Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spect~ είπε

Δεν νομιζω γιατι ειναι σε ολους μας ετσι. Επισης εχω δοκιμασει να σβησω cookies etc. επισης οταν παω στις ρυθμισεις για το insomnia (στονchrome) η επιλογη για ειδοποιησεις ειναι μπλοκαρισμενη (δεν με αφηνει να την αλλαξω) και επισης εχω βαλει το insomnia στις σελιδες που επιτρεπω να μου στελνουν ειδοποιησεις

Τι να σου πώ σε firefox και edge δεν εχω καποιο τέτοιο θέμα , στον chrome παραπάνω ο φίλος πρέπει να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις ειναι απο τον browser του αυτο φαίνεται και απο οτι κατάλαβα εχει να κάνει με την ρύθμιση στο απόρρητο στον browser οπότε για ρίχτε μια ματιά εδώ , ας μας πούν και άλλοι που εχουν chrome

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, villasg είπε

αυτα τα εχουμε δει ηδη, το θεμα ειναι οτι ασχετα με το τι κανουμε καποιες επιλογες και μεσα σε αυτη και οι ειδοποιησεις ειναι γκριζαρισμενες που σημαινει οτι δεν μας επιτρεπει να την αλλαξουμε. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Federacion είπε

Θα ξαναρχίσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις μας στα mail κάποια στιγμή;

Το ενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις; 

Εμένα μου έρχονται κανονικά τουλάχιστον για απαντήσεις στα θέματα που παρακολουθώ. (Μόνο αυτές έχω ενεργοποιήσει) 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Federacion είπε

Θα ξαναρχίσουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις μας στα mail κάποια στιγμή;

Πρέπει στις Ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσεις και το διακοπτάκι σε πράσινο που ειναι για το email

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Federacion είπε

Παιδιά συγγνώμη δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση πουθενά.

Κλικ στο νικ σου, στην καρτέλα που ανοίγεις πας "Ρυθμίσεις λογαριασμού", από εκεί "Ρυθμίσεις" και έχει ολόκληρη λίστα για τι θες να σου έρχεται ειδοποίηση, τι είδους ειδοποίηση κτλ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Federacion είπε

Παιδιά συγγνώμη δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση πουθενά.

Πάτα το καμπανάκι->ρυθμίσεις, σκρολάρισε προς τα κάτω και ρύθμισε τα διακοπτάκια

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Centurion είπε

@SPANK Έσβησα τα cookies και ξαναμπήκα αλλά δεν μου έβγαλε ερώτηση. Στις ρυθμίσεις ιστοτόπου του chrome είναι γκριζαρισμένες οι επιλογές και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Καταγραφή.PNG

39 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δεν νομιζω γιατι ειναι σε ολους μας ετσι. Επισης εχω δοκιμασει να σβησω cookies etc. επισης οταν παω στις ρυθμισεις για το insomnia (στονchrome) η επιλογη για ειδοποιησεις ειναι μπλοκαρισμενη (δεν με αφηνει να την αλλαξω) και επισης εχω βαλει το insomnia στις σελιδες που επιτρεπω να μου στελνουν ειδοποιησεις

Από ό,τι φαίνεται Chrome (και συνεπώς και Opera) θέλουν ssl site για να αφήσουν τα notifications. Μπορεί να υπάρχουν extensions που το παρακάμπτουν αυτό.

Το insomnia θα γυρίσει σύντομα σε ssl οπότε τότε δεν θα αποτελεί πρόβλημα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν μου άρεσε το νέο look. Είναι κουραστικό έτσι χύμα όλα μαζί στη βασική σελίδα. Επίσης και το λευκό κουράζει.

Επεξ/σία από elteo
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...