Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή η νέα εμφάνιση! Μου αρεσει περισσότερο απο πριν.Καλή χρονιά σε όλους!

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω οτι σαν βάση είναι καλή. Απλά βρείτε 30 beta testers, κλείστε το, και ανοίξτε το μετά τα Φώτα, για να ανοίξει οπως πρέπει. Το βλέποντας και κάνοντας δεν είναι δουλειά. Μοναδικό παράπονο που έχω, ειναι οτι έχετε δώσει παραπάνω βάση απο οτι θα έπρεπε, ή τελοσπάντων θα περίμενα, στις Αγγελίες. Καταλαβαίνω οτι είναι μεγάλο μέρος της κίνησης, αλλα μάλλον το παρακάνατε. :)

Για το logo δυσκολεύομαι να αποφασίσω για την ώρα, οπότε φαντάζομαι θα είναι θέμα συνήθειας.

Απο πλευράς νέων λειτουργιών φαίνεται οκ, είναι 2017ish, του χρειαζότανε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε θέματα που έχεις διαβάσει και δεν έχουν νέα μηνύματα γιατί δεν μπορούμε να πατήσουμε αριστερά από τον τίτλο για να πάμε στο τελευταίο μήνυμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν μπλοκ τεχνολογιας εγινε βρε παιδια. Ειναι της μοδας το ασπρο στις εφαρμογες αλλα το παρακανατε λιγο νομιζω. Στην αρχη με τυφλωνε.

καλη προσπαθεια,,,καλη χρονια σε ολους

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω την δουλειά που έχετε ρίξει για την αναβάθμιση, το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν design και σαν UX το template είναι μία αποτυχία.Υπάρχουν τσαπατσουλιές σε τόσα πολλά σημεία που όσο το χρησιμοποιώ τόσο νοσταλγώ την προηγούμενη έκδοση.

• Like 10
Δημοσ.

Παρακαλώ αν είναι εύκολο να υπάρξει κάποιο theme με τα παλιά χρώματα του site. Κατά τα άλλα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, μπράβο σας!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...