Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους και με υγείες η αναβάθμιση.Ομολογώ πως ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω τη νέα εμφάνιση.Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλά τόσα χρόνια συνήθειας δεν ξεθωριάζουν σε 10 λεπτά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Bigi444444 said:

Καλή χρονιά σε όλους και με υγείες η αναβάθμιση.Ομολογώ πως ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω τη νέα εμφάνιση.Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλά τόσα χρόνια συνήθειας δεν ξεθωριάζουν σε 10 λεπτά.

Δεν δίνω και πολλές πιθανότητες να αφήσουν το "skin" όπως είναι, οι αντιδράσεις είναι πολλές και δικαιολογημένες...

Το πιο πιθανό μάλλον είναι ότι άφησαν προσωρινά το "default" skin λόγω φόρτου εργασίας...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Δεν δίνω και πολλές πιθανότητες να αφήσουν το "skin" όπως είναι, οι αντιδράσεις είναι πολλές και δικαιολογημένες...

Το πιο πιθανό μάλλον είναι ότι άφησαν προσωρινά το "default" skin λόγω φόρτου εργασίας...

Μπορούν να βάλουν ένα dark theme και όποιος θέλει να το βάζει (εγώ θα το βάλω for sure :P)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή δουλειά και ας μην έχουμε την πλήρη εικόνα ακόμα! Ήσασταν ένα από τα καλύτερα τεχνολογικά site της χώρας  
και με την αναβάθμιση αυτή θεωρώ πως γίνατε το καλύτερο.. 
Συνεχίστε την καλή δουλειά και θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε!
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!

• Sad 1
Δημοσ.

Αργό, μεγάλα γράμματα και στο desktop και στο κινητό, ασπριλα, κουραστικό στο μάτι, θα πάθω σίγουρα insomnia.

Δημοσ.

Ένας χαμος...διορθωστε το..ειναι δυνατόν στις αγγελίες να ξεκινάει απο τις παλιές πρώτα προ μηνών..;!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...