Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι αρχή και μέρες εορτών για αυτό και οι αντιδράσεις είναι μετρημένες. Βέβαια είναι και η αγάπη που έχουμε πάρα πολλοί στο Site. Πόσο θα κρατήσουν όμως αυτά ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δε νομίζω. Πάντα τα παράπονα φαίνονται περισσότερα μιας και τα θετικά συνήθως δεν γράφονται. :)

Αυτο που γραφεις, αν το εννοεις οντως, ειναι τελειως λαθος. Προσωπικα εγραψα ΚΑΙ τα θετικα (ταχυτητα κλπ) αλλα ΚΑΙ τα ΠΟΛΛΑ αρνητικα.

Αν δεν το αντιλαμβανεστε το τραγικο του ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, αυτο μονο εις βαρος του site θα ειναι.

8 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν νομίζω να έχουν τη διάθεση να ξαναδούν το θέμα.Τελικά στο insomnia δυστυχώς θα μπαίνουμε μόνο για τις αγγελίες....

Και οι αγγελιες χαλασαν κατα την γνωμη μου.

1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Και οι αγγελιες χαλασαν κατα την γνωμη μου.

Απλά εννοώ οτι πλέον λίγοι είναι αυτοί που θα καθήσουν να διαβάσουν πχ ένα άρθρο τεχνολογίας βγάζουντας τα μάτια τους με το κατάλευκο background.

Οι περισσότεροι θα μπαίνουν για 3-5 λεπτά για καμιά αγγελία και μέχρι εκεί.

• Like 2

3 λεπτά πριν, tarantules είπε

Απλά εννοώ οτι πλέον λίγοι είναι αυτοί που θα καθήσουν να διαβάσουν πχ ένα άρθρο τεχνολογίας βγάζουντας τα μάτια τους με το κατάλευκο background.

Οι περισσότεροι θα μπαίνουν για 3-5 λεπτά για καμιά αγγελία και μέχρι εκεί.

Το background αλλαζει σε 1 δευτερολεπτο. Υπαρχουν πολλα αλλα θεματα, σχεδιαστικου χαρακτηρα (αλλο ο κωδικας και αλλο το σχεδιαστικο), που θα πρεπει προσεκτικα να δουνε οι ιδιοκτητες του site. Το να πασχεις απο αρνηση να δεις την πραγματικοτητα, δεν αρμοζει σε ενα τετοιο site και μπορει σε βαθος χρονου να το αποδυναμωσει.

31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δε νομίζω. Πάντα τα παράπονα φαίνονται περισσότερα μιας και τα θετικά συνήθως δεν γράφονται. :)

Καταλαβα. Καλως.

Απο βδομαδα αρχιζω ξηλωμα των linux guides/projects και δεν προκειται να ξανα ασχοληθω σοβαρα, παρα μονο σε κανα survivor topic

Συγνωμη, αλλα απο το 2006 που ειμαι μελος ειναι οτι χειροτερο εχω δει.

Καλη συνεχεια.

• Like 7

το site είναι δύσχρηστο, εάν νομίζει κάποιος ότι θα μάθει νέα περπατησιά στον κόσμο η ιστορία θα δείξει 

Εκτός του αχταρμά της πρώτης σελίδας του site υπάρχει επιπλέον "άχρηστη" πληροφόρηση για τα μέλη στην εικόνα των αγοραπωλησιών χωρίς να βοηθάει σε τίποτα ανοίγοντας ένα σεντόνι 

