Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή χρονιά με υγεία. Δεν μπορώ να το χειριστώ λες και μου είπαν να γράψω αλγόριθμο. Ειδικά στις αγγελίες βγάζει κάτι τριπσλες στη σειρά . Καλό θα είναι να ελέγχει σωστά και ακόμα καλύτερα να υπήρχε εάν app και όχι να χρησιμοποιώ το  browser του κινητού.  Ευχαριστώ. Καλή χρονιά και πάλι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλή Χρονιά σε όλους. Δυστυχώς για μένα τουλάχιστον το δώρο του λατρεμένου insomnia δεν ήταν το αναμενόμενο. Θέλω πίσω την παλιά έκδοση. Υπερβολικά δύσχρηστο, οι αγγελίες ένα μπάχαλο ...

• Like 3

BUG: Στις αγγελίες ζήτησης για να κλείσουν, όταν πατάω ολοκληρωθηκε πρεπει να ορίσω οπωσδήποτε αγοραστή.

Στις αγγελίες κινητών να προστεθούν όλες γνωστες πλέον μάρκες ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, δεν υπάρρχει λόγος να χανόμαστα στο διάφορα

Huawei, Xiaomi, Meizu, Oneplus, Oukitel, Ulefone, Vernee, LeEco

Όπως και στα Videogames το Playstation να χωριστεί σε PS1, PS2, PS3, PS4 δε είναι δυνατον να πρέπει να βλέπω αγγελίες για ps1 ενώ ψάχνω παιχνίδι για το ps4

• Like 3

BUG: Στις αγγελίες ζήτησης για να κλείσουν, όταν πατάω ολοκληρωθηκε πρεπει να ορίσω οπωσδήποτε αγοραστή.

Αναφορά σε κείμενο

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Στις αγγελίες κινητών να προστεθούν όλες γνωστες πλέον μάρκες ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, δεν υπάρρχει λόγος να χανόμαστα στο διάφορα

Huawei, Xiaomi, Meizu, Oneplus, Oukitel, Ulefone, Vernee, LeEco

Όπως και στα Videogames το Playstation να χωριστεί σε PS1, PS2, PS3, PS4 δε είναι δυνατον να πρέπει να βλέπω αγγελίες για ps1 ενώ ψάχνω παιχνίδι για το ps4

Καλη χρονια σε ολους !

Ευχομαι και στο site να γνωρισει μεγαλη επιτυχια με τη νεα του μορφη.

Προσωπικα εμενα μου αρεσε περισσοτερο η παλιοτερη και σε εμφανιση και σε λειτουργικοτητα αλλα ας μη γινομαι γκρινιαρης χρονιαρα μερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι αγγελιες ειναι μπαχαλο.Τα πιο χτυπητα:

1.To section τυχαιες αγγελιες ειναι εντελως αχρηστο

2.O παλιος τροπος εμφανισης (ολες οι αγγελιες απλα με χρονολογικη σειρα και οχι ανα κατηγορια) δεν υπαρχει!

3.Το section στα δεξια ''Ολα/Forum/Aγγελιες'' -->Εντελως αχρηστο.Ειναι ακριβως το feature που κανεις δεν ζητησε και κανεις δεν χρειαζεται,facebook timeline για αγγελιες!

4.Κατω κατω:Το section ''Ειδησεις που συζητιουνται''-->Τσαμπα πιανει χωρο,αχρηστο.

5.Το section ''τι παρακολουθω΄΄ δεν δουλευει.Εκανα μια αγγελια παρακολουθηση και δεν εμφανιστηκε ποτε.

6.Το ΄΄απενεργοποιηση σε'' δεν χρειαζεται να φαινεται.

7.Δεν υπαρχει το full path των υποκατηγοριων ωστε να μπορεις να πας 2 υποκατηγοριες πισω πχ χωρις να πατας 2 φορες το back.Πχ:Αγγελιες,Διαφορα,Διαφορα.Για να πας στο ''αγγελιες'' απο το δευτερο ''διαφορα'' χρειαζεται 2 φορες back,ενω αν εμφανιζοταν το full path θα παταγες απλα στο ''αγγελιες''.

8.Το δευτερο ''διαφορα'' θα μπορουσε να λεγεται αλλιως,πχ ''αλλα'' για να μην δημιουργειται μπερδεμα.

Επεξ/σία από azuli
  • Like 2
  • Thanks 1

7 ώρες μετά την τελευταία επίσκεψη και νομίζω ότι ψιλοστρώνει το πράγμα..

Επιμένω όμως στο ''υπερβολικό'' λευκό και στην ανάγκη αντικατάστασης του.

Μετά από ένα καλό 5ωρο πρωτοχρονιάτικο test έχω να πω πως είμαι χαρούμενος.
Λίγο οι αγγελίες να γίνουν πιο άμεσα κατανοήτες-καθαρές και είμαστε οκ.
Μικρο bugs θα υπάρχουν και σιγά σιγά θα φεύγουν.

*Είμαι ο μόνος που είναι οκ με το λευκό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...