Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 + https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11842662%2C10131728 Άν είναι πολλά πάς εδώ http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=1774
PaRaNo1d Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τελεια αυτο ακριβως ηθελα. Απο Dexter ολα γιατι εχω ακουσει τα συναρμολογουν δωρεαν κιολας η κανω λαθος?
PaRaNo1d Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Λοιπον καταληξαμε εδω! Αντι για 1 ssd 240 και 1 HDD ειπαμε να παει σε εναν SSD 500 γιατι μια χαρα του φτανει. Πως ειναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, PaRaNo1d είπε Λοιπον καταληξαμε εδω! Αντι για 1 ssd 240 και 1 HDD ειπαμε να παει σε εναν SSD 500 γιατι μια χαρα του φτανει. Πως ειναι? Όχι αυτό το κουτί!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, PaRaNo1d είπε Καποιο καλυτερο μεχρι 45? Στα δέκα και στα 15 ευρώ κόλλησε; Το κουτί είναι ο νο1 παράγοντας για σωστό airflow και θερμοκρασίες πες του. Το να πάρει ένα φτηνό και να το φουλάρει μετά με φουρφούρια και να του βγεί ακριβότερο δεν έχει νόημα.
costacurta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, radiohead είπε Στα δέκα και στα 15 ευρώ κόλλησε; Το κουτί είναι ο νο1 παράγοντας για σωστό airflow και θερμοκρασίες πες του. Το να πάρει ένα φτηνό και να το φουλάρει μετά με φουρφούρια και να του βγεί ακριβότερο δεν έχει νόημα. Η διαφορά του aero 800 με το 500 ποια είναι?? Δεν βρίσκω κάποια διαφορά στα χαράκτηριστικα. Και επίσης γνωρίζεις πόσους φιξ ανεμιστήρες έχει.?? Εγώ σε ένα παρομοιο build έβαλα το zalman Z1 Neo Midi Tower (ο οποίος έχει 3 φιξ ανεμιστήρες και ξεκινάει στα 40 Και μια δεύτερη απορία δεν είναι προτιμότερο για ένα gaming pc να κοπεί το 100ευρω της 16ας ραμ(να γίνει 8) και να μπει στην Gpu είτε σε 1060 6gb είτε σε κάτι μεγαλύτερο?? Αυτό δεν κάνει πιο future proof ένα πσ? Ούτως ή άλλως μια ραμ αν είναι μεγάλη ανάγκη μπαίνει στην πορεία Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από costacurta
jeandoumpier Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά όσον αφορά στο αν στο dexter κάνουν συναρμολόγηση καλύτερα να τους πάρει ένα τηλέφωνο ο ts να ρωτήσει γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν λίγο καιρό κάποιος που του κάναμε πρόταση και τηλεφώνησε μας έγραψε ότι τελικά δεν συναρμολογούσαν στο συγκεκριμένο κατάστημα.
PaRaNo1d Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ναι,αν δεν τα εχει κιολας δεν ξερω αν υπαρχει λογος να τα παρει ολα απο εκει μιας και σε αλλα καταστηματα ειναι ηδη ετοιμοπαραδοτα τα πιο πολλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, costacurta είπε Η διαφορά του aero 800 με το 500 ποια είναι?? Δεν βρίσκω κάποια διαφορά στα χαράκτηριστικα. Και επίσης γνωρίζεις πόσους φιξ ανεμιστήρες έχει.?? Εγώ σε ένα παρομοιο build έβαλα το zalman Z1 Neo Midi Tower (ο οποίος έχει 3 φιξ ανεμιστήρες και ξεκινάει στα 40 Και μια δεύτερη απορία δεν είναι προτιμότερο για ένα gaming pc να κοπεί το 100ευρω της 16ας ραμ(να γίνει 8) και να μπει στην Gpu είτε σε 1060 6gb είτε σε κάτι μεγαλύτερο?? Αυτό δεν κάνει πιο future proof ένα πσ? Ούτως ή άλλως μια ραμ αν είναι μεγάλη ανάγκη μπαίνει στην πορεία Καλύπτρα, ποιότητα, δύο ανεμιστήρες. δες κάποιες photos Το διάβασες το Thread απο την αρχή; Διάβασε το πέμπτο post σε παρακαλώ δυνατά να το ακούσουμε όλοι Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε Παιδιά όσον αφορά στο αν στο dexter κάνουν συναρμολόγηση καλύτερα να τους πάρει ένα τηλέφωνο ο ts να ρωτήσει γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν λίγο καιρό κάποιος που του κάναμε πρόταση και τηλεφώνησε μας έγραψε ότι τελικά δεν συναρμολογούσαν στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τελευταια φορα που μιλησα μαζι τους προ μηνα εκαναν και δε νομιζω να αλλαξε. Ισως θυμασαι το quickshop για το οποιο ειχε αναφερθει οτι αρνηθηκαν και μιλησαν και καπως ασχημα στον θεματοθετη.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, PaRaNo1d είπε Ναι,αν δεν τα εχει κιολας δεν ξερω αν υπαρχει λογος να τα παρει ολα απο εκει μιας και σε αλλα καταστηματα ειναι ηδη ετοιμοπαραδοτα τα πιο πολλα. Στις τιμές αυτές κι ετοιμοπαράδοτα όλα... δύσκολα!
jeandoumpier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει για το quickshop.gr, εκεί μας είχε πει ότι δεν είναι δωρεάν η συναρμολόγηση και περί συμπεριφοράς ναι.. Αλλά μετά άλλος μας είχε γράψει νομίζω για το dexter. Δεν είμαι σίγουρος όμως, ούτε καν.. Όπως και να 'χει, ας πάρει ένα τηλέφωνο ο ts να μας λύσει την απορία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από jeandoumpier
PaRaNo1d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Θα γίνει αύριο το πρωί ναι 10 ώρες πριν, radiohead είπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα