saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, what_if είπε το θεμα των updates ειναι υπερτιμημενο κ απαραιτητο μονο αν κανεις κανει online αγορες κλπ ακομα κ η μαμα rom ειναι καλη ,αν βεβαια θες να ψαχτεις μπορεις περα απο ολα αυτα παιρνεις συσκευη με ποιοτητα κατασκευης κ specs που οι αλλοι τα πουλανε 3 φορες πανω + κ η οποια για να απαξιωθει θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια Όλα αυτά που λες τα ξέρω αλλά σε κάποιους τους ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις και δεν θέλουν να ασχοληθούν με custom γιατί δεν ξέρουν . Για την μπαταρία ένα έχω να σου πω,3 φορές την ημέρα τουλάχιστον θέλει να το φορτίζεις.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα. Le eco περασε απο τα χερια μου για 1-2 μηνες αλλα το εδωσα σε θειο μου μιας και το redmi note 3 ηταν πιο χρηστικό και δεν μου πρόσφερε κατι παραπανω. Fulgore το motor g5 ειναι πανασχημο ρε συ και κουμουτσα για τις ίντσες του... Custom rom δεν θα περασω γιατι χρησιμοποιώ ebanking απο τη συσκευή μου και δεν θελω ντραβαλα. Τα updates πως σχετίζονται με αγορές μεσω internet;
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δυστηχως απο Ελλαδα στα χρηματα αυτα δεν εχεις πολλες επιλογες στο θεμα ομορφιας(αντε κανενα LG Q6 ξερω γω αν και δεν το γνωριζω)και απο Κινα μερια ειναι μην σου τυχει οσον αφορα το service οπως τα γνωριζεις φανταζομαι.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Χθες τελικα εφτασε στα χερια μου το Oukitel K6, δεν ανοιγω νεο θεμα γιατι δεν ειμαι και μαστερ στα reviews, ισα ισα να εχουν μια ιδεα οσοι ενδιαφερονται: Θετικά: -Οθόνη. Δεν περιμενα τετοια οθονη. Πολυ καθαρή, φωτεινή με ομορφα χρωματα. Προερχομαι απο rn3 και η διαφορα ειναι χαοτικη. Το μεγαλυτερο θετικο του, μιας και δεν το περιμενα. -Λογισμικο. Απροσδοκητα καθαρο. Φυσικα δεν ειναι στοκ αλλα ειναι παρα πολυ κοντα. Κινεζικα γραμματα δεν υπαρχουν πουθενα, ουτε αγνωστες κινεζικες εφαρμογες οπως ειχα παρατηρησει εντονα στο rn2 που ειχα παλιοτερα, οι οποιες δεν εβγαιναν χωρις root. Ενδεικτικα δεν εχω κανει τιποτα uninstall. -Μπαταρια. Παρελαβα μεσημερι, προφορτιζομενο φυσικα περιπου στο 40%. Μεχρι το βραδυ το σκαλιζα σχεδον συνεχεια, εκανα καποιες μεγαλες κλησεις, εβαζα apps, δοκιμασα παιχνιδια κλπ. Η μπαταρια εφτασε περιπου στο 11% πριν κοιμηθω. Τερας. -Εμφανιση. Το πηρα σε μπλε και ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχω δει με μερικα μελανα σημεια ωστοσο (βλεπε παρακατω). Στιβαρο και premium αισθηση στο κρατημα. -Touch. Σε καποιο review ειχα διαβασει οτι δεν ειναι και τοσο καλο γι αυτο και το αναφερω. Το touch του (με μεμβρανη) ειναι πολυ smooth, δεν εχει κατι να ζηλεψει απο οποιοδηποτε κινητο εχω πιασει. Ισως σε πιο μικρα και αδυναμα χερια λογω βαρους να τα κουραζει, λεω εγω τωρα. -Ισχυς hardware. Παραπανω απο ικανοποιητικη δεδομενου κοστους και υπολοιπων features. -Fingerprint. Πιο ακριβες και πιο λειτουργικο απο παρα πολλα κινητα μεσαιας κατηγοριας που εχω δουλεψει. Ακομα και με υγρο δαχτυλο λειτουργει. (τα θεωρητικα θετικα οπως 6/64GB κλπ δεν τα αναφερω καν γιατι τα βλεπετε) Αρνητικα: -Ηχειο. Πολυ μετρια πραγματα, σε φουλ ενταση νομιζω πως το rn3 ειναι καλυτερο. -NFC. No android pay. Το χειροτερο ειναι οτι δημοφηλεις τραπεζες της ελλαδας δεν εχουν δικο τους software για nfc payments. Λειτουργει σε οσες εχουν ωστοσο. (αν υπαρχει καποια λυση για Εθνικη τραπεζα και την ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω!) -Βαρος/παχος. Το κινητο ειναι βαρυ! Αν και το βαρος του μπορω να πω οτι μου αρεσε, το αισθανομαι ωραια, αυτο που δεν μου αρεσε ειναι το παχος του. Ειναι πολυ ομορφο κινητο αλλα η μπαταρια του το αναγκαζει να ειναι χοντρο. Αναγκαιο κακο, αλλα προερχομαι και απο το αρκετα κομψο rn3. -Καμερα. Δεν εχω ιδεα απο καμερες γιατι τις χρησιμοποιω ελαχιστα.Το μονο που παρατηρω στο κινητο ειναι αν εχει καμερα γενικα και αν εχει ois γιατι ειναι το μονο που μου χρησιμευει. Δεν εχει ois, με ο,τι αυτοσυνεπαγεται. -Ισχυς hardware. Δοκιμασα κυριως βαρια παιχνιδια. Το hearthstone για παραδειγμα δεν το παιζει σε καμια περιπτωση οπως το παιζει το iphone 7. Αυτο σε περιπτωση που καποιος δει in theory του χρονισμους και σκεφτει οτι θα παρει υπερτουμπανη συσκευη. -face unlock. Αχρηστο οσο δεν παει! Καλο ειναι για να παιξεις 5 λεπτα οταν παρεις την συσκευη αλλα μετα μαλλον το ξεχνας. Ξερω πως θα ηταν δαπανηρο ενεργειακα να ξεκλειδωνει χωρις το power button, αλλα αν πρεπει να πατησω το power button, γιατι να μη βαλω απλα το δαχτυλο μου πισω; Επισης δεν λειτουργει στο σκοταδι. Ισως στα ακριβα flagships να εχουν βρει τροπους για να ειναι πιο χρηστικο, αλλα στο συγκεκριμενο δεν βρισκω απολυτως κανεναν λογο να το χρησιμοποιησει καποιος. Μαλλον ειναι μονο για μοστρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα