koskappas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα. Ειχα ADSL στη Wind με 16Μbps. Με πηραν και μου εκαναν προταση για Vdsl 50 με οπτικη ινα στα 35 ευρω. Δεχτηκα και μου ειπαν σε 10 εργασιμες θα ενεργοποιηθει. Οι 10 περασανε και γινανε 13. Τους περνω τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν ξερουν για την καθυστερηση και θα προωθησουν ερωτημα. Αυτο εγινε την Τεταρτη. Την Πεμπτη το πρωι κοπηκε το τηλεφωνο και το ιντερνετ. Ωραια λεω θα γινει η αναβαθμηση. Τιποτα.Συνεχη τηλεφωνα μεχρι το Σαββατο 30/12 το πρωι. Εκει μου λενε το θεικο, εχει προγραμματιστει ελεγχος της γραμμης στις 2/1/18. Πεσαν κατι "γαλλικα" εκει επειδη θα με αφησουν αλλες 3 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ. Μου ειπαν οτι δεν μπορει να γινει κατι γιατι δεν δουλευουν οι τεχνικοι το Σαββατο για να ελεγξουν τη γραμμη. Εμεινε εκει το θεμα λεγοντας οτι θα περιμενω ως τις 2/1 οποτε θα καταγγειλω τη συμβαση. Και ΞΑΦΝΙΚΑ το μεσημερι ολα δουλευαν μια χαρα. Ιντερνετ συχγρονισμενο στα 51,19Mbps και τηλεφωνο. Και χωρις καποια ενημερωση απο πλευρα τους. Τι να πει κανεις!!!!!!! Εχω συνδεση Wind πανω σε οπτικες ινες Vodafone σε ΚΑΦΑΟ ΟΤΕ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από koskappas 2
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα απο την μεριά τους ειναι απαράδεκτο έπρεπε να σε ενημερώσουν άμεσα και απο οτι ξέρω μένεις χωρίς internet για λίγη ώρα , αφου όμως συγχρονίστηκες και μάλιστα εξαιρετικά θα πώ παλι καλά απλα να το χαρείς , τουλάχιστον θα κάνεις καινούργια χρονιά με πολλά mbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς εδώ και 4 χρόνια συνεχίζουν αυτά τα προβλήματα των εναλλακτικών με τα καφάο του ΟΤΕ για VDSL. Θυμάμαι τι είχε τραβήξει άλλα μέλη είτε με Wind είτε με Voda κι ακόμα δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα...
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Δυστυχώς εδώ και 4 χρόνια συνεχίζουν αυτά τα προβλήματα των εναλλακτικών με τα καφάο του ΟΤΕ για VDSL. Θυμάμαι τι είχε τραβήξει άλλα μέλη είτε με Wind είτε με Voda κι ακόμα δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα... Καμιά φορά αυτο σκέφτομαι και δεν βάζω εταιρίες που ειναι / ηταν αμιγώς κινητής τηλεφωνίας ... θα μου πεις μπορεί να τύχει στον καθένα και στους αλλους ....
koskappas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 MediaAccess TG788v v3 Technicolor. Αυτο το ρουτερ εστειλαν. Πολυ αργη αποκριση εχει. Για να φορτωσει μια σελιδα πρεπει να κανει πρωτα refresh
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 33 λεπτά πριν, koskappas είπε MediaAccess TG788v v3 Technicolor. Αυτο το ρουτερ εστειλαν. Πολυ αργη αποκριση εχει. Για να φορτωσει μια σελιδα πρεπει να κανει πρωτα refresh Νομίζω οτι ειναι σχετικά καλό router το συγκεκριμένο , αυτο για την απόκριση αλλου πρέπει να οφείλεται. Δοκίμασε αν μπορείς με το κινητό πχ ή απο αλλο pc αν σου κανει το ίδιο , αν κάνει το ίδιο δοκίμασε να το κλείσεις για 2 3 λεπτά άνοιξε το να συγχρονίσει παλι και δες
koskappas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Παιδια στο συγκεκριμενο ρουτερ δεν μπορω να βρω μετρισεις για attenuation και margin. Στην σελιδα broadband δεν μου εμφανιζει επιλογη για Advanced στατιστικα πανω δεξια
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μήπως ειναι κλειδωμένος ο admin account για αυτο δεν έχεις πρόσβαση σε ολα , ας βοηθήσει καποιος που εχει το router
malawi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Σε ποια περιοχή του Πειραιά έγιναν αυτά τα ωραία;
koskappas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στο Πασαλιμανι κοντα στο Τζαννειο Νοσοκομειο. Αλλα νομιζω ολος ο Πειραιας εχει οπτικες ινες απο τη Vodafone
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 14 minutes ago, malawi said: Σε ποια περιοχή του Πειραιά έγιναν αυτά τα ωραία; Δεν νομίζω ότι έχει σημασία, αν σου κάτσει θα σου κάτσει όπου κι αν είσαι...
malawi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, koskappas είπε Στο Πασαλιμανι κοντα στο Τζαννειο Νοσοκομειο. Αλλα νομιζω ολος ο Πειραιας εχει οπτικες ινες απο τη Vodafone Εγώ μένω Πειραϊκή και έχω σε εκκρεμότητα αίτηση προς την ίδια τη Vodafone από 01/12!!!! Και φυσικά ακόμα περιμένω... αισίως έκλεισα μήνα! Γι αυτό ρωταω
koskappas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Παιδια στο MediaAccess TG788v v3 ρουτερ της TECHNICOLOR δεν μπορω να βρω μετρισεις για attenuation και margin. Στην σελιδα broadband δεν μου εμφανιζει επιλογη για Advanced στατιστικα πανω δεξια . Μπορει καποιος να βοηθεισει? Κανω login και μπαινω σαν administrator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα