Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω εαν είναι συνήθεια ή όχι αλλά το νέο look είναι χάλια. προτιμώ το παλιό. Γιατί το κάνατε έτσι χάλια;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Τον mobile site είναι ανυπόφορο. Σε iPhone 7 Plus με έχει τρελάνει στο scrolling. Καταλαβαίνω την ανάγκη για εκσυγχρονισμό αλλά το κάνατε βίαια και απότομα, με αποτέλεσμα το 90% των χρηστών να παραπονιέται. Το θέμα για βραδινούς αναγνώστες είναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ. Με 0% φωτεινότητα σου πεθαίνει τα μάτια. 

Rollback asap. Ξανασκεφτείτε το, ανοίξτε ένα beta για τα μέλη που θελουμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και με σταθερά βήματα το insomnia θα αποκτήσει τη μορφή που του αξίζει. Η αναβάθμιση αν και αισθητικά εντυπωσιάζει, σε χρηστικότητα χάνει κατά κράτος από την παλιά έκδοση. 

• Like 5
Δημοσ.

καλη χρονια παιδια και μπραβο για το νεο ωραιο look και τις καινουριες αναβαθμισεις σχετικα με τη χρηστικοτητα του site

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα χρόνια πολλά.

Να κάνω και εγώ μια πρόταση: προσπαθήστε χωρίς να χαλασετε το νεο Σιτέ να το μαζεψετε (fonts, χρωματα , μικροπαρατηρησεις κλπ) γιατί είναι το καινούργιο απωθητικό και αντί αισθητικό. 

Σας ευχαριστώ

Καλη χρόνια

Αριστοτελης

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, alvin11 είπε

Εδω σηκωνει Τσουκαλά και "Αντε γεια" εντελως η κατασταση. Ελεος με αυτες τις μοδες αναβαθμισης και καινοτομιας. Μια χαρα ωραιο και λειτουργικο ηταν το site, τωρα εγινε αιτια να αποξενωθει και να αποχωρησει πολυς κοσμος οπως εγινε και με το thelab. Μπραβο παιδια, το καταφερατε θριαμβευτικα.

να ήταν μόνο το λαμπ!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια συνήθισα το παλιο καλο insomnia.. 

Παμε τωρα να συνηθισουμε το νεο B)

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ;)

• Sad 1
Δημοσ.

Παιδιά καλή χρονιά να έχουμε!  Ελπίζω να δέχεστε κάποιες (καλοπροαίρετες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) παρατηρήσεις έτσι? :) Λοιπόν.. το site μου φαίνεται πολύ "απλωμένο" .. εννοώ ότι παραείναι όλα μεγάλα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στα σημεία που θέλεις γρήγορα. Σίγουρα θα συνηθίσουμε, αλλά σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται πωςτο site είναι κάπως δύσκολο.. 

Σίγουρα θα φτιάξετε τις διάφορες κατηγορίες όπως θέλετε σε λίγο καιρό και πχ οι Αγγελίες (που τώρα, είναι σαν να μην υπάρχουν) θα κατηγοριοποιηθούν και όλα καλά.. 

Θα ήθελα το site λίγο πιο "συμμαζεμένο" .. και λίγο πιο λειτουργικό.. 

Ευχαριστούμε όπως και να χει για όλη την προσπάθεια που βάζετε!

(ελπίζω να μην παρεξηγηθώ)

• Like 1
Δημοσ.

Σαν παππούδια σε καφενείο κάνετε.

Με γειά το νέο θέμα. Σιγά σιγά με αλλαγές και βελτιώσεις θα γίνει όπως πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Ερώτηση: Αν μπω σε ένα Θέμα(π.χ σε αυτό) από την οθόνη των κατηγοριών(αυτή που βγαίνει όταν κάποιος πατάει το "Forums") τότε με πάει στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα.
Αν όχι, δεν βρίσκω κάποια τέτοια επιλογή. Είμαι χαζός/τυφλός or both?

Thanks!

Δημοσ.

Είναι πολυ ομορφο, απλα ειναι ολα λιγο τεραστια νομιζω. Μουφαινεται πολυ σαν blown up εφαρμογη κινητου

Δημοσ.

Το καταντήσανε.... Insomnia από τα lidl.... 

Προσπαθώ να είμαι σε αγγελίες με κινητά, και βλέπω μέσα τηλεοράσεις, PlayStation... Ανακατεμένα... 

Και μοιάζει όπως η ΧΕ πολύ κουραστικο

Να το έλεγε ένα άτομο οκ, παραξενιά, αλλά βάλτε ένα poll να δειτε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...