Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Radiator είπε

To forum σέρνεται, χάλια ,μαύρα!! Δεν ξέρω τι φταίει αλλα καμία σχέση με πριν την αναβάθμιση(υποβάθμιση)!!!

Πολλά μπορείς να πεις αλλά όχι και ότι σέρνεται.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Κάνε ένα scan για malware και βάλε το HD Sentinel και δεν την υγεία του δίσκου/ssd σου :blink:

Με iPad Air σέρνεται για να μην πω τίποτα άλλο!

Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοια προβλήματα !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Radiator είπε

To forum σέρνεται, χάλια ,μαύρα!! Δεν ξέρω τι φταίει αλλα καμία σχέση με πριν την αναβάθμιση(υποβάθμιση)!!!

Seriously? Επιτέλους μετά από 3-4 μήνες που σερνόταν ,πλέον ΔΕΝ σέρνεται... Καμία φορά αργεί η υποβολή σχολίου, αλλά συμβαίνει στην έκδοση αυτή, συχνά μάλιστα. Τίποτα serious though.

Μία παράκληση, για όποιον το δει:

Screenshot_1.png.cd27ed363a03333afe76b17aa9aa6c93.png

Κάπως να χωρίζονται οι μαζικές ειδοποιήσεις. Με ένα κόμμα ας πούμε :) Δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνει, απλά σαν suggestion να μπει σε "προτεραιότητα", γιατί πιστεύω πως "χτυπάει" κάπως άσχημα. 

Thanx :) 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Το χει κάνας άλλος αυτό το bug?

Screenshot_2018-01-07-19-17-49.png

Screenshot_2018-01-07-19-17-37.png

Όχι σε μένα δεν το κάνει. Δοκίμασε αποσύνδεση χρήστη και σύνδεση ξανά 

Δημοσ.

Μπα, ακόμα το κάνει. Δοκίμασα εκκαθάριση cache,logout,επανεκκίνηση. Τζίφος. Μόνο απ το κινητό μου το κάνει. Αρα δεν είναι bug του φόρουμ. Τεσπα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Radiator είπε

Με iPad Air σέρνεται για να μην πω τίποτα άλλο!

Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοια προβλήματα !!

Τοχω ξαναγραψει κ με παραθεση mod,μηπως και μου απαντησει,με ipad η παρακολουθηση του site ειναι πρακτικα αδυνατη. Ξεκιναει η σελιδα και μετα κολλαει,με συνεπεια να κανει συχνες επαναφορτωσεις κ καποια στιγμη δεν αντεχεις κι απλα το εγκαταλειπεις. Με το λαπτοπ στα windows,κανενα προβλημα. Εχω περασει και το navi theme του panoc,οποτε μετριαστηκαν μερικα ζητηματα.

Ομως σε ipad 4 ,που κυριως εκει μπαινω στο ιντερνετ,δεν εχω βγαλει ακρη. Δεν ξερω τι φταιει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...