Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, καλη χρονια, χρονια πολλα για αρχη, και καλο ξεκινημα για την νεα σελιδα.

Στο ψητο τωρα.

Ειχα αγορασει κοντα στο Black Friday μια 580, να μην τα πολυλογω αρκετα ευχαριστημενος απο επιδοσεις και θερμοκρασιες. Το θεμα ειναι ενω επαιζα χθες, ξαφνικα ο υπολογιστης εκλεισε.

Προσπαθω να τον ξανανοιξω, τιποτα. Ανοιγω και μου ερχεται μια περιεργη μυρωδια καμμενης πλαστικιλας. Λεω τωρα την κατσαμε, πρωτη σκεψη το τροφοδοτικο. Αλλα τιποτα. Ακουμπω την καρτα στο Backplate και εβραζε. Ολοκληρη. Την βγαζω, την αφησα να κρυωσει κανενα 2ωρο, την βαζω μεσα, παλι τιποτα. Αποσυνδεω το 8-pin και ανοιγω με τα γραφικα στην μητρικη πανω, ανοιγει κανονικα το pc. Λεω εχει θεμα η καρτα. την Δοκιμαζω σε αλλο pc, ιδια ακριβως συμπεριφορα, με την καρτα δεν παιρνει μπροστα. Τι μπορει να φταιει. καταλαβαινω κατι παιζει να καηκε. Πως να προχωρησω? Παω κανονικα για RMA ή να το ψαξω τιποτα αλλο πρωτα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zodiak bam είπε

RMA

57 λεπτά πριν, markos9 είπε

RMA, όπως είπε και το παιδί από πάνω! 

Από την ώρα που έχεις εγγύηση μην φοβάσαι τίποτα!

Καλως, ελεγα μηπως υπαρχει τιποτα που μπορω να δοκιμασω, γιατι μου εκατσε την πιο κακια στιγμη, εκει που ελεγα να ηρεμησω μες στην αδεια... , ηρθε και εδεσε. Ευχαριστω και καλη χρονια!

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση το τροφοδοτικό να σου έκανε τη ζημιά  ......  Ύποπτο πάντως και το Black Friday .... Μπορεί να ηταν διαλογής η κάρτα !!! Ελπίζω φίλε να σε κάλυψε το RMA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/5/2018 στις 1:08 ΠΜ, SteveWisejohn είπε

Υπάρχει περίπτωση το τροφοδοτικό να σου έκανε τη ζημιά  ......  Ύποπτο πάντως και το Black Friday .... Μπορεί να ηταν διαλογής η κάρτα !!! Ελπίζω φίλε να σε κάλυψε το RMA

Πολυ δυσκολο σε αυτην την περιπτωση το τροφοδοτικο(ειναι και seasonic). Τωρα το εχω με μια πιο ενεργοβορα καρτα (ρ9 280Χ) μεχρι να ερθει η καρτα,και δεν εχει θεμα, οποτε το βλεπω αρκετα δυσκολο να ηταν/ειναι αυτο :P

Επεξ/σία από jimakos234
  • Like 1
Δημοσ.

καλημέρα  και χρόνια πολλά  Ποιο είναι το μαγαζί που την πήρες; επίσης ποια εταιρεία είναι;  υπάρχει πιθανότητα επειδή και η κάρτα είναι παλιά να ήταν τίποτα από αυτές που την κάνουν reflow και της ξανά βαζουνε στο κουτί για πούλημα και ίσως ξεχάσαν να βάλουν πάστα ανέβασε θερμοκρασία και κάηκε,  ήταν συσκευασμένη; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panos0100 είπε

καλημέρα  και χρόνια πολλά  Ποιο είναι το μαγαζί που την πήρες; επίσης ποια εταιρεία είναι;  υπάρχει πιθανότητα επειδή και η κάρτα είναι παλιά να ήταν τίποτα από αυτές που την κάνουν reflow και της ξανά βαζουνε στο κουτί για πούλημα και ίσως ξεχάσαν να βάλουν πάστα ανέβασε θερμοκρασία και κάηκε,  ήταν συσκευασμένη; 

μισο λεπτο ωρε παιδια. η 580 δεν ειναι παλια καρτα .ακομη...εκτος αυτου οπως αναφερει ο ts δεν του ανεβαζε θερμοκρασιες. το οτι την πηρε black friday συμφωνω μπορει να παοζει ρολο. εγω δεν ειδα σημαντικες εκπτωσεις στις καρτες τοτε εδω ελλαδα.μαλλον απο εξωτερικο την τσιμπησε. καλο υα ηταν να αναφερθει απο που, ποσο να ξερουμε. παντως δεν μου κανει εντυπωση.το failoure rate των polaris ειδικα των 5χχ ειναι αρκετα μεγαλο. στην ουσια ειναι oced 4xx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panos0100 είπε

