gusdevelopers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Τι μου προτείνετε να αγοράσω από ebay ή από aliexpess;
gusdevelopers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1 λεπτό πριν, a_a_a είπε Από όπου βρεις ποιο φθηνά ... Θέλω να μου προτείνετε κάτι καλό να μην είναι ότι να είναι
gusdevelopers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από gusdevelopers
gusdevelopers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 27 λεπτά πριν, panos- είπε Με αυτα δυστυχως ειναι λιγο θεμα τυχης. Αυτό σκέφτηκα εγώ αλλά λέω μήπως κανένας έχει προσωπική άποψη
SeNNinhA Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Αν θες πραγματικα εγγυημενη ποιοτητα (ποτε δεν θα ειναι σαν την original βεβαια) τοτε πας στο ifixit και παραγγελνεις μια. Πιο ακριβη βεβαιως.
AlienTechGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Η πιο εγγυημένη ποιότητα, θα ήταν αν έβρισκες ένα με καμένη μητρική, ώστε να έπαιρνες εκεί την οθόνη η οποία θα ήταν αντίστοιχη με αυτή που είχες. Από 'κει και πέρα, σε καινούρια ανταλλακτικά, συνήθως όσο ανεβαίνεις σε τιμή, ανεβαίνεις και σε ποιότητα αλλά και πάλι σαν την γνήσια... δεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα