Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αργό, μεγάλα γράμματα και στο desktop και στο κινητό, ασπριλα, κουραστικό στο μάτι, θα πάθω σίγουρα insomnia.

Και απαιτεί περισσότερο scrolling,:(

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Modeller είπε

Ένας χαμος...διορθωστε το..ειναι δυνατόν στις αγγελίες να ξεκινάει απο τις παλιές πρώτα προ μηνών..;!!!

Τις ευχές μου σε όλα τα μέλη καθώς και στο ίδιο το insomnia για μια νέα δημιουργική και πρωτότυπη χρονιά!

Να ευχαριστήσω προσωπικά όλη την ομάδα του insomnia για το εξαιρετικό της έργο όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος, (πάνω απο 11 χρόνια).

Ωστόσο να παραθέσω την προσωπική μου άποψη σχετικά με την αναβάθμιση της σελίδας. Αντιλαμβάνομαι πως βρισκόμαστε σε διαδικασία μετάβασης και προφανώς βλέπουμε την βασική εκδοχή του site, συνεπώς αναμένονται πολλές εξελίξεις και προσθήκες.

1) Η πλατφόρμα σαφώς και είναι εξαιρετικά γρήγορη και εξελιγμένη. Όμως διαφωνώ κάθετα με τη νέα τάση του πλακάτου μινιμαλισμού που έχει έρθει με την έλευση των Windows 10 και των σχετικών εφαρμογών. Δεν καταλαβαίνω γιατί στη νέα αυτή τάση πρέπει όλα να είναι ορθογώνια παραλληλόγραμα πλακάτου χρώματος, χωρίς κανένα ίχνος γραφιστικής επιμέλειας. Σκέτα σχήματα. Οχι μόνο στο insomnia αλλά ευρύτερα στις νέες εφαρμογές, τάση που έχει μεταπηδήσει και στις mobile εφαρμογές. Και φυσικά δεν καταλαβαίνω γιατί και το νέο insomnia να πρέπει να υιοθετήσει αυτή την τάση, ελπίζω όχι για να είναι εντός μόδας. Το θέμα κουράζει εξαιρετικά και δεν συνάδει με insomnia. Βέβαια πιστεύω θα ρυθμιστεί η χρωματική θεματική στο μέλλον όπως έγινε και με την προηγούμενη αναβάθμιση. Πολύ φοβάμαι όμως οτι η μινιμαλιστική γραφιστική προσέγγιση θα παραμείνει.

2) Το παλαιότερο λογότυπο ήταν πολύ πιο εύστοχο και γνώριμο. Δεν αλλάζεις λογότυπο όταν εκείνο που καθιέρωσες έχει γνωρίσει τέτοια επιτυχία και έχει γίνει σήμα κατατεθέν στο μυαλό των αναγνωστών, μελών μα και απλών επισκεπτών. Εκτός κι αν η αλλαγή ήταν καθαρά συμβολική και σήμαινε την καθολική ανανέωση  και τη μετάβαση της "επιχείρησης" σε μια νέα εποχή. Και πάλι όμως έπρεπε να είχε γίνει μια καλύτερη κατα τη γνώμη μου επιλογή λογοτύπου.

3) Η κατηγορία των αγγελιών δεν είναι πρακτική στην παρούσα φάση της. Δεν ξέρω εαν προσωπικά μου αρέσει η συγκεκριμένη προσέγγιση. Οι εξελικτικές προσθήκες μπορούσαν να γίνουν στο concept του παλιού insomnia που ήταν έξυπνο και πρακτικότατο.

4) Πολύ μεγάλες γραμματοσειρές και κουμπιά. Σαν να έχει γυρίσει κανείς σε ανάλυση 800Χ600. Δεν υπάρχει λόγος πιστεύω. Οι σχέσεις ιδανικών μεγεθών στα διάφορα στοιχεία πλοήγησης του site είχαν επιτευχθεί ήδη στο προηγούμενο "παλιό" insomnia.

