vayio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ενα γενικο σχολιο για να μην ξεχνιομαστε: Ενα site αγγελιών κυρίως μεταχειρισμένων προϊόντων, απευθύνεται σε ιδιώτες οι οποίοι περιστασιακά θελουν να πουλήσουν ενα προϊόν που πλέον δε χρειάζονται. Εαν κάποιος πουλάει αρκετα προϊόντα το μήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σημαίνει οτι ειναι επαγγελματίας (ο νόμος ορίζει μετα απο πιο όριο θεωρείται κάποιος επαγγελματιας). Αρα χρησιμοποιει το site παράτυπα για να πουλάει 'μαύρα'. Τι θέλω να πω και χωρίς να προσβαλλω κάποιον? Ατομα με πολλές δεκάδες ή εκατοντάδες αξιολογήσεις δεν εχουν δικαίωμα να παραπονεθούν εαν πέσουν σε απατεώνα αγοραστή! Ήδη έβγαλαν οι ιδιοι λεφτά παράτυπα... Αυτο ως τροφή για σκέψη, χωρίς να αποτελεί κανόνα και να θιξω κάποιον... 3
netmin909 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά χρόνια πολλά με υγεία! Μια ερώτηση αν ξέρετε. Προσπαθώ πρώτη φορά να πουλήσω κάτι μέσω του section των Αγγελιών αλλά δεν βλέπω την αγγελία και έχει ένα σύμβολο ότι είναι προς έγκριση. Χρειάζεται να κάνω κάτι; αντιλαμβανομαι ότι χρειάζεται γιατί είναι η πρώτη αγγελία μου αλλά ποτέ λέτε να ξεμπλοκάρει;; σας ευχαριστώ και χρόνια πολλά!
μαστερ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 10:50 ΜΜ, kostasgr78 είπε Ρωτάω, γιατί έχω διαβάσει στο παρελθόν περιπτώσεις ανθρώπων εδώ μέσα που έκαναν αρνητική και έφαγαν αρνητική πίσω και βγήκαν και χαμένοι και δαρμένοι. Μη μου τα θυμιζετε
μαστερ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 10:50 ΜΜ, kostasgr78 είπε Ρωτάω, γιατί έχω διαβάσει στο παρελθόν περιπτώσεις ανθρώπων εδώ μέσα που έκαναν αρνητική και έφαγαν αρνητική πίσω και βγήκαν και χαμένοι και δαρμένοι. Μη μου τα θυμιζετε
Apostol. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, vayio είπε Ενα γενικο σχολιο για να μην ξεχνιομαστε: Ενα site αγγελιών κυρίως μεταχειρισμένων προϊόντων, απευθύνεται σε ιδιώτες οι οποίοι περιστασιακά θελουν να πουλήσουν ενα προϊόν που πλέον δε χρειάζονται. Εαν κάποιος πουλάει αρκετα προϊόντα το μήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σημαίνει οτι ειναι επαγγελματίας (ο νόμος ορίζει μετα απο πιο όριο θεωρείται κάποιος επαγγελματιας). Αρα χρησιμοποιει το site παράτυπα για να πουλάει 'μαύρα'. Τι θέλω να πω και χωρίς να προσβαλλω κάποιον? Ατομα με πολλές δεκάδες ή εκατοντάδες αξιολογήσεις δεν εχουν δικαίωμα να παραπονεθούν εαν πέσουν σε απατεώνα αγοραστή! Ήδη έβγαλαν οι ιδιοι λεφτά παράτυπα... Αυτο ως τροφή για σκέψη, χωρίς να αποτελεί κανόνα και να θιξω κάποιον... Σωστο και αυτο, ειναι πολλοι που το εχουν κανει επαγγελμα, αυτο φυσικα ειναι καπως παρανομο. Ποσο καιρο πισω ηταν θυμαμαι εδω μεσα που εψαχνε το σδοε αυτους που πουλανε μαζικα, βεβαια δεν θυμαμαι τι εγινε με αυτην την ιστορια, οποιος θυμαται ας απαντησει.
