Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το site δεν είναι καθόλου ευανάγνωστο! "Αχταρμάς" η λέξη που ταιριάζει στην αρχική. Ίσως αν μικρύνουν όλα σε μέγεθος θα ήταν καλύτερο. Από "bug" δεν μου παρουσίασε κάτι ακόμα. Όσο για το φόρουμ είναι στάνταρ πλατφόρμα οπότε δεν χρειάζεται να σχολιαστεί.

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά στην πλοήγηση από κινητό θεωρώ πως είναι έτη φωτός καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zanskou είπε

Πάντως προσωπικά στην πλοήγηση από κινητό θεωρώ πως είναι έτη φωτός καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 

Νόμιζα ήμουν ο μόνος. Μακράν καλύτερη εμπειρία

Δημοσ.

Να κάνω μια πρόταση θα ήθελα. Στην κατηγορία κινητά βάλτε υποκατηγορία xiaomi γιατί πλέον είναι πολύ διαδεδομένο και υπάρχουν πολλοί που κάνουν αγοραπωλησία για αυτή την μάρκα, και θα διευκολύνει πολλούς να μην βλέπουν άσχετες αγγελίες άλλων κινητών ευχαριστώ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Νόμιζα ήμουν ο μόνος. Μακράν καλύτερη εμπειρία

συμφωνω, σε android ακομα και mid range παει σφαιρα και φαινεται ωραιο (περα της ασπριλας) και λειτουργικο. αποφασισαν ομως οπως ειναι να το πεταξουν στο pc και ολα εχουν γινει 10Χ ζουμ και ανακατεμενα...

Δημοσ.

Δεν εξερευνησα ακομα όλο , αλλα σε iPhone 6 μου κανει αρκετα freezαριςματα στο scroll.γενικα όλη η πλοήγηση στο κινητο μου εχει θεμα

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, adi32 said:

Σιγα σιγα φτιαχνουν τα πραγματα 

Απο οτι βλεπω το Περιεχομενο μου ειναι αυτο 

http://www.insomnia.gr/followed/

αλλα μαλλον λειπουν καποια θεματα που συμμετειχα

Αυτό υπάρχει από χθες. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν τα βάζει με "χρονολογική" σειρά βάση τελευταιού/προσφατου post κι ότι δεν υπάρχει ακόμα η κιτρινη τελεία δίπλα από τον τίτλο που θα σε πηγαίνει αυτόματα στο 1ο unread post.

• Like 1
Δημοσ.

Τα διπλά Post δεν κολλάνε ως ένα όπως γινόταν. Πιστεύω ήταν μια αρκετά ωραία λειτουργία και πως πρέπει να τεθεί σε λειτουργία και εδώ

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, costgial said:

Τα διπλά Post δεν κολλάνε ως ένα όπως γινόταν. Πιστεύω ήταν μια αρκετά ωραία λειτουργία και πως πρέπει να τεθεί σε λειτουργία και εδώ

Θα μπει κι αυτή λογική μέσα στη βδομάδα...

• Like 1
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά ο Έλληνας είναι μόνο κράξιμο χωρίς ουσία.

Η αναβάθμιση έπρεπε να γίνει και καλώς έγινε. Πέρα από το θέμα της ασφάλειες προσφέρει νέα features και διάφορα άλλα. Το θέμα δεν αρέσει στους περισσότερους και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του insomnia δε θα το αφήσει έτσι. 

Αλλά αντί να κράζετε (όπως κάνετε και για το Thelab σε άλλο site ενώ υπάρχει θέμα που σας ρωτάμε την γνώμη σας όπως εδώ) , δίνετε feedback και προτάσεις για τη βελτίωση του. 

Δυστυχώς τα γούστα όλων δεν ταιριάζουν και μόνο εύκολο δεν είναι να φτιάξεις κάτι που να αρέσει έστω σε σχεδόν όλους, πόσο μάλλον όταν απευθύνεσαι σε τόσο κοινό! 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ulb είπε

Για άλλη μια φορά ο Έλληνας είναι μόνο κράξιμο χωρίς ουσία.

Η αναβάθμιση έπρεπε να γίνει και καλώς έγινε. Πέρα από το θέμα της ασφάλειες προσφέρει νέα features και διάφορα άλλα. Το θέμα δεν αρέσει στους περισσότερους και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα του insomnia δε θα το αφήσει έτσι. 

Αλλά αντί να κράζετε (όπως κάνετε και για το Thelab σε άλλο site ενώ υπάρχει θέμα που σας ρωτάμε την γνώμη σας όπως εδώ) , δίνετε feedback και προτάσεις για τη βελτίωση του. 

Δυστυχώς τα γούστα όλων δεν ταιριάζουν και μόνο εύκολο δεν είναι να φτιάξεις κάτι που να αρέσει έστω σε σχεδόν όλους, πόσο μάλλον όταν απευθύνεσαι σε τόσο κοινό! 

συμφωνώ απολύτως!

Δημοσ.

...καλή η προσπάθεια αλλά περίμενα κάτι πιο 'νόστιμο' στο λογότυπο. Το παλαιό 'σκουφάκι' ήταν όλα τα λεφτά... Εγώ προσωπικά και εάν δεν δώ τι διορθώσεις έπονται, αυτή την στιγμή ψηφίζω το προηγούμενο 'στήσιμο'

Ευχαριστώ και καλή χρονιά

υ.γ. οι αξιολογήσεις μου έπεσαν δραστικά, στο 1/3...(!!) από 95+ που είχα, πήγανε στις 66...!!! και ημερομηνία μέλους λάθος... Τες πά, ελπίζω σε κάτι καλύτερο και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Καλή Χρονιά, υγεία, υγεία, υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

για δοκιμασε να κανεις το ζουμ στο 50% να δουμε αν θα εμφανιστει

Έχεις δίκιο, το βλέπω με 50%. Αλλά δεν δικαιολογείται η μετατόπισή του στα δεξιά... Στις υπολοιπες κατηγορίες φαίνεται κανονικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pePDim είπε

...καλή η προσπάθεια αλλά περίμενα κάτι πιο 'νόστιμο' στο λογότυπο. Το παλαιό 'σκουφάκι' ήταν όλα τα λεφτά... 

Δεν είναι κακό, είναι συμπαθητικό, αλλά το προηγούμενο ξεχώριζε, είχε πιο πολύ χαρακτήρα.

Αλλά εδώ μου αρέσει το icon ή όπως λέγεται αυτό που βγαίνει στον τίτλο του tab που έχω το ινσόμνια (το μάτι μόνο του)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...