villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αμα πας στο http://www.insomnia.gr/notifications/options/ εχει αλλαξει το χρωμα στα γραμματα σε ασπρο εχω βαλει ττο τελευταιο που εφτιαξες ! ! ! ! ! !
panoc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δοκιμασε να δεις εαν στο κανει αυτο και με το δικο μου scipt (κανε το copy paste sto stlyish)
villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, panoc είπε Δοκιμασε να δεις εαν στο κανει αυτο και με το δικο μου scipt (κανε το copy paste sto stlyish) Με αυτο ειναι Οκ
villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, villasg είπε Με αυτο ειναι Οκ Αλλα μου μαμησε το Facebook ! ! ! !
panoc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανε το copy paste πανω στο script του genius και επισης μη χρησιμοποιειτε το stylish αλλα το stylus. η διαφορετικα Στο stylus φτιαξε ενα νεο script κανε paste το δικο μου και κατω κατω γραψε αυτα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από panoc 1
villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 και με το stylus me to diko soy mamietai to sympan
panoc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Απλα δεν εχεις βαλει το κανονα να εγαρμοζει το script μονο στο insomnia Και το εφαρμοζει παντου. Στο sytlus πρεπει στην σελιδα επεξεργασιας του script κατω κατω να ειναι οπως η εικονα που ανεβασα πριν.
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, panoc είπε Επισης τα κουμπια με το θεμα αυτο γινονται λιγο τεραστια... Το οποιο διορθωνεται εαν απο το .ipsApp .ipsButton_link { background: #fd5d5d; color: #f5f5f5; border: 1px solid #8d9aa6; padding: 9px 20px; font-weight: normal; } αφαιρεθει το padding: 9px 20px; Τώρα το αριστερό πλήκτρο (κόκκινο) φαίνεται ελαφρώς μικρότερο. Καλύτερα να την αφήσετε τη γραμμή, απλώς αντί για 9 να το κάνετε 1 για να είναι όμοια. padding: 1px 20px;
villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 @panoc καλυτερα να ανοιξεις ενα δικο σου ποστ με το θεμα σου και ακριβεις οδηγιες να μην γινετε μπερδεμα εδω
geostratis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/1/2018 στις 9:52 ΠΜ, billdanos είπε Αν γκρινιάζεις από την αρχή του χρόνου, φαντάσου τι θα γίνει στη συνέχεια! To δεχομαι, αλλά είχα αρχίσει να γκρινιάζω από τα προ-εόρτια ... Είχα αναφέρει την αμερικάνικη παροιμία : "Don't fix it if it ain't broken!" Που ισχύει βέβαια για όλες τις απαντοχού αναβαθμίσεις, ή τουλάχιστο για όσες γίνονται χωρίς να χρειάζονται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, geostratis said: Είχα αναφέρει την αμερικάνικη παροιμία : "Don't fix it if it ain't broken!" Που ισχύει βέβαια για όλες τις απαντοχού αναβαθμίσεις, ή τουλάχιστο για όσες γίνονται χωρίς να χρειάζονται To unsupported version της IPB και τα κενά ασφαλείας είναι αρκετά καλοί λόγοι για αναβάθμιση... Κατά τα άλλα, μπήκε official Dark Theme, κάτω κάτω δεξιά το option. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, panoc είπε Κανε το copy paste πανω στο script του genius και επισης μη χρησιμοποιειτε το stylish αλλα το stylus. η διαφορετικα Στο stylus φτιαξε ενα νεο script κανε paste το δικο μου και κατω κατω γραψε αυτα πραγματικό dark theme που να ειναι μαυρα ολα και ασπρες οι γραμματοσειρες δεν γινετε? ωραιο το δικο σου σαφως πολύ καλυτερο απο το μαμα. 1
kirileman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πώς αλλάζουμε χρώμα στα λινκς; Δεν διαφέρει από το απλό κείμενο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα