Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περιεχόμενο αναζήτησης αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται. Ενδέχεται τα αποτελέσματα να μην είναι ολοκληρωμένα.

αυτο θα φτιαχτει ποτε ?

• Like 2
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 ώρες πριν, polaki είπε

Δυστυχως οι αγγελίες του insomnia είναι πλέον εντελώς άχρηστες. Αν είναι δυνατόν τουλάχιστον βαλτε σε άλλο τμήμα του search τις ολοκληρωμένες και ανενεργές αγγελίες, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????????

Λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης με το αντικείμενο της πληροφορικής, στα 20 χρόνια που ασχολούμαι έχω δει αρκετά migrations να έχουν προβλήματα και να πηγαίνουν λάθος. 

Τέτοιο ΟΛΙΚΟ fail όπως το καινούριο insomnia πάντως δεν έχω ξαναδεί.
Θα ήταν δε ενδιαφέρον να παρατηρούσατε εσείς οι admins τα στατιστικά επισκεψιμότητας.. Κρίνοντας από εμένα, έχω μειώσει τουλάχιστον στο 1/3 την επισκεψιμότητα μου αλλά και το χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα σας. 

Fail σε τόσα επίπεδα, κρίμα.....

ΥΓ: Είμαι μέλλος της κοινότητας απτο 2002... 16 χρόνια τέτοια απογοήτευση δεν την έχω ξαναφάει.. Κρίμα. 

Ασε, ειναι φοβερο το χαλι...

εγω έμπαινα καθε μερα τουλαχιστον 5 φορες και τωρα μπαινω μονο τη Κυριακη... εαν το θυμηθω!

περιπου το ιδιο και αλλοι 10-12 φιλοι απο την δουλεια που ειχαμε εγγραφει μαζι....

δεν το κλείνουν καλυτερα...... :(

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα το μελος που αγορασε το προιον δεν βλεπει το κουμπι της αξιολογησης. Μου εστειλε και print screen. Εγω του εβαλα κανονικα ομως. Τι φαση????

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, serdakis είπε

Να κάνω μια ερώτηση: είναι βέβαιο πως το nick του αγοραστή είναι το σωστό; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Να κάνω μια ερώτηση: είναι βέβαιο πως το nick του αγοραστή είναι το σωστό; 

Το εκανα copy paste, και εβγαλε και την ιδια φωτο profil. Επισης βλεπω την αξιολογιση  μου, στο προφιλ του

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον βλέπεις στο προφίλ του την αξιολόγηση, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.

Στείλει τον σύνδεσμο στο mail που σου έδωσα, και κάνε και μία αναφορά για να το έχουμε σε εκκρεμότητα εντός site.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Εφόσον βλέπεις στο προφίλ του την αξιολόγηση, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.

Στείλει τον σύνδεσμο στο mail που σου έδωσα, και κάνε και μία αναφορά για να το έχουμε σε εκκρεμότητα εντός site.

Εγινε. Σε ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγγελία αυτή έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!

παιδια υπαρχει καποιος τροπος οταν ψαχνω στις αγγελιες να μην βλεπω αυτες με την παραπανω ενδειξη ?

ευχαριστω και σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο...

Επεξ/σία από hammerd
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, hammerd είπε

παιδια υπαρχει καποιος τροπος οταν ψαχνω στις αγγελιες να μην βλεπω αυτες με την παραπανω ενδειξη ?

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια παράμετρος αναζήτησης.

Δημοσ.

μηπως θα ηταν καλο να υπηρχε ?

οταν ψαχνω για αγγελιες,  να αγορασω κατι για παραδειγμα , δεν με ενδιαφερει να βλεπω αυτες

που ειναι σε κατασταση ολοκληρωμενη.

Ειναι μεγαλο ξενερωμα να βλεπεις κατι που μπορει να ειναι ακριβως αυτο που θες αλλα

να ειναι "ολοκληρωμενο"...Τουλαχιστον μεχρι και αν θα κανει υποβολη ο πωλητης...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/2/2018 στις 4:20 ΜΜ, hammerd είπε

Παρακαλω τους προγραμματιστες εαν γινεται, να ΜΗΝ βλεπουμε της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ αγγελιες

οταν ψαχνουμε και γενικα να μην εμφανιζονται παρα μονο οταν υποβληθουν εκ νεου.

Ειναι εντελως ανουσιο να σκρολαρουμε κατεβατα απο αχρηστες αγγελιες μεχρι να πετυχουμε μια που ειναι ενεργη.

Επισης, μπορει να διαχωριστει η πωληση απο την ζητηση ? Ειναι και αυτο εξισου αχρηστο...

Αν θελω να δω ποιοι ζητανε, να το επιλεγω εγω, οχι να τις βλεπω αναγκαστικα.

Αν θυμαμαι καλα, υπηρχε πριν...

Ευχαριστω

Επεξ/σία από hammerd
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...