Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, geostratis είπε

Τουλάχιστο εσύ επεσες σε επαγγελματία απατεώνα!  Που σέβεται τον εαυτό του και το "'εργο" του !  Εγώ τι να πώ για το μικρο-λαμόγιο απο Καβάλα που μου ζήτησε προκαταβολικά κατάθεση σε τράπεζα 15 ευρώ για μια κάρτα, τα εισέπραξε και μετά εξαφανίστηκε?  Ξέρω όλα τα στοιχεία του, αλλά πως να διανοηθώ το δικαστήριο?

Για 15 ευρω τι σκαρφιστηκε το κουτοπονηρο...θα ελεγα ποια ειναι η λυση γι'αυτο αλλα δε θα περασει :-P εκει φιλε μου ειναι που λες επαθα κι εμαθα και παλι καλα που ηταν 15 ευρω και οχι περισσοτερα.Προσωπικα μου φαινεται τρελο να υπαρχει κοσμος που μπαινει στη διαδικασια για μικροποσα ή οχι να κανει καθε ειδους λαμογια σε σαιτ οπως αυτο αλλα τι να πεις...ζουν αναμεσα μας.

• Like 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, webparts είπε

Καλο θα ειναι να μην παραθετεις τοσο παλια θεματα,ειναι αστειο..

Επισης ξεκαθαρα ο φιλος στα τελευταια ποστ λεει οτι στην acs δεν τον αφησαν να το ανοιξει.
Απο εκει και περα κρινε εσυ.

Και στην ACS με εχουν αφησει να ανοιξω στο υποκατάστημα και ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Βέβαια αυτό με τα κουρριερ πρεπει να μπει σε άλλο θέμα και ειναι μεγάλη συζήτηση.Όπως και η καθυστέρηση που έχει ο κάθε οδηγός.Αναμένω νέο νήμα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Μπορώ να αναφέρω το username του αναξιόπιστου ή δεν επιτρέπεται; Βλέπω ότι έχει ενεργή αγγελία και καλό είναι να προστατευτεί ο κόσμος εδώ μέσα.

Κάνω μια υπενθύμιση της ερώτησης, γιατί η συζήτηση έχει πάει στις μεταφορικές.

Δημοσ.

καλήμερα χρόνια πολλά καλή χρονιά . έχω κάνει καμιά 15 άρια συναλλαγές οι οποίες πήγαν οι περισσότερες πολύ καλά και όλες με αντικαταβολή  υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι μέσα στο site που   σεβονται τους ανθρώπους .Η αντικαταβολή είναι καλή με προϋποθέσεις. Υπάρχει  όμως και η διαταγή  πληρωμής από την γενική ταχυδρομική (δεν την έχει κάνει κανείς εδώ μέσα  ουτε και εγώ )

όταν  καταλήξεις  με κάποιον πάει ο αγοραστής στην γενική ταχυδρομική και δίνει τα χρήματα κατευθείαν  θέλω να πάτε  να πάρετε αυτό το δέμα από εκεί με τα στοιχειά αυτά μπορεί να δώσει και κάποια οδηγία πχ άνοιξε το  να δεις αν ανάβει .πάει η γενική το παραλαμβάνει δίνει τα χρήματα και το φέρνει σε σένα 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Υ.Γ. Τουλάχιστον αγένεια να μην απαντάνε πωλητές σε μηνύματα. Έβαλες που έβαλες την αγγελία σου, ξόδεψε τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα να γράψεις μία απάντηση ακόμα κι αν είναι μονολεκτική.

Και ποσο χρεωνει επιπλεον για να δωσει τα χρηματα και την μεταφορα;
Μου ετυχε ενας απο ενα νησι να θελει κατι που πουλαω (αλλο χομπυ, αγγελια στο facebook) μου ειπε χαρακτηριστικα "ποσο να εχει αντικαταβολη και μεταφορα με Γενικη ταχυδρομικη; εκει να πας" επειδη ξερω οτι παιζει πιστολια ρωτησα και μου ειπαν 7ευρω για αποστολη και αλλα τοσα για την αντικαταβολη (δεν ηταν και πολυ σιγουρη η κυρια εκει)...
Με 14ευρω κοστος μεταφορας με αντικαβολη το πραγμα καθισταται εξαιρετικα ασυμφορο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vayio είπε

Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθω, καταλαβαίνω το εξης: Επίσημα δεν το επιτρέπουν, ανεπίσημα ή παράτυπα όμως το κάνουν. Τι να πιστέψω? Παράτυπα ή οχι, γίνεται... Αν θέλουν ας το σταματήσουν. Όσο το επιτρέπουν, τόσο θα συνεχίζεται! 