Must Shop απο Ελλαδα ειναι , στο σκρουτζ. Ηλεκτρονικο ειναι μονο και δουλευει σαν αντιπροσωπεια καπως. Τωρα θα περιμενω γιατι θα σταλει εξω η καρτα, και οσο παρει. Θα λειπω για ενα διαστημα τωρα απο Δευτερα, οποτε δεν με καιει τοσο η αναμονη.

1 ώρα πριν, razorblade334 είπε

μισο λεπτο ωρε παιδια. η 580 δεν ειναι παλια καρτα .ακομη...εκτος αυτου οπως αναφερει ο ts δεν του ανεβαζε θερμοκρασιες. το οτι την πηρε black friday συμφωνω μπορει να παοζει ρολο. εγω δεν ειδα σημαντικες εκπτωσεις στις καρτες τοτε εδω ελλαδα.μαλλον απο εξωτερικο την τσιμπησε. καλο υα ηταν να αναφερθει απο που, ποσο να ξερουμε. παντως δεν μου κανει εντυπωση.το failoure rate των polaris ειδικα των 5χχ ειναι αρκετα μεγαλο. στην ουσια ειναι oced 4xx

MustShop την τσιμπησα, ειχε παιξει προσφορα στα 265 η 8αρα, το ειχα ποσταρει και στις προσφορες. ;)

Επεξ/σία από jimakos234
  • Like 1
Δημοσ.

νομιζω δεν υπαρχει φθηνοτερο καταστημα στο σκρουτζ και γενικα στην ελλαδα. γενικα ειναι νομιζω το χειροτερο καταστημα οπου μπορεις να αγορασεις ηλεκτρονικα. εχουν ανοιξει δεκαδες threads με παραπονα για το συγκεκριμενο. θα πρεπει να ααρχισει να μας προβληματιζει η τιμη αν και δεν ειναι το μονο κριτηριο. το κολπο γνωστο οπως προειπε μελος. διαλογη. τι σημαινει? ολα τα ηλεκτρονικα εξαρτηματα αναγαγωνται σε διαλογη α ,β και παει λεγοντας. μερικες επιχειρησεις στην ελλαδα αγοραζουν συγκεκριμενης αασχετο αν ειναι ακριβα η οχι. δυο παραδεειγματα θα φερω μονο. ο Κοτσωβολος πωλουσε π.χ. το microsoft lumia με αριθμο hardware 3,00000.0000 οπου ειχε χαρακτηριστει προβληματικη παρτιδα σε ολοτον κοσμο.πωλουνταν μονο σε κινα! 3 φορες το πηρα και τις τρεις με αυτο το υλικο. τα  προβληματα? παρα πολλαμε κυριοτερο την οθονη κατα την φορτιση. που το βρηκε?δεν γνωριζω. φθηνο παντως δεν ηταν. οσων αφορα τωρα το 2ο παραδειγμα. prive shop.προιοντα απο γερμανια λες κι εμεις δεν μπορουμε να ψωνισουμε εκει. στις 3 μητρικες οι 2 τελειως χαλασμενες. το ιδιοκαιοι καρτες γραφικων.εγγυηση δεν δινει το μαγαζι r.m.a. κτλ. το στελνουν εκει που το πηραν κι αν ειναι ακριβο τραβα βρες ακρη. .το ελεγχουν οι ιδιοικαι παραγγελνουν αλλο. γιατι ?δεν ξερω.αλλα μην αμφιβαλλει κανεις. τα εχω ζησει ξανα και ξανα και με τα 2 καταστηματα κι εχω και αποδειξεις. και να φανταστειτε ειναι πολυ πιο ακριβα απο το must shop....

Δημοσ.

Δεν σε αφορα το που θα την στειλουν. Εσυ να απαιτησεις αμεση αντικατασταση. Το αμεση σημαινει μαλιστα το πολυ μια βδομαδα αναμονη (χαριστικα). Η νομοθεσια προβλεπει 2 χρονια εγγυηση για την οποια ειναι υπευθυνος ο ΠΩΛΗΤΗΣ και οχι ο κατασκευαστης ή η οποια αντιπροσωπια. Εαν σε καθυστερησουν κανε θεμα και ξεκινα καταγγελιες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...