• Like 2

@billdanos Εγώ που έγραψα τα παράπονά μου και μόνο, θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω "από πού προέρχομαι". Δεν κατέχω γνώσεις (ή την παραμικρή ιδέα) ούτε για γραφιστική (οπότε να σχολιάσω τα χρώματα και τις αντιθέσεις και και και. Αν και ψιλοσυνηθίζω το νέο περιβάλλον - αισθητικά πάντα) και κυρίως ούτε για web design/web development. Οπότε όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα της μετάβασης δεν μπορώ να τα αξιολογήσω/εκτιμήσω. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το insomnia, βάσει της χρήσης που του έκανα. Και η σύγκρισή μου γίνεται με αυτό που έκανα πριν. Για παράδειγμα, η αρχική σελίδα για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα. Η ροή ειδήσεων κεντρικά και "ισοδύναμα" με ημερολογιακή ταξινόμηση με βόλευε πάρα πολύ, έμπαινα να διαβάσω την είδηση και τα σχόλια και να συμμετάσχω (και σε πολλά topics συναντηθήκαμε κιόλας). Τώρα και είναι λίγο "ανακατεμμένα" και από το "άλλες ειδήσεις" δε βλέπω προφανή και εύκολο τρόπο να μου δείξει παλαιότερες.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε με αφορμή διάφορα σχόλια για "μάζες" και χρηστών με λίγα μηνύματα και το ψιλοπιάνω σαν vibe και από σένα, καλό είναι να δείτε και ποιοί λένε ό,τι λένε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι στις προθέσεις σας, αλλά μόνο ωφέλιμο θα ήταν να ρωτήσετε και κόσμο που έχει συμμετάσχει ενεργά στο site όλα αυτά τα χρόνια. Άλλος με guides, άλλος με απορίες που λύνει κ.ο.κ. Δεν είναι όλοι "ΠΩ ΠΩ ΣΟΥΠΕΡ!" ή "πω μλκια το insomnia lol ggwp". Γράφονται και απόψεις εκτενείς, με επιχειρήματα που επισημαίνουν θέματα. Μην κλείσετε τα μάτια σε αυτά. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι θελετε αλλαξτε μονο της ειδοποιησεις μην πειραξετε οπως ειναι αυτη την στιγμη ειναι σουπερ. μου αρεσει πολυ το activity stream στην αρχικη οθονη και φυσικα η mobile version ειναι με τεραστια διαφορα καλυτερη απο την προηγουμενη. επιτελους φαινεται και στο νεα post και το thread για κινηματογραφο και τηλεοραση. ολα καλα για μενα. αν μπορειτε βαλτε ενα βελακι στο κατω μερος της οθονης που να σε στελνει στο πανω μερος για να μην κανουμε scroll συνεχεια.  

activity stream επισης να ειναι autorefresh 

Επεξ/σία από speedman_26

• Super Moderators
8 minutes ago, Abudi said:

@billdanos Εγώ που έγραψα τα παράπονά μου και μόνο, θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω "από πού προέρχομαι". Δεν κατέχω γνώσεις (ή την παραμικρή ιδέα) ούτε για γραφιστική (οπότε να σχολιάσω τα χρώματα και τις αντιθέσεις και και και. Αν και ψιλοσυνηθίζω το νέο περιβάλλον - αισθητικά πάντα) και κυρίως ούτε για web design/web development. Οπότε όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα της μετάβασης δεν μπορώ να τα αξιολογήσω/εκτιμήσω. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το insomnia, βάσει της χρήσης που του έκανα. Και η σύγκρισή μου γίνεται με αυτό που έκανα πριν. Για παράδειγμα, η αρχική σελίδα για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα. Η ροή ειδήσεων κεντρικά και "ισοδύναμα" με ημερολογιακή ταξινόμηση με βόλευε πάρα πολύ, έμπαινα να διαβάσω την είδηση και τα σχόλια και να συμμετάσχω (και σε πολλά topics συναντηθήκαμε κιόλας). Τώρα και είναι λίγο "ανακατεμμένα" και από το "άλλες ειδήσεις" δε βλέπω προφανή και εύκολο τρόπο να μου δείξει παλαιότερες.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε με αφορμή διάφορα σχόλια για "μάζες" και χρηστών με λίγα μηνύματα και το ψιλοπιάνω σαν vibe και από σένα, καλό είναι να δείτε και ποιοί λένε ό,τι λένε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι στις προθέσεις σας, αλλά μόνο ωφέλιμο θα ήταν να ρωτήσετε και κόσμο που έχει συμμετάσχει ενεργά στο site όλα αυτά τα χρόνια. Άλλος με guides, άλλος με απορίες που λύνει κ.ο.κ. Δεν είναι όλοι "ΠΩ ΠΩ ΣΟΥΠΕΡ!" ή "πω μλκια το insomnia lol ggwp". Γράφονται και απόψεις εκτενείς, με επιχειρήματα που επισημαίνουν θέματα. Μην κλείσετε τα μάτια σε αυτά. 

