Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Τώρα - Είμαστε στον αέρα!

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω με την σειρά μου να συγχαρώ την αξιέπαινη η προσπάθεια των διαχειριστών του φόρουμ , να απλοποιήσουν και να καταστήσουν πιο εύχρηστη την ιστοσελίδα του ''ΙΝΣΟΜΝΙΑ'' και να επισημάνω οτι με την δική τους πρωτοβουλία και με την παράλληλη συμμετοχή των μελών του φόρουμ, δημιουργήθηκε ένας ιστότοπος  για τους λάτρεις της τεχνολογίας, μέσα στον οποίο μπορούν να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας  και ταυτόχρονα σε πολύ μεγάλο βαθμό με αξιοπιστία συνέπεια , μα πάνω απ'όλα εμπιστοσύνη,  να προβάλλουν τις αγγελίες τους τα μέλη του φόρουμ, με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, απ' οτι σε οποιοδήποτε άλλο σάιτ αγγελιών.

• Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως βλέπω μια μεγάλη στροφή στο να φύγει η ανωνυμία από το insomnia. Κινητό τηλέφωνο στις αγγελίες, ονοματεπώνυμο στους υπεύθυνους του site, να δούμε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή....

442AC95C-7BD0-40EB-9BB8-350B8237DF32.png

Καλή χρονιά να έχουμε. Το site δεν μου άρεσε αλλά κυρίως αν μπορείτε επαναφέρτε τα τρέχοντα στο φόρουμ. ΄Έτσι δεν γίνεται δουλειά, όπως είναι τώρα. 

Κρίμα πάντως ήταν κουκλί και λειτουργικό πριν...

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή αρχή ,και με το δεξί ! 

Αλλά πολύ έντονες διαφορές στα θέματα, οφείλω να πω ότι τα font είναι τεράστια! Η λειτουργικότητα του ειδικά στην "σειρά" forum είναι όπως να'ναι...

Θα προτιμούσα επίσης dark theme,καθώς είναι κουραστικό το τόσο λευκό .

Από εκεί και πέρα όλα γοργά γοργά ....

Επεξ/σία από AccountSaver

Παιδιά δεν καταλαβαίνω που είναι το Νέο περιεχόμενο στο φόρουμ;

Για αρκετούς το site αυτό ήταν μια όαση μην το χαλάσουμε τελείως. Τώρα θυμίζει πάρα πολύ ένα άλλο (επίσης δύσχρηστο) ελληνικό φόρουμ τεχνολογίας...

Βάλτε ένα poll να ψηφίσει ο λαός για τις αλλαγές...

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...