Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. χθες εστησα σε νέο κουτί phanteks eclipse p400s.

Από μόνο του έχει 2x 120mm fans ένα εισόδου ένα εξόδου. Όπως αποδείχτηκε δεν είναι αρκετά και οι θερμοκρασίες σε gaming κυμαίνονται σε 65-75 και σε cpu και σε gpu.

Στο παλιό κουτί που είχε κάτι fans μεγέθους καφετερίας coolermaster haf932 είχα 50cpu 50-55 gpu.

τα Aigo z6 rgb  θα μου κάνουν δουλειά? 2 πάνω για έξοδο ένα πίσω και να μου προτείνετε 2 fans για μπροστά. 

αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο καλύτερο θα το εκτιμούσα. δεν θέλω να ξεφύγω πολύ σε λεφτά. 25ε - + 

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Να έχετε καλή χρονιά.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ,

Έχει θέμα με θερμοκρασίες.

Μπορείς να δείς εδώ την αντίστοιχη εμπειρία μου.

Τελικά το έδωσα το κουτί.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά σου είπε ο oddin ,το κουτάκι έχει θέμα με τα temps. Επίσης λάβε υπόψιν σου οτι το haf932 που είχες είναι από τα κορυφαία κουτιά σε θερμοκρασίες και ειδικότερα της gpu,με το 18ρι (αν δεν κάνω λάθος) που χτυπάει επάνω στην κάρτα. 

Μπορείς να το βελτιώσεις με περισσότερα fans αλλά δεν θα φτάσεις στα επίπεδα του haf και θα έχεις και περισσότερη φασαρία.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ξενερα την πηρα τωρα. :mellow: δεν το εψαξα και εντελώς να πω την αληθεια.  θα δοκιμασω αυτο με τα fans. δεν μπορει 10-15 βαθμους θα κατεβει ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μια ξενερα την πηρα τωρα. :mellow: δεν το εψαξα και εντελώς να πω την αληθεια.  θα δοκιμασω αυτο με τα fans. δεν μπορει 10-15 βαθμους θα κατεβει ετσι δεν ειναι?

10-15 βαθμούς δύσκολο φίλε μου. Θεωρώ οτι  6-8 βαθμούς είναι δυνατόν με πρόσθετα καλά fans. Να ξέρεις πως κουτιά όπως αυτό ,που έχουν σαν στόχο την silent λειτουργία ,δηλαδή χωρίς εμφανής εισόδους αέρα,δεν έχουν καλο airflow και για να τα κάνεις καλύτερα καταλήγεις να έχεις θόρυβο. 

Συμπέρασμα,όπως είπε και πρόσφατα συμφορουμίτης σε άλλο topic-τελικά τα silent κουτιά δεν είναι αυτά που διαφημίζονται για silent (αν κυνηγάς και τα temps) γιατί με ένα κουτί με καλό airflow μπορεί κάποιος να το δουλέψει με χαμηλές στροφές στα fans και να είναι silent.

To μόνο που κερδίζεις με κουτιά τύπου p400 είναι η μικρή εισροή σκόνης.

• Like 1
Δημοσ.

Να το δώσω? έχω στόχο το καλοκαίρι να βάλω υδροψηξη ετσι και αλλιώς. και ενώ είχα στόχο να πάρω το enthoo κατεληξα σε αυτο :/

ειναι ομορφο παναθεμα το

Δημοσ.

Δυστηχώς μάλλον θα ακολούθησες την ίδια πορεία με εμένα.

Εγώ το έδωσα και πήγα στο enthoo pro M, και είδα κατευθείαν 10-12 βαθμούς κάτω.

Ειδικά αν πας σε υδρόψυξη, σίγουρα δεν σου κάνει το P400s

Δημοσ.

Ειχα το P400 και εγω 1 ετος και μου εβγαλε την ψυχη. Ομορφο, ομορφο αλλα ολα τα κουτια της Phanteks εχουν θεμα με την ροη αερα. Το μπροστινο πανελ κοβει ολο τον αερα και δεν ανασαινουνε τα κομματια. Ειχα επανω του ανεμηστηρακια για στατικη πιεση να φανταστειτε και δεν ηταν αρκετο. Εαν θες να το κρατησεις μπορεις να κανεις μοντα με λεπτο συρματακι κοβωντας το μπροστινο πανελ. Αλλιως ψαξε για αλλο κουτι.

Δημοσ.

Είναι πολύ παράξενη η φάση γιατί πραγματικά έρχεσαι από έναν βασιλιά του airflow. Το 932 γύρω εκει στο 2010/11 θυμάμαι ήταν επιλογή με κλειστά μάτια σε όποιον ήταν πρόθυμος να δώσει τα 120-130 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Στο s340 elite έπρεπε να πας στην ίδια τιμή. Σε πολύωρο Gaming 6 7 ώρες ή κάρτα γραφικών δεν πάει πάνω από 60 61 βαθμούς και ο επεξεργαστής μέχρι 63 στα πολύ βαριά παιχνίδια. Το p400s έχει αρκετές καινοτομίες αλλά το θέμα με τις θερμοκρασίες τελικά είναι μεγάλο λόγω του μπροστινού κλειστού κουτιού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Στο s340 elite έπρεπε να πας στην ίδια τιμή. Σε πολύωρο Gaming 6 7 ώρες ή κάρτα γραφικών δεν πάει πάνω από 60 61 βαθμούς και ο επεξεργαστής μέχρι 63 στα πολύ βαριά παιχνίδια. Το p400s έχει αρκετές καινοτομίες αλλά το θέμα με τις θερμοκρασίες τελικά είναι μεγάλο λόγω του μπροστινού κλειστού κουτιού. 

Αναλόγως και επεξεργαστή/κάρτας φυσικά.

Επεξ/σία από Valous
Δημοσ.
2 hours ago, Heybro said:

Από τις μύξες στα σάλια μου κάνει λίγο αυτή η αλλαγή. :)

Tο Enthoo Pro M ή το Meshify C θα επέλεγα εγώ αυτήν την στιγμή αν ήθελα airflow. Και το Cougar Panzer είναι καλό, αν σου αρέσει αισθητικά. Παίρνει και έναν σκασμό radiator, αν θες να περάσεις σε νερό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβαζοντας review κατεληξα και εγω οτι μεχρι 100e αν καποιον τον ενδιαφερει το airflow τα Enthoo Pro M  Meshify C και RL06 ειναι οι καλυτερες επιλογες

Βεβαια εδω βγαζει το Meshify C χειροτερο απο το S340 Elite http://www.tomshardware.com/reviews/fractal-design-meshify-c-case,5164-3.html

Eδω αντιθετως δειχνει οτι δεν διαφερει πολυ απο το RL06 ειδικα αν βαλει κανεις 2 καλους 140αρηδες μπροστα αντι για εναν 120αρη που εχει...Βεβαια λογω προσοψης θα μαζευει λογικα πολυ σκονη....Το RL06 απο την αλλη εχει νομιζω 5-6 προεγκατεστημενους ανεμιστηρες αλλα ισως οχι τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης ενω ειναι και πιο θορυβωδες απο τα αλλα με εξαιρετικα αποτελεσματα βεβαια

https://www.youtube.com/watch?v=Whk_sxY4_mY

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εγω εκανα ακριβως την ιδια αναβαθμιση

απο 932 σε p400

η gpu βραζει δυστυχως, και κανει σαν αεροπλανο

τελικα προσθεσα 2 ανεμιστηρακια πανω και 2 μπροστα και παλευεται η κατασταση πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...