Κανείς δεν "μαλώνει" κανέναν επειδή κάνει αρνητικά σχόλια. Και όλα προφανώς διαβάζονται και αξιολογούνται. Το να μπουν επιλογές στα χρώματα κλπ είναι κάτι σαφώς πιο εύκολο για να γίνει από το να ζητάει κάποιος να αλλάξει εντελώς όλη η δομή του site ή να επιστρέψει στο παλιό design... Όλα είναι θέμα συνήθειας, ειδικά όταν έχεις να αλλάξεις κάτι μετά από αρκετά χρόνια. Αυτό που τονίζω απο την αρχή είναι πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις όλους τους χρήστες ικανοποιημένους. 

Τα πράγματα αλλάζουν & εξελίσσονται  και η ιστορία θα δείξει αν κάτι έγινε για καλό ή για κακό.

Μέχρι τότε ...stay tuned! :) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ όμορφο, αλλά οι γραμματοσειρές στην αρχική σελίδα φαίνονται τεράστιες, σε πρόσβαση από υπολογιστή. 

Επεξ/σία από BritGreek

7 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Ποιος ειναι μεσα να φτιαξουμε κανενα project φορουμ με κοπια το παλιο UI insomnia.

Θα το ονομασουμε αλλιως φυσικα!

Απόκρυψη περιεχομένων

Πλακα κανω!

:lol:

σαν να το βλέπω: aypnia.gr με σήμα έναν νυσταγμένο νάνο με πιτζάμες 

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κανείς δεν "μαλώνει" κανέναν επειδή κάνει αρνητικά σχόλια. Και όλα προφανώς διαβάζονται και αξιολογούνται. Το να μπουν επιλογές στα χρώματα κλπ είναι κάτι σαφώς πιο εύκολο για να γίνει από το να ζητάει κάποιος να αλλάξει εντελώς όλη η δομή του site ή να επιστρέψει στο παλιό design... Όλα είναι θέμα συνήθειας, ειδικά όταν έχεις να αλλάξεις κάτι μετά από αρκετά χρόνια. Αυτό που τονίζω απο την αρχή είναι πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις όλους τους χρήστες ικανοποιημένους. 

Τα πράγματα αλλάζουν, εξελίσσονται, κλπ κλπ και η ιστορία θα δείξει αν κάτι έγινε για καλό ή για κακό.

Μέχρι τότε ...stay tuned! :) 

Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτό το design είναι ωραίο και ευανάγνωστο για ένα τεχνολογικό forum? Προσωπικά μπαίνω σε αρκετα (κυριως εξωτερικού) και αυτο ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει ποτε. Δηλαδη οκ εκει που εμπαινα και κολλαγα και με ακυρα θέματα πλέον μπαίνω μονο στα 2-3 που με ενδιαφέρουν ποσταρω η βλεπω τι εχουν γραψει και το κλεινω κατευθειαν. Ειναι τεραστιο και κουραστικο στο ματι.

Πολλες φορες απλα δεν μας αρεσει η αλλαγή και υπάρχει κάποια αντίδραση, δεν ισχυει ομως τωρα ολα τα παράπονα εχουν βαση, αν δεν το βλεπετε καν οκ.. :P 

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...