Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
3 minutes ago, tarirs said:

Το καταντήσανε.... Insomnia από τα lidl.... 

Προσπαθώ να είμαι σε αγγελίες με κινητά, και βλέπω μέσα τηλεοράσεις, PlayStation... Ανακατεμένα... 

Και μοιάζει όπως η ΧΕ πολύ κουραστικο

Να το έλεγε ένα άτομο οκ, παραξενιά, αλλά βάλτε ένα poll να δειτε

Όταν κάποιος καταχωρεί μια αγγελία για μια τηλεόραση και επιλέγει την κατηγορία "samsung κινητά", δεν φταίει το site για το σημείο που την εμφανίζει...

B)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
3 minutes ago, Ιάσωνbitc said:

Εμ τα λεγα γω... μπείτε στο https://www.techgame.gr/ να νοιώσετε!

Δεν υπήρχε περίπτωση να έχουμε 100% ευχαριστημένους χρήστες. Ειδικά όταν οι αλλαγές είναι τόσες πολλές.

Άλλος βλέπει το insomnia μόνο σαν ένα site με αγγελίες, άλλος μόνο σαν forum, άλλος σαν tech blog κλπ κλπ. Δεν γίνεται όλοι αυτοί ταυτόχρονα να το κρίνουν συνολικά.

Τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν. Το αισθητικό κομμάτι όμως δεν είναι τεχνικό πρόβλημα και αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον καθένα... :)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, billdanos said:

Δεν υπήρχε περίπτωση να έχουμε 100% ευχαριστημένους χρήστες. Ειδικά όταν οι αλλαγές είναι τόσες πολλές.

Άλλος βλέπει το insomnia μόνο σαν ένα site με αγγελίες, άλλος μόνο σαν forum, άλλος σαν tech blog κλπ κλπ. Δεν γίνεται όλοι αυτοί ταυτόχρονα να το κρίνουν συνολικά.

Τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν. Το αισθητικό κομμάτι όμως δεν είναι τεχνικό πρόβλημα και αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον καθένα... :)

Δηλαδή η ασπρίλα, τα μεγάλα fonts, spacing και ότι άλλο αφορά το αισθητικό κομμάτι  δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν; Σε desktop παλεύεται αλλά αν μπεις από κινητό στραβώνεσαι και  πιάνεται  ο αντίχειρας σου από το scrolling..

Μακάρι να μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα dark themes που έφτιαξαν κάποιοι χρήστες αλλά δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο για safari που χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1

13 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε

Εμ τα λεγα γω... μπείτε στο https://www.techgame.gr/ να νοιώσετε!

Τι να νιώσουμε; Τον άι Βασίλη που δεν μπορώ να διώξω από τη mobile version; Σχεδιαστικό μανιφέστο!

Κατά τα άλλα να πω ότι η mobile έκδοση είναι ε-ξαι-ρε-τι-κη. Όσοι ψάχνετε τη mobile έκδοση "ότι να'ναι και ότι δουλέψει" του προηγούμενου , κοιτάξτε το. Καθαρό UI , full λειτουργικότητα, σωστές αποστάσεις, όλα είναι άψογα.

Στην desktop τώρα, νομίζω ότι με ipb μόνο δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για κάτι καλύτερο ειδικά στο homepage. Η μοναδική λύση νομιζω για κάτι ενδιαφέρον είναι η χρήση wordpress με ένα bridge για ipb, αλλά αυτά είναι επικίνδυνα και ακριβά σπορ για μια σελίδα με τόσο υλικό.

Από εκεί και πέρα, παραμένω της γνώμης ότι ανοίξατε νωρίς. Καλύτερα να γκρινιάζουν 50 ότι αργήσατε να ανοίξετε, παρά να κάνετε beta testing λάιβ.

• Like 2

Μέσες άκρες ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Νομίζω ότι δεν θα διαφωνήσεις ότι περιμέναμε μια πιο έτοιμη μετάβαση. Αυτό που είδαμε είναι το βασικό template ουσιαστικά.

