Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή χρονιά. Εμένα πάντως το νεο theme μου φαίνεται αρκετά δύσχρηστο, ιδιαίτερα η mobile εκδοσή. Ιδανικά θα ήταν να μπορούσες να επιλέξεις εναλλαγή. Επίσης στης αγγελίες δεν μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα της κατηγορίας πάρα μόνο 5 και πρέπει να επιλέξεις υποκατηγορία

Επεξ/σία από giokspy
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ καλύτερος ο editor των κειμένων και καθαρή σχεδίαση που θυμίζει κάτι από Windows Fluent design.  Κλάσεις ανώτερη και η mobile έκδοση του σάιτ. Στα μείον οι τεράστιες φωτογραφίες που χάνουν συχνά και σε λεπτομέρεια. Όταν ανοίγεις το πόρταλ το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι μόλις τρια θέματα. Κατά την υποκειμενική μου άποψη πάντα, η κατηγορία άλλες ειδήσεις θα έπρεπε να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο, με δεύτερο το activity stream, ενώ το trending καταλαμβάνει άσκοπα πολύ χώρο,  με αποτέλεσμα να βλέπουμε  απλώς τρεις ισομεγέθεις στήλες/ λωρίδες με μικρές φωτογραφίες (σε αντιδιαστολή με την τεράστια φωτογραφία του βασικού άρθου που κόβει και χώρο από τις φωτό των διπλανών θεμάτων). Πρέπει να αξιοποιήσετε περισσότερο με κάποιο τρόπο το κενό στο header. Περισσότερα social media buttons (pinterest, google plus κλπ.). Καλή θα ήταν και η δυνατότητα εκτύπωσης για το χρήστη. Καλή επιτυχία!

Επεξ/σία από panathatube
  • Like 1

21 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Το οτι το home ειναι πλέον η χωματερή του site ευθύνονται οι επισκέπτες μας λες δηλαδή? Δεν θα αναφερθώ καν στα υπόλοιπα προβλήματα, καθώς άμα δεν ειναι καλο το πρωτο πραμα που βλεπει ενας επισκεπτης, τι να συζητάμε τα υπόλοιπα

Μαλλον τα ετσουξες με το νεο ετος :P

Καλα ναι τα ετσουξα καλα :) δεν παλευεται η κατασταση που ζουμε στην Ελλαδα χωρις αλκοολ χαχαχα. Κοιτα οντως με δυσκολευει σε διαφορα και προφανως μπορει να ειναι καλυτερο το site αλλα προσπαθω να εχω θετικη αντιμετωπιση. Σκεψου με την νεα δομη αποφασισα να κανω και τα πρωτα μου ποστ στον τομεα δικτυων. Ειναι και θεμα ψυχολογιας χεχε καινουργιο site ->θετικη αντιμετωπιση  -> το συνηθιζεις. Στην Ελλαδα του 2018 ζειτε ρε παιδια! Εχουμε συνηθισει πολυ πιο δυσκολα πραγματα. Σιγα την αλλαγη!

Recon->Evolve->Adapt->Repeat loop

Καλημέρα και καλή χρονία σε όλλους. 

Σε γενικές γραμμές εμένα μου αρέσει το νέο Design. Θα συμφωνίσω όμως, πως χρειάζεται και ένα Dark Theme η Nigth-Mode. Το λογότυπο θα ήταν καλό, αλλά το "μάτι" είναι χάλια. 
Καλή αρχή, υπομονή με τα Bugs - θα αντιμετοπίσουμε πολλά - και σίγουρα θα δούμε ακόμα πολλές μικρές και μεγάλες αλλαγές. 

Δεν είναι καλή η αλλαγή. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε. Εσείς κάνατε το άσπρο μαύρο και ψαχνόμαστε. Ειδικά στις αγγελίες γίνεται ΤΟ μπάχαλο...Πραγματικά ποιος ο λόγος??? Καλή χρονιά, anyway.

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία στους διαχειριστές και τα μέλη του forum.

Πάρα πολύ ωραία η αναβάθμιση, νομίζω ότι χρειαζόταν μια αλλαγή σε κάτιπιο φρέσκο. Φυσικό είναι μια τέτοια μεγάλη αλλαγή να κουβαλάει μαζί της και κάποιες "παιδικές ασθένειες" που είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθούν άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονία! Ωραίες οι αλλαγές που εμένα προσωπικά μου αρέσουν και πιστεύω τις είχε ανάγκη το site!

Επεξ/σία από d_crazy

Συγγνώμη αλλά όλα τα θέματα στα οποία συμμετείχα αυτά τα χρόνια δεν μπορώ να τα δω τώρα αν βάλω θέματα που συμμετέχω;

Είναι και πολλά άλλα θέματα που δεν βρίσκω. Πχ το θέμα XBMC που είναι το θέμα του KODI δεν το βρίσκω με καμία παναγία.

Επίσης ξαναρωτώ μήπως ξέρει κανεις και για να μαθαίνουμε πως δουλεύει αυτό το μαραφέτι:

Πως πάμε από εδώ http://www.insomnia.gr

εδώ http://www.insomnia.gr/discover/44/

;;;

• Like 2

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το αισθητικό κομμάτι όμως δεν είναι τεχνικό πρόβλημα και αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον καθένα... :)

ωχ...

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...