Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, siegfried_gr είπε

Μόνο για chrome είναι;

Όχι, λειτουργεί κανονικά και στον firefox με το Stylish

Επεξ/σία από genius_13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πήγα να το βάλω και δεν έκατσε. Αλλά είμαι άσχετος.:ph34r:

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Εγκατέστησα το stylish στον FF. Μετά πατάω στο δεύτερο λίνκ που έδωσε ο δημιουργός του theme, αλλά εκεί που βγαίνω δεν ξέρω τι να κάνω, πατάω οπότε το κουμπί Install with Stylish αλλά με ξαναβγάζει στη σελίδα του Stylish :angry:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, McNerd είπε

Πήγα να το βάλω και δεν έκατσε. Αλλά είμαι άσχετος.:ph34r:

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: Εγκατέστησα το stylish στον FF. Μετά πατάω στο δεύτερο λίνκ που έδωσε ο δημιουργός του theme, αλλά εκεί που βγαίνω δεν ξέρω τι να κάνω, πατάω οπότε το κουμπί Install with Stylish αλλά με ξαναβγάζει στη σελίδα του Stylish :angry:

Απ την στιγμή που θα πατήσεις install with stylish και σου γράψει Style Installed τότε πρέπει να έχει εγκατασταθεί, απλά επισκέπτεσαι την σελίδα του insomnia και με ένα F5 θα πρέπει να έχει αλλάξει και το style. Μπορείς να το ελέγξεις και από το icon πάνω δεξιά στον FF ,θα πρέπει να δείχνει τον αριθμό 1.

1 ώρα πριν, xyvirus είπε

Οκ σε laptop pc μπορείς να βάλεις userstyles, style etc....στο iOS iPad τι μπορούμε να κάνουμε; 

Είναι κάτι προσωρινό που το έκανα για εμένα και σκέφτηκα πως ίσως θα βοηθούσε και άλλους, σίγουρα τα παιδιά του φόρουμ θα το παραμετροποιήσουν γενικότερα ώστε να δείχνει όπως πρέπει σε όλες τις συσκευές.

Δημοσ.
7 hours ago, genius_13 said:

Έφτιαξα προσωρινά ένα πιο dark theme για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να διορθωθεί κάπως η υπερβολική ασπρίλα στο forum που χτυπάει υπερβολικά στο μάτι.

Εγκαταστήστε το Userstyles

Εγκαταστήστε το style

Αν μου έχει ξεφύγει κάτι ενημερώστε με να το διορθώσω B)

ευχαριστούμε πάρα πολύ!! μας έσωσες. καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες και υγεία!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, το theme σας μάρανε?  Εδώ το site καίγεται ... 

Σαν να λέμε, από το μνημόνιο με πειράζει που δεν άλλαξε ο γραμματέας της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων ...

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, geostratis said:

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, το theme σας μάρανε?  Εδώ το site καίγεται ... 

Σαν να λέμε, από το μνημόνιο με πειράζει που δεν άλλαξε ο γραμματέας της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων ...

Αν γκρινιάζεις από την αρχή του χρόνου, φαντάσου τι θα γίνει στη συνέχεια! :P 

• Like 2
Δημοσ.

Φαντασου ενα φορουμ, οπου τα μελη του θα ειχαν διαβασει ολους τους κανονες και θα τους τηρουσαν!, στα θεματα θα ειχαν ολοι την ιδια αποψη και θα ανταλλασαν φιλοφρονησεις...
Προφανος δεν θα υπηρχε αναγκη υπαρξη των moderators

Αν ξεκινας με μπηχτες απο την πρωτη μερα φανταζομαι τι θα ακολουθησει ολο τον χρονο :) 

Εσυ γκρινιαζεις, ο @geostratis δεν γκρινιαξε, την αληθεια ειπε, ειμαστε ολοι σε μια κατασταση σοκ απο αυτο που ειδαμε (οκ μην το δραματοποιουμε, μια σελιδα στο web ειναι)

Δημοσ.
20 ώρες πριν, genius_13 είπε

Έφτιαξα προσωρινά ένα πιο dark theme για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να διορθωθεί κάπως η υπερβολική ασπρίλα στο forum που χτυπάει υπερβολικά στο μάτι.

Εγκαταστήστε το Userstyles

Εγκαταστήστε το style

Αν μου έχει ξεφύγει κάτι ενημερώστε με να το διορθώσω B)

Μπραβο βρε φιλε , ωραιο !!....

........ αλλα ......

.....μηπως παιρνει και ενα ρεγουλαρισμα η ασπριλα.Η να γινει εκεινο το ξεβαμμενο γκρι, εκει επανου ψηλα, μπλε σκουρο η γαλαζιο ? :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bluesattack είπε

Μπραβο βρε φιλε , ωραιο !!....

........ αλλα ......

.....μηπως παιρνει και ενα ρεγουλαρισμα η ασπριλα.Η να γινει εκεινο το ξεβαμμενο γκρι, εκει επανου ψηλα, μπλε σκουρο η γαλαζιο ? :D

Ενημερώθηκε, αντικατέστησα την ασπρίλα με ένα πιο απαλό λευκό .

Για να ενημερώσετε το theme πηγαίνετε εδώ και επιλέγετε Update Style.

Αν υπάρχει κάτι που δεν δείχνει εντάξει, πείτε μου.

• Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...