Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Seaside είπε Παιδιά αν σας είναι ευκολο εξηγήστε λιγο πως να ορίσω αγοράστη σε ολοκληρωμένη αγγελια διοτι εκλεισα 2 αγγελιες και θα ήθελα να τρέχουν οι αξιολογήσεις. Επιλέγεις ολοκλήρωση αγγελίας και από εκεί συναλλασσόμενο μέλος. Έτσι, ξεκλειδώνει η δυνατότητα αξιολόγησης και για τους δυο (και αποκλειστικά για αυτούς). 4 ώρες πριν, warwick είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να αφήσω αξιολόγηση σε κάποιον που αγόρασε κάτι από μένα και ήδη μου έχει αφήσει θετική αξιολόγηση? ψάχνω αλλά δεν βγάζω άκρη Ήταν αγγελία πριν τη μετάβαση; Γιατί, με το νυν σύστημα, για να έχει αγοράσει από εσένα και να σου αφήσει αξιολόγηση, πρέπει να τον έχεις ορίσει συναλλασσόμενο μέλος, άρα κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις κι εσύ τη δυνατότητα να αφήσεις αξιολόγηση.
Seaside Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Snoob είπε Επιλέγεις ολοκλήρωση αγγελίας και από εκεί συναλλασσόμενο μέλος. Έτσι, ξεκλειδώνει η δυνατότητα αξιολόγησης και για τους δυο (και αποκλειστικά για αυτούς). Ήταν αγγελία πριν τη μετάβαση; Γιατί, με το νυν σύστημα, για να έχει αγοράσει από εσένα και να σου αφήσει αξιολόγηση, πρέπει να τον έχεις ορίσει συναλλασσόμενο μέλος, άρα κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις κι εσύ τη δυνατότητα να αφήσεις αξιολόγηση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλα εκανα ολοκλήρωση των αγγελιών. Οι συναλλαγές έγιναν. Αλλα δεν βρήκα αυτο που μου λες για να ορίσω κτλπ. Δεν βρήκα βασικά που ορίζεις το συναλλασόμενο μέλος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Aς πούμε, αυτή; Ή αν όχι, μου δίνεις ένα σύνδεσμο;
Seaside Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Snoob είπε Aς πούμε, αυτή; Ή αν όχι, μου δίνεις ένα σύνδεσμο; Ναι αυτή όλα κομπλε. Και η άλλη με το HTC M9 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Seaside
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Seaside είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλα εκανα ολοκλήρωση των αγγελιών. Οι συναλλαγές έγιναν. Αλλα δεν βρήκα αυτο που μου λες για να ορίσω κτλπ. Δεν βρήκα βασικά που ορίζεις το συναλλασόμενο μέλος. Τι συμβαίνει κανονικά (μόλις το τσέσταρα): Από τη σελίδα της αγγελίας, έχεις δύο επιλογές: "ολοκλήρωση" και "εκκρεμότητα". Επιλέγοντας "ολοκλήρωση", σου ανοίγει αμέσως παραθυράκι όπου ορίζεις το συναλλασσόμενο μέλος (γράφοντας το όνομα αρχίζει και σου βρίσκει match) και με πράσινο κουμπάκι κάτω από το παράθυρο επιλέγεις το μέλος. Δεν έγιναν όλα αυτά;
Seaside Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Τι συμβαίνει κανονικά (μόλις το τσέσταρα): Από τη σελίδα της αγγελίας, έχεις δύο επιλογές: "ολοκλήρωση" και "εκκρεμότητα". Επιλέγοντας "ολοκλήρωση", σου ανοίγει αμέσως παραθυράκι όπου ορίζεις το συναλλασσόμενο μέλος (γράφοντας το όνομα αρχίζει και σου βρίσκει match) και με πράσινο κουμπάκι κάτω από το παράθυρο επιλέγεις το μέλος. Δεν έγιναν όλα αυτά; Η εγιναν και δεν το θυμάμαι εγώ. Η έγιναν και δεν εκανα την διαδικάσια που περιγράφεις. Τις γύρισα σε εκκρεμότητα. Και μετά σε ολοκλήρωση. Οπως και να έχει στο current status επιτρέπεται να δοθουν αξιολογήσεις απο τις συν. πλευρές η όχι ? Μιας και τερματίστηκαν οι αγγελίες. ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Seaside είπε Η εγιναν και δεν το θυμάμαι εγώ. Η έγιναν και δεν εκανα την διαδικάσια που περιγράφεις. Τις γύρισα σε εκκρεμότητα. Και μετά σε ολοκλήρωση. Οπως και να έχει στο current status επιτρέπεται να δοθουν αξιολογήσεις απο τις συν. πλευρές η όχι ? Μιας και τερματίστηκαν οι αγγελίες. ? Πρέπει να το δω, κάνουμε κάποιες δοκιμές τώρα.