Νομίζω πως ακόμη είμαστε σε μια πρώιμη φάση του site και θα δούμε πολλές βελτιώσεις στο μέλλον. Παρέθεσα την προσωπική μου άποψη και οφείλω να πώ πως μου λείπει η παλιά εκδοχή όχι μόνο λόγω συνήθειας μα κυρίως λόγω της ευρύτερης αισθητικής και λειτουργικότητας που είχε.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!

• Like 3

Η συνήθεια τόσων ετών είναι που μας κάνει τόσο επιφυλακτικους  τώρα στην αρχή. Πιστεύω θα συνηθίσουμε την νέα του μορφή. Όπως και να έχει καλή προσπάθεια! Καλή χρονιά με υγεία! 

Στα σχόλια των ειδήσεων, δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη υπάρχει σε παρένθεση ο αριθμός αξιολογήσεών του από τις αγγελίες. Δεν είναι πιο λογικό να υπάρχει εκεί το Community Reputation; Ή γίναμε επίσημα site αγγελιών; :P

• Like 1

Χρόνια πολλά !!! Το forum στην mobile έκδοση του είναι σαν να έχει γράμματα πάνω σε άσπρο καμβά . Δεν διακρίνεις εύκολα τις ενοτητες και χάνεται το μάτι . Επίσης υπάρχει άχρηστη πληροφορία στην mobile έκδοση που αυξάνει το scrolling χωρίς λόγο . Πχ τι είναι η ενότητα Νέα και που απλώνεται σε τρεις γραμμές ... Οι αναρτήσεις από κάτω  έχουν διαφορετική στοίχιση με το από πάνω κείμενο ... Το paging αντί να παίζει σε μια γραμμή εκτείνεται σε δύο γραμμές χωρίς ευδιάκριτο λόγο .. ... Επίσης πως γίνεται οι υποπληροφορίες ενός θέματος ,ποιος ποσταρε τελευταίος και πόσα views έχει, να είναι σε μεγαλύτερη γραμματοσειρά από τον ίδιο τον τίτλο . Όπως και να χει καλή συνέχεια στην ανανέωση και μπράβο για την προσπάθεια 

• Like 1

• Super Moderators
1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε

Στα σχόλια των ειδήσεων, δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη υπάρχει σε παρένθεση ο αριθμός αξιολογήσεών του από τις αγγελίες. Δεν είναι πιο λογικό να υπάρχει εκεί το Community Reputation; Ή γίναμε επίσημα site αγγελιών; :P

Από το front page βλέπεις αυτό, από το forum βλέπεις το counter των αντιδράσεων...

Εγώ θα μιλήσω λίγο χυδαία και ας μου σβηστεί το μήνυμα.. το νέο σαιτ σας είναι μια ΚΑΥΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ και απίστευτο για τα Ελληνικά δεδομένα. Είναι μια ΑΠΟΛΑΥΣΗ να σερφάρεις πλέον στο ινσόμνια... και πριν ήταν πολύ όμορφο και οικείο κυρίως αλλά τώρα μιλάμε για τρέλα κορδέλα... 

ΜΠΡΑΒΟ παιδιά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...!!! 

Τι να πω... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΕΛΙΔΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ !!! και πάλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!

• Confused 3
  • Sad 1

1 minute ago, ThReSh said:

Από το front page βλέπεις αυτό, από το forum βλέπεις το counter των αντιδράσεων...

Το ξέρω, αλλά και πάλι μου φαίνεται εντελώς άκυρη η επιλογή εμφάνισης αυτών των στατιστικών εκεί.

• Like 1

Hal9000 γιατι πλεον γραφει το ονομα σου ειναι προβλημα η δικη σου επιλογη;

Αναφορά σε κείμενο
Insomnia

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

31/12/2017 03:23 μμ | από Κων/νος Σκιαδάς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...