Μπορει ομως το καταστημα που στελνει το δεμα να το δεχθει και το αλλο οχι.
Εκει θα υπαρχει προβλημα.Οποτε καλο ειναι να μην παραπληροφορειται ο κοσμος που μπαινει εδω.
Το λεω ειδικα για ατομα που δινουν και εμφαση στο οτι επιτρεπεται,χωρις να ξερουν για τι πραμα μιλανε.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, djcaris είπε

καλήμερα χρόνια πολλά καλή χρονιά . έχω κάνει καμιά 15 άρια συναλλαγές οι οποίες πήγαν οι περισσότερες πολύ καλά και όλες με αντικαταβολή  υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι μέσα στο site που   σεβονται τους ανθρώπους .Η αντικαταβολή είναι καλή με προϋποθέσεις. Υπάρχει  όμως και η διαταγή  πληρωμής από την γενική ταχυδρομική (δεν την έχει κάνει κανείς εδώ μέσα  ουτε και εγώ )

όταν  καταλήξεις  με κάποιον πάει ο αγοραστής στην γενική ταχυδρομική και δίνει τα χρήματα κατευθείαν  θέλω να πάτε  να πάρετε αυτό το δέμα από εκεί με τα στοιχειά αυτά μπορεί να δώσει και κάποια οδηγία πχ άνοιξε το  να δεις αν ανάβει .πάει η γενική το παραλαμβάνει δίνει τα χρήματα και το φέρνει σε σένα 

Εχει συζητηθει πιο πανω,απλα χαθηκε αναμεσα στις διαφωνιες περι μεταφορικων.
Το προτεινουν ατομα,αλλα εγω ακομα δε μπορω να καταλαβω πως σας διασφαλιζει αυτο.

Παει ο κουριερ,παιρνει ενα αντικειμενο και το στελνει στον παραληπτη.
Πως ακριβως σε διασφαλιζει αυτο απο το να δωσει ο αποστολεας μια καμενη καρτα γραφικων,η ενα μαιμου μπουφαν;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε

Τώρα ,αν αυτό μπορούσε να συνδυαστεί και με μια υπηρεσία στυλ PAYPAL, ή κάτι σε ελληνικό ebay θα ήταν τέλειο.

Ίσως αυτό έλυνε πολλα προβλήματα. Το PayPal εμπνέει μια ασφάλεια και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε συναλλαγές. Απλα δε ξέρω αν η ασφάλεια επιστροφής χρημάτων του PayPal καλύπτει συναλλαγές αγοραπωλησίας μεταξύ ιδιωτών.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ καλα αμα μονο δεν εχει παρει την ατικαταβολη δεν επαθες κι τιποτα εμεις που εχουμε παρει 2 φορες κινητο με προβλημα και δυο φορες καμενες καρτες γραφικων τη να πουμε 

Δημοσ.
Στις 12/29/2017 στις 10:50 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Ρωτάω, γιατί έχω διαβάσει στο παρελθόν περιπτώσεις ανθρώπων εδώ μέσα που έκαναν αρνητική και έφαγαν αρνητική πίσω και βγήκαν και χαμένοι και δαρμένοι.

Για να επανέρθουμε στο αρχικό θέμα συζήτησης, τελικά με το σύστημα όπως ίσχυε ως σήμερα, καταλαβαίνω ότι αρκετοί έχουν εξαπατηθεί και δεν έχουν ρίξει αρνητική αξιολόγηση για να μην δεχθούν άδικη αρνητική αξιολόγηση πίσω, γεγονός που τελικά δεν αποκαλύπτει τους απατεώνες εδώ μέσα.

Με το νέο σύστημα που εφαρμόζει νέα διαδικασία, υπάρχουν ίδιοι κίνδυνοι αμφίδρομων αρνητικών, ενώ ένας είναι ο απατεώνας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην ξεκινηστε απο τα βασικα.Απο την στιγμη που στελνεις κατι οφειλεις να περιμενεις αδιαμαρτυρητα, χωρις την παραμικρη οχληση , χωρις το παραμικρο pm -τηλεφωνημα-sms, οσες μερες ειναι το χρονικο διαστημα που εχουν τα ελτα / courrier.Mεχρι και το τελευταιο λεπτο της προθεσμιας.Αντε να στειλεις ενα μηνυμα απο ευγενεια,απο ενδιαφερον , απο αγχος , χωρις να θεωρεις ομως οτι ο αλλος πρεπει να απολογηθει για κατι.Η ζητατε καταθεση.

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου είμαι ελεύθερος επαγγελματίες.μου χρωστούν πολλά περισσότερα Αλλά ούτε σκέφτομαι το δικαστήριο λίγο του ότι με το καλημέρα θέλεις πολλά λεφτα σε δικηγόρους κτλ.όποτε αν δεν σου χρωστούν ένα πόσο πραγματικά σεβαστό απλα τα ξεχνάς δυστυχώς 

Επεξ/σία από vasiliscab
Δημοσ.
Στις 12/29/2017 στις 10:50 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Ρωτάω, γιατί έχω διαβάσει στο παρελθόν περιπτώσεις ανθρώπων εδώ μέσα που έκαναν αρνητική και έφαγαν αρνητική πίσω και βγήκαν και χαμένοι και δαρμένοι.

Σε εμενα συνεβη αυτο ακριβως με ενα νουμερο εδω μεσα.

• Sad 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, petran_7 είπε

Τι εννοεις δεν επιτρεπεται? Από ποιον?

Προφανώς αναφέρομαι σε αντικείμενα που μπορείς να ελέγξεις. Κοινή λογική...

Επειδή χρησιμοποιώ την Γενική και τους έχω ρωτήσει επανειλημμένα, μου απάντησαν ότι δεν γίνετε.

Έχω παραλάβει πράγματα από το γραφείο τους και όχι παράδοση στο σπίτι μου, μόνο και μόνο για να έχω μάρτυρες τους υπαλλήλους, και τους το έχω εξηγήσει και από κοντά για ποιό λόγο το κάνω, η απάντηση τους είναι, "για να σας το δώσουμε πρέπει πρώτα να μας πληρώσετε" .......

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...