vayio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Apostol. είπε Σωστο και αυτο, ειναι πολλοι που το εχουν κανει επαγγελμα, αυτο φυσικα ειναι καπως παρανομο. Ποσο καιρο πισω ηταν θυμαμαι εδω μεσα που εψαχνε το σδοε αυτους που πουλανε μαζικα, βεβαια δεν θυμαμαι τι εγινε με αυτην την ιστορια, οποιος θυμαται ας απαντησει. Με το Ricardo.gr έγινε κάτι παρόμοιο πριν χρόνια και στο τέλος έκλεισε... Αρα το site πρέπει να προστατέψει και τον 'εαυτο' του' και τους υπόλοιπους. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από vayio
greekgreek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 10:37 ΜΜ, kostasgr78 είπε Μετά από 31 άψογες συναλλαγές τα τελευταία χρόνια εδώ, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα να πέσω σε άνθρωπο που δεν φοράει παντελόνια. Έστειλα φορητό με δική μου χρέωση μεταφορικών με αντικαταβολή και δεν έχει πάει να παραλάβει και δεν απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα, παρόλο που τα έχει διαβάσει. Έχει νόημα η αρνητική; Να ζητήσω άμεσα επιστροφή δέματος, για να μην παραμείνει για το προβλεπόμενο διάστημα; Καλή Χρονιά ! Εγώ έστελνα στην αρχή με αντικαταβολή , μέχρι που την έπαθα και εγώ . Μιλήσαμε με τον τύπο στο τηλέφωνο μου είπε να το στείλω με courier , είχε καλές κριτικές πίστεψα θα είναι εντάξει , αλλά τελικά δεν πήγε να το πάρει και μου ήρθε πίσω και πλήρωσα τα έξοδα εγώ . Το ωραίο ήταν ότι όταν τον πήρα τηλέφωνο και έβαλα τις φωνές, μου είπε ξαναστείλτο , φυσικά δεν το έστειλα ξανά . Από τότε κοιτάω αν γίνεται με συνάντηση η συναλλαγή ή για μακριά μόνο με κατάθεση .
webparts Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vayio είπε Ενα γενικο σχολιο για να μην ξεχνιομαστε: Ενα site αγγελιών κυρίως μεταχειρισμένων προϊόντων, απευθύνεται σε ιδιώτες οι οποίοι περιστασιακά θελουν να πουλήσουν ενα προϊόν που πλέον δε χρειάζονται. Εαν κάποιος πουλάει αρκετα προϊόντα το μήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σημαίνει οτι ειναι επαγγελματίας (ο νόμος ορίζει μετα απο πιο όριο θεωρείται κάποιος επαγγελματιας). Αρα χρησιμοποιει το site παράτυπα για να πουλάει 'μαύρα'. Τι θέλω να πω και χωρίς να προσβαλλω κάποιον? Ατομα με πολλές δεκάδες ή εκατοντάδες αξιολογήσεις δεν εχουν δικαίωμα να παραπονεθούν εαν πέσουν σε απατεώνα αγοραστή! Ήδη έβγαλαν οι ιδιοι λεφτά παράτυπα... Αυτο ως τροφή για σκέψη, χωρίς να αποτελεί κανόνα και να θιξω κάποιον... Ο εμπορος δε θα βγει να "κλαφτει" στο φορουμ φιλε. Πιθανοτατα δε θα ασχοληθει καν να κανει αρνητικη αξιολογηση. 1
aga8wn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχοντας κάνει αρκετές συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής θα ήθελα να πω την γνώμη μου. Καταρχάς, κανένας τρόπος δεν σε εξασφαλίζει 100%, ακόμα και στην συναλλαγή "χέρι με χέρι" υπάρχουν χίλιοι τρόποι να την πατήσεις. Αυτό, όμως, είναι ένα ρίσκο που συνειδητά παίρνεις όταν αγοράζεις ή πουλάς με αυτό τον τρόπο. Η άποψή μου είναι ότι συνολικά έχω βγει κερδισμένος. Δυο τρεις φορές υπήρχαν μικροπροβλήματα, κυρίως μικροφθορές ή κακή συσκευασία και μόνο μια φορά έπεσα σε απατεώνα (έχω κάνει μήνυση) που του έκανα αρνητική και δεν απάντησε γιατί ούτως ή άλλως είχε εξαφαντιστεί. Γενικά θεωρώ ότι οι αξιολογήσεις είναι το καλύτερο κριτήριο για να επιλέξω πως θα διαχειριστώ μια συναλλαγή και μέχρι σήμερα έχουν αποδειχτεί αξιόπιστες. Αυτά.
