σίγουρος ότι σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά πως θα μπορεί να κάνεις αξιολόγηση... πλακα κανεις, δλδ θα την γλυτωσει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις