Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Απλά δεν γίνεται να εξυπηρετεί τον καθένα ξεχωριστά και ταυτόχρονα!  Αλλιώς ας πούμε θα είχαμε όλοι iphones! :P

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω μέρες που είναι αλλά οι περισσότεροι που παραπονέθηκαν πως δεν τη παλεύουν με την mobile έκδοση, έγραψαν πως έχουν iPhone :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάντε ένα Poll να δούμε τι θα βγάλει. Το εμένα μου αρέσει δεν λέει κάτι. Τι αρέσει, βολεύει, εξυπηρετεί τους πολλούς είναι αυτό που μετράει. Αλλιώς οι πολλοί γίνονται λίγοι και πάει λέγοντας.

Επεξ/σία από liakinen

• Super Moderators
4 minutes ago, Kostasspil said:

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω μέρες που είναι αλλά οι περισσότεροι που παραπονέθηκαν πως δεν τη παλεύουν με την mobile έκδοση, έγραψαν πως έχουν iPhone :P

Κι εγώ ταυτόχρονα έγραψα πως στο iphone η εμπειρία χρήσης αναβαθμίστηκε σε εντυπωσιακό βαθμό σε σχέση με το προηγούμενο theme που ήταν 10 χρόνια πίσω... :)

• Like 1

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Για μένα η mobile  έκδοση είναι έτη φωτός καλύτερη από την προηγούμενη... 

IMG_0349.png

Για κάντε ένα Poll να δούμε τι θα βγάλει. Το εμένα μου αρέσει δεν λέει κάτι. Τι αρέσει, βολεύει, εξυπηρετεί τους πολλούς είναι αυτό που μετράει. Αλλιώς οι πολλοί γίνονται λίγοι και πάει λέγοντας.

• Super Moderators
1 minute ago, liakinen said:

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει Poll. Ξέρεις εξάλλου τι γίνεται με τα ...δημοψηφίσματα! B)

2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει Poll. Ξέρεις εξάλλου τι γίνεται με τα ...δημοψηφίσματα! B)

Πέραν της πλάκας και οι ίδιοι το έχετε καταλάβει ότι στην πλειοψηφία απλά δεν αρέσει στην καλύτερη.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το νέο έτος! :)

Κι εμένα δεν μου άρεσε η αναβάθμιση αυτή.Πολύ μπερδεμένα όλα κι αυτό που με ξενέρωσε είναι πως μειώθηκαν οι αξιολογήσεις! :angry:

Είναι κρίμα να προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καλό κι αξιόπιστο προφίλ τόσο καιρό και να χαθούν οι αξιολογήσεις απ΄τη μια στιγμή στην άλλη. :(

Είναι κρίμα κι άδικο!!!

• Super Moderators
3 minutes ago, liakinen said:

Πέραν της πλάκας και οι ίδιοι το έχετε καταλάβει ότι στην πλειοψηφία απλά δεν αρέσει στην καλύτερη.

Δε νομίζω. Πάντα τα παράπονα φαίνονται περισσότερα μιας και τα θετικά συνήθως δεν γράφονται. :)

• Like 2

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δε νομίζω. Πάντα τα παράπονα φαίνονται περισσότερα μιας και τα θετικά συνήθως δεν γράφονται. :)

Μην πάτε ειλικρινά το λέω και με καλή πρόθεση να αγνοήσετε την μάζα γιατί δεν θα αργήσει το καρφί να πλησιάσει το φέρετρο. Και άλλοι το προσπάθησαν και δεν συμπληρώνουν τώρα ούτε διπλό να παίξουν στο ποδόσφαιρο και χτυπούν πεναλτάκια.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, billdanos said:

Απλά δεν γίνεται να εξυπηρετεί τον καθένα ξεχωριστά και ταυτόχρονα!  Αλλιώς ας πούμε θα είχαμε όλοι iphones! :P

Ναι, εννοείται! Αναφερόμουν σε θέματα που έχουν αναφέρει πολλά μέλη και που αρκετά από αυτά έχετε παρατηρήσει και αλλάξει, μάλιστα, κι εσείς. Απλά δε θεωρώ σωστή δικαιολογία το «έτσι κάνει τώρα όλος ο κόσμος, οπότε πρέπει να έχουν δίκιο».

Επεξ/σία από infin1tyGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η πάλι μπορεί να σημαίνει κι ότι μπορεί είτε να βαριούνται να γράψουν είτε να ξενέρωσαν τόσο που να θεωρούν πως δεν αξίζει να ασχοληθούν.

Να μη θέλουν να πιάσουν συζήτηση γιατί θα πάρει πολύ  χρόνο το θέμα  και τα ποστ...:D

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1

7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καταλαβα, αντιο στο παλιο καλο Insomnia.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...