Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα πω κάτι χρήσιμο.... Αλλά μόνο εγώ νιώθω πως  το interface του insomnia είναι η μετεμψύχωση του marieclaire.com; 

(στο mobile view) 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοριζικο,αλλα πολυ μπερδεμενο πχ που μπαινω απο phablet 6.44' και ναι,πολυ  ασπριλα, μπαινω και απο laptop 15.4" καλυτερα......

( εννοειται πως στη παλια εκδοση τα εβλεπα ολα καλυτερα)

τι να πω! ελπιζω να διορθωθουν αρκετα.......

και φυσικα στις αγγελιες μη εχετε πανω πανω τις παλιες και παταμε στο τελος για να δουμε τις πιο..προσφατες λεπτων....

δε ξερω και συγνωμη,αλλα πολυ μπερδεμενα ΟΛΑ!  ως τωρα,το προφιλ μου αρεσε πιο..πολυ! λιγο μπερδεμα στη αναγνωση μηνυματων....εισερχομενων...

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! στο παλιο το μονο παραπονο μου ηταν που επρεπε να προσθεσετε μαρκες κατηγοριες + πχ xiaomi μονο του,

και οταν μπαινεις αγγελια καποιου να σκλοραρουν οι φωτο νεξτ νεξτ κατι που βλεπω βελτιωθηκε τωρα! 

τωρα στις αγγελιες ολο 0 ερωτησεις θα γραφει?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ.....

ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ!   

( αναζητηση προιοντος στις αγγελιες.....δε κανει τιποτα ο φακος δεξια...δεν αναζηταει!  πχ εβαλα samsung)

Επεξ/σία από Goriillaki5

1 ώρα πριν, vgiozo είπε

Τελευταία "κακή" αναβάθμιση το thelab.gr, κατ' εμέ, μετά την οποία η συμμετοχή στο φόρουμ και η γενική κίνηση φαίνεται να έπεσε αρκετά.

Νιώθω γενικά πως πάμε 3 βήματα πίσω και ένα μπρος...

Πραγματικα σε αυτο συμφωνω 100% εκει που το επισκεπτομουν πολυ συχνα, μετα την "αναβαθμιση" που εγινε το φορουμ διαλυθηκε, χαθηκαν ΟΛΟΙ οι συνδεσμοι μεσα στο φορουμ, καποιος σου προτεινε να δεις και αυτο με λινκ, με την αναβαθμιση αυτο το λινκ δεν δουλευε. Ελπιζω εδω να ακουσουν και να μπει αμεσα το κουμπακι για τις νεες δημοσιευσεις. Πλεον το φορουμ το επισκεπτομαι μονο εαν με βγαλει καποιο αποτελεσμα του google.
Δεν γκρινιαζουμε, πρωτη μερα ειναι σημερα, πρωτοχρονια, ας κανουμε ολοι πρωτοχρονια και θα το στρωσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι αισθητικά, ίσως θα έπρεπε να είναι τα πάντα λίγο μικρότερα. Όλα είναι θέμα συνήθειας, πάντως. Σε 1 μήνα από τώρα θα βλέπουμε screenshot του παλιού insomnia και θα λέμε "μπλιαχ, πώς ήταν έτσι;" 1 μήνα; Πολύ λέω, 10 μέρες.

Γίνεται η top bar να μικραίνει και να μένει συνεχώς εμφανής;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

Το "Νέο περιεχόμενο", η μετάβαση στο πρώτο μη αναγνωσμένο και η σωστή χρονολογική ταξινόμηση πιστεύω πως είναι must βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα. Γενικά προτιμούσα το παλιό με μια βελτίωση στο responsiveness. 

• Like 2

Δεν ξέρω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα,   εντάξει είναι ωραίο το νέο theme αλλα με το παλιό έχω περάσει τα παιδικά μου χρόνια και τώρα κάπως μου φαίνεται περίεργο  :'|

9 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μια χαρά είναι αισθητικά, ίσως θα έπρεπε να είναι τα πάντα λίγο μικρότερα. Όλα είναι θέμα συνήθειας, πάντως. Σε 1 μήνα από τώρα θα βλέπουμε screenshot του παλιού insomnia και θα λέμε "μπλιαχ, πώς ήταν έτσι;" 1 μήνα; Πολύ λέω, 10 μέρες.

Μπλιαχ τωρα οι αγγελιες στην αναβαθμιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...