exor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 εχω στειλει πολλες αντικαταβολες .. ολα μια χαρα ..ενταξει η στραβη παντα μπορει να συμβει αλλα γενικα οι ανθρωποι του φορουμ ειναι ωραιοι και κυριοι
webparts Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, aga8wn είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχοντας κάνει αρκετές συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής θα ήθελα να πω την γνώμη μου. Καταρχάς, κανένας τρόπος δεν σε εξασφαλίζει 100%, ακόμα και στην συναλλαγή "χέρι με χέρι" υπάρχουν χίλιοι τρόποι να την πατήσεις. Αυτό, όμως, είναι ένα ρίσκο που συνειδητά παίρνεις όταν αγοράζεις ή πουλάς με αυτό τον τρόπο. Η άποψή μου είναι ότι συνολικά έχω βγει κερδισμένος. Δυο τρεις φορές υπήρχαν μικροπροβλήματα, κυρίως μικροφθορές ή κακή συσκευασία και μόνο μια φορά έπεσα σε απατεώνα (έχω κάνει μήνυση) που του έκανα αρνητική και δεν απάντησε γιατί ούτως ή άλλως είχε εξαφαντιστεί. Γενικά θεωρώ ότι οι αξιολογήσεις είναι το καλύτερο κριτήριο για να επιλέξω πως θα διαχειριστώ μια συναλλαγή και μέχρι σήμερα έχουν αποδειχτεί αξιόπιστες. Αυτά. Μου εχουν τυχει κακοι πωλητες που με φορτωσαν με σκαρτα αντικειμενα ενω ειχαν αξιολογησεις. Το λεω και δε ντρεπομαι,δε μπορω να κανω αρνητικη σε καθε κακη συναλλαγη δυστυχως,γιατι ετσι φορτωνομαι και εγω μια εκδικητικη αρνητικη. Στο προηγουμενο προφιλ μου ειχα 86 θετικες και μια αρνητικη απο εναν απατεωνα που ακομα και σημερα βγαινει και κοροιδευει φατσα φορα στο φορουμ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από webparts
kom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Βγαλτον και εσύ φατσα φορα τωρα μη την πατήσει και άλλος
webparts Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εχει τις αρνητικες πανω στο προφιλ του,δεν χαθηκαν..
gRim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αν και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα όσες φορές αγόρασα από άτομα που μπαίνουν στο φόρουμ μόνο για να πουλήσουν με αυτά με διαβάζω νομίζω ότι από δω και πέρα θα αγοράζω μόνο από ενεργά και παλιά μέλη. Διαβάζοντας τώρα και για εκδικητικές αρνητικές αξιολογήσεις από πιτσιρίκια σκέφτομαι σοβαρά και για το εάν θα πουλάω από δω και πέρα σε μέλη με μηδενικές αξιολογήσεις που δεν είναι και ενεργά. 1
james01gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, vayio είπε Με το Ricardo.gr έγινε κάτι παρόμοιο πριν χρόνια και στο τέλος έκλεισε... Αρα το site πρέπει να προστατέψει και τον 'εαυτο' του' και τους υπόλοιπους. το ricardo πρέπει να πάτωσε γιατί οι Έλληνες δεν αγοράζουν διαδικτυακά. σε άλλες χώρες τέτοιες πλατφόρμες έχουν τεράστια επιτυχία και πραγματικά βοηθούν να πέσουν οι τιμές. αλλά πρέπει το site να σε βοηθά και ως αγοραστή και ως πωλητή. ο πεθερός μου στην Πολωνία έχει αγοράσει έως και τραπέζι μπιλιάρδου μέσα από το ''ξαδερφάκι'' του ricardo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις