Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά με το 340 62 βαθμούς max έχω στην gpu και 75 σε full load με 4.8 επεξεργαστή σε mining. Σε gaming μέχρι 62 63 στο origins. Το μόνο που ακούγεται είναι ο σκληρός που λέω να αλλάξω με nvme. Ίσως βάλω 140αρι ανεμιστήρα πάνω που πέρνει μαζί με rgb ανεμιστήρα 120αρι πίσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Έχεις και ΑΙΟ όμως. Μετριάζει κάπως το πρόβλημα του κακού airflow επειδή πάει την ζέστη ακριβώς δίπλα στα fans. 

Δεν αντιλέγω σίγουρα μετράει. Η gpu πάντως που δεν έχει ιδροψυξη έχει επίσης πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Πιστεύω η εγκοπή μπροστά μετράει πολύ και την έχουν μόνο για το airflow. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα σε airflow κουτιά αλλά και η αισθητική είναι μεγάλο θέμα ειδικά όταν το έχεις δίπλα σου συνέχεια στο γραφείο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν αντιλέγω σίγουρα μετράει. Η gpu πάντως που δεν έχει ιδροψυξη έχει επίσης πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Πιστεύω η εγκοπή μπροστά μετράει πολύ και την έχουν μόνο για το airflow. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα σε airflow κουτιά αλλά και η αισθητική είναι μεγάλο θέμα ειδικά όταν το έχεις δίπλα σου συνέχεια στο γραφείο. 

Το ότι έχεις υδροψυξη στον cpu βοηθάει και τις θερμοκρασίες της κάρτας γιατί δεν μεταφέρεται θερμότητα .

Τώρα το θέμα της αισθητικής είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα πχ πλεον δεν μου αρέσουν κουτιά με στρογγυλεμενες άκρες,πχ p400.Προτιμω πιο minimal τύπου meshify,define,pro m.Σε άλλους αρέσουν τύπου panzer και πάει λέγοντας. 

Πάντως δεν μπορεί κάποιος να τα έχει όλα.Καπου θα υπερέχει κάπου θα υστερεί. Τέλειο δεν υπάρχει. Απλώς θέτεις προτεραιότητες. Δεν μπορείς πχ να έχεις αρκετό airflow και καθόλου σκόνη. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...