Δεν μου αρέσει το κίτρινο σαν χρώμα. Καλύτερο το ίδιο logo στπ κύριο χρώμα που είχε πριν (δεν θέλω τον νυσταγμενο) για το χρώμα λέω.

• Super Moderators
5 minutes ago, gRim said:

Σε desktop παλεύεται αλλά αν μπεις από κινητό στραβώνεσαι και  πιάνεται  ο αντίχειρας σου από το scrolling..

Για μένα η mobile  έκδοση είναι έτη φωτός καλύτερη από την προηγούμενη... 

IMG_0349.png

• Like 1

Καλημέρα, η ταχυπτητα είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση σε σύγκριση με την εφαρμογή...Δυστηχώς απλά σταματάς να διαβάζεις και φεύγεις από την σελίδα, είναι απίστευτα εκνευριστικό, ελπίζω να το διορθώσετε ή να επαναφέρετε την υποστήριξη της εφαρμογής...

φιλικά πάντα.

29 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όταν κάποιος καταχωρεί μια αγγελία για μια τηλεόραση και επιλέγει την κατηγορία "samsung κινητά", δεν φταίει το site για το σημείο που την εμφανίζει...

B)

ωραια,σε αυτο οκ,αλλα οταν παταω αγγελιες για κινητα μου εμφανιζει μονο 7-8 αγγελιες,οι υπολοιπες....??? Εκτος αν δεν κανουμε κατι σωστα....επειδη εχουν και αλλοι το θεμα αυτο

Εγω το μονο σχολιο που θα κανω ειναι οτι θα μπορουσε να υπαρχει επιλογη θεματος (γιατι ειναι λιγο πιο κουραστικο το λευκο)(αν μπορει να αλλαξει το χρωμα δεν το βρηκα) Κατα τα αλλα ωραιο το νεο σιτε παιδια καλη αρχη με το νεο θεμα.Ελαχιστα πιο μπερδεμενο για το ματι γιατι φενεται λιγο αυξημενη η ροη ειδησεων και θρεντ,κατα τα αλλα πολυ ωραιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, billdanos said:

Για μένα η mobile  έκδοση είναι έτη φωτός καλύτερη από την προηγούμενη... 

IMG_0349.png

Από iphone 7 μπαίνω εγώ αλλά από ότι διαβάζω οι περισσότεροι χρήστες έχουν θέμα με την ασπρίλα και το μέγεθος τον fonts, το spacing κτλ..

Δες πόσο χώρο καταλαμβάνει το ποστ σου εάν βγάλεις την φωτογραφία που παρέθεσες. Πόσος χώρος μένει ανεκμετάλλευτος..  Μέσο όρο μπορώ να διαβάσω 1-1,5 post στην οθόνη μου.. ΟΚ η ασπρίλα και το μέγεθος είναι υποκειμενικά λοιπόν και από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα όσον αφορά αυτά οπότε πάμε παρακάτω..

IMG_3459.jpg

Επεξ/σία από gRim

9 ώρες πριν, MultiDoc είπε

Υπάρχει πρόβλημα με το insomnia app? Από χθες κι ακόμα σήμερα δεν δουλεύει... 

Η εφαρμογή αποσύρθηκε καθώς δόθηκε προτεραιότητα στην mobile έκδοση του φόρουμ, η οποία δουλεύει και πολύ καλύτερα από πριν

• Super Moderators
9 minutes ago, tarirs said:
40 minutes ago, billdanos said:

ωραια,σε αυτο οκ,αλλα οταν παταω αγγελιες για κινητα μου εμφανιζει μονο 7-8 αγγελιες,οι υπολοιπες....??? Εκτος αν δεν κανουμε κατι σωστα....επειδη εχουν και αλλοι το θεμα αυτο

Screen Shot 2018-01-02 at 11.12.38.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...