Seaside Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Πρέπει να το δω, κάνουμε κάποιες δοκιμές τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις. Απ όσο θυμάμαι στο παλιό φόρουμ μπορούσε κάποιος να αφήσει και αξιολόγηση μετα το κλείδωμα. Δεν ξέρω αν γίνεται και τώρα ίσως με dead-thread url submit. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Seaside 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Seaside είπε Ευχαριστώ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις. Απ όσο θυμάμαι στο παλιό φόρουμ μπορούσε κάποιος να αφήσει και αξιολόγηση μετα το κλείδωμα. Δεν ξέρω αν γίνεται και τώρα ίσως με dead-thread url submit. Πλέον, οι αξιολογήσεις λειτουργούν ως εξής: Ο δημιουργός της αγγελίας επιλέγει (πατώντας "ολοκλήρωση") το μέλος με το οποίο συμφώνησε να συναλλαγεί. Αμέσως, ανοίγει παράθυρο όπου πληκτρολογεί το όνομα του μέλους και στη συνέχεια επιβεβαιώνει το όνομα. Αμέσως, ανοίγει η δυνατότητα αξιολόγησης και για τους δύο, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο (δηλαδή, μπορεί να αξιολογήσει πρώτος ο δημιουργός της αγγελίας ή το συναλλασσόμενο μέλος). Αυτά που σου περιγράφω, είναι ελεγμένα και λειτουργούν κανονικά. Δεν έχει να κάνει με το κλείδωμα της αγγελίας, εκτός κι αν η αγγελία κλείδωσε χωρίς να έχει επιλεγεί συναλλασσόμενο μέλος. Περισσότερα θα ξέρω αργά το απόγευμα ή το βράδυ. 1
warwick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, Snoob είπε Επιλέγεις ολοκλήρωση αγγελίας και από εκεί συναλλασσόμενο μέλος. Έτσι, ξεκλειδώνει η δυνατότητα αξιολόγησης και για τους δυο (και αποκλειστικά για αυτούς). Ήταν αγγελία πριν τη μετάβαση; Γιατί, με το νυν σύστημα, για να έχει αγοράσει από εσένα και να σου αφήσει αξιολόγηση, πρέπει να τον έχεις ορίσει συναλλασσόμενο μέλος, άρα κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις κι εσύ τη δυνατότητα να αφήσεις αξιολόγηση. Ναι ήταν πριν την μετάβαση. Τώρα η αγγελία γράφει Ολοκληρωμένη. Μπορεί να γίνει κάτι ώστε να μπορέσω να του αφήσω αξιολόγηση τώρα; Αυτός μου έχει αφήσει ήδη αλλά όταν ήταν παλιό σύστημα και δεν πρόλαβα να κάνω κι εγώ το ίδιο , έπεσα πάνω στην αλλαγή και περίμενα να επανέλθει το site.
villasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Πειτε μου ρε παιδια συμβαίνει μονο σε μενα ή το παθαινει και αλλος ? Ψάχνοντας στις αγγελίες ξεκινώντας απο την πιο πρόσφατη πέφτεις πανω σε μια παντελώς ΑΣΧΕΤΗ , ε εκει τα νεύρα μου γίνονται ΤΣΑΤΑΛΙΑ ... Πχ οικιακές-συσκευές αγγελια = tablet Lenovo Yoga 2 Platinum Κάρτες Γραφικών / Ήχου αγγελια = Xiaomi Mi A1 και Redmi Note 5A 1
nas91 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει το θεμα με τις νεες υποβολες αγγελιων? Αρχιζω και υποψιαζομαι οτι πεφτει ''γραψιμο'' αβερτα.. Εχουν περασει 10 μερες,και εχει αναφερθει πολλες φορες.. Ευχαριστω. 1
mader Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 11:04 ΠΜ, Snoob είπε Πρέπει να το δω, κάνουμε κάποιες δοκιμές τώρα. Τελικά δεν υπάρχει τροπος υποβολής αγγελίας που έληξε; τι να πω. το section "αγγελιες" του νεου site ειναι άχρηστο πλεον. γιατι δεν το καταργείτε εντελώς να τελειώνουμε; αφου προς εκει παει το πράγμα. φτάνει η κοροϊδία πια! δικαίως χανετε κοσμο. μην έχετε παράπονο. 2
tsamadas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση :από κινητό αν μπωσε κάποια κατηγορία πχ τηλεοράσεις πως μπορώ να πάω πίσω σε άλλη κατηγορία; χώρις να ξανάμπω στις αγγελίες απ την αρχή; ακόμα είναι λογικό να μην μπορείς να δεις μια ολόκληρη κατηγορία; αλλά να πρεπει να μπεις σε κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά;;;;
polaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχως οι αγγελίες του insomnia είναι πλέον εντελώς άχρηστες. Αν είναι δυνατόν τουλάχιστον βαλτε σε άλλο τμήμα του search τις ολοκληρωμένες και ανενεργές αγγελίες, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???????? Λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης με το αντικείμενο της πληροφορικής, στα 20 χρόνια που ασχολούμαι έχω δει αρκετά migrations να έχουν προβλήματα και να πηγαίνουν λάθος. Τέτοιο ΟΛΙΚΟ fail όπως το καινούριο insomnia πάντως δεν έχω ξαναδεί. Θα ήταν δε ενδιαφέρον να παρατηρούσατε εσείς οι admins τα στατιστικά επισκεψιμότητας.. Κρίνοντας από εμένα, έχω μειώσει τουλάχιστον στο 1/3 την επισκεψιμότητα μου αλλά και το χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα σας. Fail σε τόσα επίπεδα, κρίμα..... ΥΓ: Είμαι μέλλος της κοινότητας απτο 2002... 16 χρόνια τέτοια απογοήτευση δεν την έχω ξαναφάει.. Κρίμα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από polaki 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις