Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ulb είπε

Για άλλη μια φορά ο Έλληνας είναι μόνο κράξιμο χωρίς ουσία.

Η αναβάθμιση έπρεπε να γίνει και καλώς έγινε. Πέρα από το θέμα της ασφάλειες προσφέρει νέα features και διάφορα άλλα. Το θέμα δεν αρέσει στους περισσότερους και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του insomnia δε θα το αφήσει έτσι. 

Αλλά αντί να κράζετε (όπως κάνετε και για το Thelab σε άλλο site ενώ υπάρχει θέμα που σας ρωτάμε την γνώμη σας όπως εδώ) , δίνετε feedback και προτάσεις για τη βελτίωση του. 

Δυστυχώς τα γούστα όλων δεν ταιριάζουν και μόνο εύκολο δεν είναι να φτιάξεις κάτι που να αρέσει έστω σε σχεδόν όλους, πόσο μάλλον όταν απευθύνεσαι σε τόσο κοινό! 

1ον. αλλο τα γουστα αλλο η χρηστικοτητα

1+1/2ον. και θεμα γουστου να το παμε, ινσομνια και μας κοτσαρουν την ασπριλα? μονο πρωταπριλια θα ταιριαζε

2ον. εν ετη 2018 ακομα δεν ξερουν να τεσταρουν σε διαφορες αναλυσεις πως φαινεται το site που θελουν να ανεβασουν?

3ον. τι ασφαλεια εννοεις? απ οσο ξερω στις αγγελιες δεν μπηκαν τα κινητα ακομα, ενω ο chrome δεν μου δειχνει να χει κανα πιστοποιητικο το site

Δημοσ.
1 minute ago, Lezantas26 said:

ο chrome δεν μου δειχνει να χει κανα πιστοποιητικο το site

Είπαμε, θα γίνει και αυτό. Το λέει στο πρώτο post.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε

Είπαμε, θα γίνει και αυτό. Το λέει στο πρώτο post.

ε αρα προς το παρον καμια ασφαλεια δεν εχει παραπανω απ οτι πριν

Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω περισσότερο χρηστικό. Άλλος μπορεί να το βρίσκει λιγότερο χρηστικό, οπότε πάλι μιλάμε για "γουστο" και τι ταιριάζει στον καθένα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costgial είπε

Εγώ το βρίσκω περισσότερο χρηστικό. Άλλος μπορεί να το βρίσκει λιγότερο χρηστικό, οπότε πάλι μιλάμε για "γουστο" και τι ταιριάζει στον καθένα

δηλαδη εσυ βρισκεις χρηστικο το μπαχαλο που γινεται στην αρχικη οθονη? βρισκεις χρηστικο καθε φορα στις αγγελιες να πατας κουμπια επειδη τα βγαζει αναποδα? υποψη μιλαμε για pc, στο κινητο και μενα μου αρεσει

Δημοσ.
6 minutes ago, Lezantas26 said:

ε αρα προς το παρον καμια ασφαλεια δεν εχει παραπανω απ οτι πριν

Έχει λόγω αναβάθμισης του λογισμικού του φόρουμ στην τελευταία έκδοση που περιέχει ενημερώσεις ασφαλείας.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Lezantas26 said:

δηλαδη εσυ βρισκεις χρηστικο το μπαχαλο που γινεται στην αρχικη οθονη?

Από τη μία θα προτιμούσα πιο "μικρό" το χώρο που πιάνει η κάθε είδηση εκεί, από την άλλη μπαίνω έτσι κι αλλιώς στο forum για να τις διαβάσω. Ακόμα και πριν δεν μου άρεσε να postάρω στις ειδήσεις από το front page του site...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις τώρα με πέταξε και το chrome με προώθησε σε offline version του site πετάχτηκα από την χαρά:wub:

msi-z270-tuning-hero-ττ.jpg

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια Πολλά και Χρονιά σε όλους. Γιατί χάθηκαν όλα τα θέματα που ακολουθούσα; Είναι κάπου που δεν τα βλέπω;  ή πρέπει να τα περάσω πάλι ένα ένα; Προς το παρόν έχω πρόσβαση μόνο μέσω κινητού. Ευχαριστώ.

Επίσης με πετάει συχνά έξω και λέει άλλοτε error 520, error 502

Επεξ/σία από Creta1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Από τη μία θα προτιμούσα πιο "μικρό" το χώρο που πιάνει η κάθε είδηση εκεί, από την άλλη μπαίνω έτσι κι αλλιώς στο forum για να τις διαβάσω. Ακόμα και πριν δεν μου άρεσε να postάρω στις ειδήσεις από το front page του site...

εε, εκει ειναι η διαφορα και δεν συνεννοουμαστε τοση ωρα :P

εγω σχεδον μονο την αρχικη χρησιμοποιουσα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δηλαδη εσυ βρισκεις χρηστικο το μπαχαλο που γινεται στην αρχικη οθονη? βρισκεις χρηστικο καθε φορα στις αγγελιες να πατας κουμπια επειδη τα βγαζει αναποδα? υποψη μιλαμε για pc, στο κινητο και μενα μου αρεσει

Μιλάω για το φόρουμ, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την κεντρική σελίδα. Το μοναδικό λάθος κατά την άποψη μου είναι ότι δεν το τεστάρανε στο μέγιστο πριν το δημοσιέψουν. Διαφορετικά εγώ διακρίνω πως σε λίγο καιρό θα είναι 100 φορές πιο χρηστικό από το επόμενο. Μακάρι να μην είμαι λάθος.

5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Για αυτό και δεν εκφέρω άποψη για την κεντρική σελίδα, αλλά για το φόρουμ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

τώρα βγάλαμε άκρη χαχαχα. Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Γκρίνια, φαγωμάρα, απειλες... καθρέφτης της χώρας το τοπικο αυτό. Ισως θα πρεπε να πληρώνετε καμια ετήσια συνδρομή για να εκτιμάτε περισσότερο αυτό που σας δίνετε δωρεάν.  Φανταστείτε οτι οι ανθρωποι δεν εχουν τελειώσει το site... το είπανε αλλωστε... αλλα κάποιοι ειναι στα κάγκελα επειδή δεν τους αρέσει το Χ-Ψ-Ω! Η συμμετοχή ειναι προαιρετική. Ηρεμήστε. Μπορείτε πάντα να βρείτε αλλού (αλλα σαν το Ινσομνια πουθενα). ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Lezantas26 said:

Μια χαρά συνενοούμαστε, απλά εσένα σε απασχολεί επειδή την χρησιμοποιείς, ενώ εμένα όχι. Πάνω κάτι όλοι έτσι είμαστε. Πχ αυτοί που δεν πολυχρησιμοποιούν τις αγγελίες, δεν τους απασχολεί το τι πρόβλημα μπορεί να έχουν κι αυτοί που τις χρησιμοποιούν αποκλειστικά δεν τους απασχολεί τι πρόβλημα έχει το υπόλοιπο forum...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...