Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, McNerd είπε

Έχεις δίκιο, το βλέπω με 50%. Αλλά δεν δικαιολογείται η μετατόπισή του στα δεξιά... Στις υπολοιπες κατηγορίες φαίνεται κανονικά.

Το έφτιαξαν!!

Δημοσ.
4 minutes ago, duende said:

ολα ωραια και καλα, αλλα το ασπρο στο background βγαζει ματι, δεν αντεχεται..υπαρχει πουθενα επιλογη theme?

not yet

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Το έφτιαξαν!!

Σούπερ. Ένιωθα σήμερα λίγο τρόφιμος ασύλου όποτε έμπαινα στο μπλαμπλα (επειδή ήταν δύσκολο να μεταβώ σε άλλη κατηγορία) :P

Δημοσ.

Απαράδεκτη η αναβάθμιση δυστυχώς. Σε κινητο αλλά και σε υπολογιστή μέχρι και στο scroll αν το κάνεις πολύ γρήγορα χάνεται περιεχόμενο και φορτώνει μετά από κάποια δευτερόλεπτα. 

Επίσης ούτε το downtime 2 ημερών μπορώ να καταλάβω τέτοια έλλειψη resources ολόκληρο insomnia? Ας ελπίσουμε να βελτιωθεί 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως μετά το σοκ της πρώτης μέρας και χωνεύοντας περισσότερο το νέο look, πιστεύω ότι η αρχική σελίδα, όπως είπαν πολλοί, θα έπρεπε να είναι περισσότερο οργανωμένη με μικρότερες εικόνες και γραμματοσειρές, κάποια περιθώρια δεξιά και αριστερά στα πρότυπα του παλιού στυλ και φυσικά ένα πιο σκούρο θέμα ώστε να μην είναι τόσο φωτεινό.

Με τα τρελά paint skills μου :P δείχνω πως θα φανταζόμουν στο περίπου την αρχική σελίδα.

Webp.net-compress-image.jpg

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 4
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kinitos είπε

απορώ γιατί πρέπει ολα τα site να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα (ίδιο στήσιμο αντιγράφει κάνουν¨?αναφέρθηκε το the lab χάλια και αυτό (δεν το διαβάζω πλέον δεν μπορώ αν και στην αρχική είναι ποιο δομημένο οχι αυτό εδώ που υπάρχει τώρα ) το ίδιο και εδώ τώρα δεν μπορώ να το διαβάσω λυπάμαι .

Γιατί ως επί το πλείστων χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα. 

Περάστε μια βόλτα από site του εξωτερικού που χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα και μετά ελάτε και πείτε μου αν τα ελληνικά είναι σε καλά επίπεδα ή όχι. 

Επίσης μη ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα απευθύνεται κυρίως για φόρουμ λύσεις και στο κομμάτι των ειδήσεων κλπ είναι αρκετά πίσω και είναι αρκετά δύσκολη στο κομμάτι αυτό. Όσο και να προσπαθήσεις δύσκολα ξεφεύγεις γιατί δεν είναι τόσο παραμετροποίηση μη όσο άλλες. 

• Like 1
Δημοσ.

δωστε στα παιδια χρονο να το σεταρουν σωστα κ μην ειστε αρνητικοι κ γκρινιαρηδες ,ειναι τοσο ριζικες οι αλλαγες που παλι καλα ειναι οπως ειναι τωρα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα 

θα προτεινα να ανοιχτει ενα poll με επιθυμητα χαρακτηριστικα κ διορθωσεις στο οποιο ο καθε χρηστης να εχει δυνατοτητα πχ max 5 ενεργειων

οι ενεργειες θα μπορουσαν να ειναι ειτε το να εισαγει στο poll μια επιλογη προς ψηφιση ,ειτε το να ψηφισει κατι απο τα ηδη υπαρχοντα με + η -

αν σορταρουμε τα αποτελεματα θα βλεπαμε τι θελει ο κοσμος

φυσικα ολο αυτο θα μπορουσε να μην ειναι δεσμευτικο για τους κατοχους του φορουμ

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

μπάλα πάει από κινητό. Και μάλιστα midrange (mi max 2)

και το g4 τι εγινε? 

πάντως απο κινητό έχω θέματα και γω

Screenshot_20180101-201211.png

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

και το g4 τι εγινε? 

πάντως απο κινητό έχω θέματα και γω

Screenshot_20180101-201211.png

+1

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ulb είπε

Γιατί ως επί το πλείστων χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα. 

Περάστε μια βόλτα από site του εξωτερικού που χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα και μετά ελάτε και πείτε μου αν τα ελληνικά είναι σε καλά επίπεδα ή όχι. 

δεν μπορεί να γίνει σε άλλη πλατφόρμα η απο προγραμματιστη?δεν γνωρίζω καν το κόστος απλή απορία είναι δεν το παίζω έξυπνος και βλεπω και στο εξωτερικό τι παίζει και με χαλάει αλήθεια το οτι  όλα είναι ίδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ομοίως! Από κινητό κάτι παίζει στη σελίδα του forum... Δεν ανοίγει τπτ. 

Κάτι ετοιμάζεται μάλλον(?) Ελπίζω.. 

Επεξ/σία από 4ever
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αρχικη σελιδα insomnia.gr ειναι καπως προχειρη θα ελεγα, και οχι ιδιατερα ελκυστικη. Σαν να σαστε blog, και ψιλοπροχειρο κιολας. Το μικρο και το μεγαλο σε καθε κατηγορια δεν ειναι ωραιο , ουτε ενα “επομενο” που γραφει καπου. 

Μου θυμιζει wordpress βελτιομενο. Πιστευω οτι πρεπει να γινει καινουργια αρχικη, from scratch.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...