Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: - 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): e-banking, browsing, hearthstone 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.9+ με όσο καλύτερο ratio γίνεται 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό αποτύπωμα στο ΠΙΣΩ μέρος 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Καθόλου. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν έχουμε 64GB δεν έχουμε σίγουρα θέμα. 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Στα αγγλικά δουλεύω το κινητό, αλλά θέλω οπωσδήποτε την 800αρα. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Πάρα πολύ. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από Κίνα. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);- 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο και μόνο. Ποσό δεν έχω βάλει όπως είδατε καθώς δεν περιορίζομαι ιδιαίτερα χρηματικά, αλλά μιας και δεν ζητάω πολλά δεν βρίσκω λόγο να δώσω πολλά για τα 1,5-2 χρόνια που θα έχω το τηλέφωνο. Θέλω κάτι "φρέσκο", όπως μου φάνηκε φρέσκο με την μεταλλική κατασκευή του το redmi note 3 μου όταν το πήρα πριν 2 χρόνια. Δεν με ενδιαφέρουν τα benchmarks, θέλω απλά μια smooth καθημερινή εμπειρία χρήσης. Κάμερα χρησιμοποιώ μια φορά τον μήνα για κάνα χαρτί, άντε να βγάλω και 2 φώτο το 3μηνο. Smoothness και αυτονομία είναι αυτά που με ενδιαφέρουν. (+ dual sim, B20) Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον τo OUKITEL K6 που είναι σε pre-order στο banggood, με priority line βγαίνει περίπου στα 180€. Mid range επεξεργαστής, με φρέσκο design και 6000mah μπαταρία είναι σίγουρα πολύ καλό deal. Αυτό που φοβάμαι είναι μην πάνω στο 6μηνο αρχίζει να λαγκάρει λόγω λογισμικού (βέβαια τότε θα έχω και επιδότηση οπότε αν δεν πάει καλά παίρνω ένα redmi 5 plus με αυτή και το ισορροπώ κάπως). Περιμένω απόψεις και προτάσεις. Για να σας απαλλάξω από τον κόπο μην αρχίσετε να μου λέτε για samsung Α5 και P10 lite, τα ξέρω και τα έχω αποκλείσει πριν καν τα σκεφτώ.
panos- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Αφού δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα δες το Redmi 5 Plus χωρίς 800αρα όμως η το Mi Note 3. Για Mi6 δεν ξέρω τι παίζει με την 800αρα αλλά αν έχει είναι ένα συν έναντι των άλλων 2.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Από αυτά κανένα δεν έχει 800αρα η οποία μου είναι απαραίτητη λογικά (μένω επαρχία και δεν θέλω να το ρισκάρω). Μόνο το Redmi 5 Plus θα βγει αργότερα με 800αρα αλλά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.
vargas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Το mate 9 πως θα σου φαινόταν . Έχει οθοναρα αρκετά μεγάλη μπαταρία 5.9 ιντσες κ σαν πόσο αν μπορείς να το.φερεις ακόμα θα σου βγει ακόμα πιο φτηνά από τα 480 του skroutz
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Το Mi note 2 στα 374€ από banggood και άσε το OUKITEL. https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-2-5_7-inch-Global-Version-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-821-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1099144.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB
vargas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το Mi note 2 στα 374€ από banggood και άσε το OUKITEL. https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-2-5_7-inch-Global-Version-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-821-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1099144.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB Δεν είπε μίνιμουμ 5.9 φίλος ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Ρε σεις μου φαινονται πολλα τα 370+ για τις ελάχιστες απαίτησης που εχω.. Εχω αδικο; Αν ειναι να δωσω τοσα, να δωσω αλλα 200 να παρω το 5t με κομπλε αξεσουάρ, να λεω οτι εχω τον βασιλια. Αλλα δεν θα το εκμεταλλευτώ θεωρώ. Ουτε απο το redmi note 3 μου εχω σοβαρο παράπονο ακομα. Απλα το βαρεθηκα. Λιγο κολλάει και δεν εχω μπει στον κοπο να κανω hard reset. Κατι ανάλογο θελω και τωρα. Το ειχα φερει με 180 περίπου νομιζω το 3/32 πριν 2 χρονια. Δεν παιζει κατι ανάλογο;
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 42 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν είπε μίνιμουμ 5.9 φίλος ; Δεν θα το καταλάβει
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ρε σεις μου φαινονται πολλα τα 370+ για τις ελάχιστες απαίτησης που εχω.. Εχω αδικο; Αν ειναι να δωσω τοσα, να δωσω αλλα 200 να παρω το 5t με κομπλε αξεσουάρ, να λεω οτι εχω τον βασιλια. Αλλα δεν θα το εκμεταλλευτώ θεωρώ. Ουτε απο το redmi note 3 μου εχω σοβαρο παράπονο ακομα. Απλα το βαρεθηκα. Λιγο κολλάει και δεν εχω μπει στον κοπο να κανω hard reset. Κατι ανάλογο θελω και τωρα. Το ειχα φερει με 180 περίπου νομιζω το 3/32 πριν 2 χρονια. Δεν παιζει κατι ανάλογο; Ωραία τότε θυσίασε την 800αρα και πάρε το Xiaomi Mi MAX 2 στα 188€ https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-MAX-2-Global-Version-6_44-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1155333.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB 2
4four Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε το "θεμα" ειναι λιγο ακυρο κατα την αποψη μου! Πρωτον βαλε budget γιατι VFM μπορει για καποιον που εχει λεφτα για πεταμα να ειναι και το νεο επιχρυσομενο iPhone με την φατσα του Putin πανω! Οσο OUKITEL δν το αφηνεις κλτρα να πας σε κατι πιο safe? Presale κιολας?! Θα σε τρελος για να το κανεις! Μεγαλη οθονη με τερας μπαταρια και σχετικα "απλη" χρηση το μονο που μου ερχεται ειναι το xiaomi mi max (2 Κλτρα λογο design)
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για την βοηθεια παιδιά. Βλεπω οτι ειστε ολοι κατα του ουκιτελ. Ισως το παρω το ρίσκο μου παντως. Αν δεν παρω κατι απο τα γνωστα θα επιστρέψω με review. Ευχαριστω και παλι. Καλη χρονια.
what_if Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) LeEco Le Max2 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-max-2 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από what_if
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, what_if είπε LeEco Le Max2 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-max-2 Χωρίς καθόλου OTA update και χάλια αυτονομία. Μόνο αν θελει καποιος να ασχοληθείς με custom rom θα το πάρει.
what_if Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Χωρίς καθόλου OTA update και χάλια αυτονομία. Μόνο αν θελει καποιος να ασχοληθείς με custom rom θα το πάρει. το θεμα των updates ειναι υπερτιμημενο κ απαραιτητο μονο αν κανεις κανει online αγορες κλπ ακομα κ η μαμα rom ειναι καλη ,αν βεβαια θες να ψαχτεις μπορεις περα απο ολα αυτα παιρνεις συσκευη με ποιοτητα κατασκευης κ specs που οι αλλοι τα πουλανε 3 φορες πανω + κ η οποια για να απαξιωθει θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Γιατι δεν κοιτας κατι σε Motorola μερια οπως πχ το G5 plus αφου δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα