Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή χρονια σε όλους!

Πολύ άσχημο το νέο site και καθόλου εύχρηστο imho. Εύχομαι να μπει επιλογή να μπορείς να γυρίσεις στο παλιό ως χρηστης.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι κρίμα που δεν υπήρχε συμμετοχή των insomniacs σε αυτή την αλλαγή .Ειδικά στο αισθητικό κομμάτι που μπορείς να φτιάξεις κάποια προσχέδια και να ψηφίσει ο κόσμος. Η να ζητήθει από τους ίδιους τους insomniacs να υλοποιήσουν κάποια prototype το καλύτερο να βραβευτεί και να υλοποιηθεί . Ωραία πράγματα που θα έδεναν την κοινότητα ακόμα πιο πολύ δίνοντας την ευκαιρία  στα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά . Ίσως next time 

• Like 1

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, george1551 said:

έπρεπε να πάτε στην τελευταία που είχε την παλιά εμφάνιση που λογικά θα είχε υποστήριξη , δεν είχατε ένα site με μικρή επισκεψιμότητα  λογικά  θα έπρεπε να δώσουν την παλιά εμφάνιση  σαν επιλογή θα χάσετε πολλά κλικ με αυτήν την εμφάνιση , το thelab έχασε πάρα πολύ κόσμο εξαιτίας της μη λειτουργικής εμφάνισης  δεν χάνετε τίποτα να τους ρωτήσετε τι ζημιά έπαθαν

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε έκδοση που υποστηρίζεται με την παλιότερη εμφάνιση.

https://invisioncommunity.com/release-notes/

Λογικά όλες όσες βλέπεις εδώ (υποστηρίζονται) είναι με την νέα εμφάνιση. Επιπλέον δες πόσες είναι και πόσες από αυτές είναι με security update (θαυμαστικό) που προτείνουν να την περάσεις "asap"...

Ε δεν γίνεται να είσαι και τεχνολογικό site και να είσαι και τόσο τρύπιος...

Επεξ/σία από ThReSh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Συνοψίζοντας, παραπάνω από τους μίσους χρήστες του insomnia έχουν φωτοφοβία και μπαίνουν στο forum μόνο για τις αγγελίες. :P

Πιο κατο εχω το site σε μαυρο πορτοκαλι μπορειτε να το κανετε οτι χρωμα θελετε. Βλεπω στους πιο πολλους δεν αρεσει full ασπρο. Παραθετω φωτογραφια.

site.jpg

https://ibb.co/he6kXG

Το προγραμμα εινα το dark background and light text addon.

Επεξ/σία από asdfaster

Παναγια μου τι μπουρδα ειναι αυτη;

Εγω στην αρχη νομιζα οτι με εκανε redirect σε αλλο site..

Καταρχας στην αρχικη σελιδα ειναι ολα αχταρμας.. αλλα μεγαλυτερα.. αλλα μικροτερα... και αντι το ΛΟΓΙΚΟ να διαβαζεις απο πανω προς τα κατω αλλαξε  και εγινε ζικ ζακ περα δωθε...

Γυριστε το οπως ητανε πριν οσο προλαβαινετε... Εγω προσωπικα εμπαινα καθε μερα και εβλεπα τα νεα αλλα τωρα με βλεπω να ψαχνω για αλλο σαητ.. Εχετε γεια!

• Like 3

Μόλις τώρα, Eru Iluvatar είπε

Το θέμα είναι να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του site, όχι με addons.

Αυτο εννοειτε. Το site ομως ειναι σε πρωιμο σταδιο. Στο μελλον φανταζομαι ισως εχει δικα του themes. Εδω εχουν αλα για αλα sites.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...