Heykel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ισχύει έχεις δίκιο αλλά έχουν και IP κάπως μπορούν να τους πιάσουν οι admins του site. Θα μου πεις απο την άλλη γιατί να επέμβουν οι moderators αφού δεν είναι σκοπός του site η πώληση. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από Heykel
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Οι IP είναι dynamic κι αλλάζουν...
gnikol74 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1 ώρα πριν, webparts είπε Πως ακριβως διασφαλιζεται ο αγοραστης σε αυτην την περιπτωση; Διασφαλίζονται και οι δύο μεριές γιατί η αγορά γίνετε εκείνη την στιγμή από την κούριερ ο αγοραστής δίνει τα χρήματα στην κούριερ και η κούριερ πληρώνει τον πωλητή και οι δύο πλευρές παίρνουν απόδειξη για μένα είναι πιο σίγουρο και από αντικαταβολή και από κατάθεση. Αλλά και πάλι αυτή είναι η δική μου άποψη. 2
vargas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όλα είναι σχετικά στις αγορές κ στις πωλήσεις . Κ γω έχω μετανιώσει για μια αγορα αλλά πάντα ενημέρωνα απαντούσα στα τηλέφωνα κ στα μήνυματα. Αυτοί που πραγματικά θα πρέπει να ντρέπονται πέρα από τους απατεώνες ( που έχουν το ακαταλογιστο ) είναι οι τύποι που σου δίνουν ραντεβού κ δεν εμφανίζονται κλείνουν τα τηλέφωνα κλπ . Αν είσαι σωστός κ αντρικός σήκωσε το τηλέφωνο κ μιλά η πες φίλε δεν το θέλω πλεον το μηχάνημα κ τέλος . Δυστυχώς έχει πολλούς τέτοιους εδώ μέσα που πραγματικά αδυνατω να καταλάβω τον τρόπο σκέψης τους . Καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ ότι άλλο γουστάρετε Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από vargas 1 1
savvas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Στις 29/12/2017 στις 10:45 ΜΜ, kostasgr78 είπε Στις άψογες συναλλαγές που είχα ως σήμερα, οι περισσότερες ήταν με αντικαταβολή και μερικές με παράδοση από κοντά. Αλλά αν όχι αντικαταβολή, τότε τί; Με εντολη αγορας ειναι το πιο τιμιο και για τους δυο. Καλη αρχη...... 2
xyvirus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Εντολή αγοράς όταν πρόκειται να γίνει πώληση και αντικαταβολή με έλεγχο ή πχέρι χέρι αν πρόκειται για αγορά και έχω το κεφάλι μου ήσυχο μπορεί να φαίνεται εγωιστικό αυτό που λέω αλλά με έχει γλιτώσει από πολλούς μπελάδες. Και πάντα για συσκευές που μπορούν να ελεγχθούν σε περιορισμένο χώρο και χρόνο. Δεν θα αγόραζα ποτέ από εδώ μέσα κάρτα γραφικών για παράδειγμα γιατί χρειάζεται πολύ καλός έλεγχος και δεν εμπιστεύομαι κανένα να πάω σπίτι του να ελέγξω, όπως επίσης δεν εμπιστεύομαι κανέναν να έρθει σπίτι μου να ελέγξει κάτι που θα θέλει να αγοράσει.
dukepapass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Και ξαφνικά εγινε χαμός στις αγγελίες ολα κλείνουν και ολα πουλήθηκαν ως δια μαγείας !!!
alx255 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 4 ώρες πριν, petran_7 είπε Για να αποφύγεις να πάρεις πακέτο που δεν ξέρεις τι έχει μέσα ζητάς από τον πωλητή να δώσει άδεια για έλεγχο πριν την πληρωμή. Εγώ πάντα αυτό κάνω, συγκεκριμένα με την acs. Αν ο πωλητής αρνηθεί να δώσει εντολή για έλεγχο καταλαβαίνεις τι παίζει. Επίσης αν πει ότι ξέχασε κλπ, δεν το παραλαμβάνεις. Έτσι, πριν πληρώσεις έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις το δέμα και να δοκιμάσεις το προϊόν ετσι ακριβως το ιδιο κανω και εγω και ειμαι σιγουρος για το τι θα παραλαβω. 1
petran_7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 11 λεπτά πριν, alx255 είπε ετσι ακριβως το ιδιο κανω και εγω και ειμαι σιγουρος για το τι θα παραλαβω. Φίλε μη το λες εδώ μέσα, γιατί θα στην πέσουν ότι λες ψέμματα (οπως σε μένα αν δεις τα παραπάνω μηνύματα). Κράτα το για τον εαυτό σου και άστους να μην πιστεύουν! 1
QuantumWanderer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Στις 12/29/2017 στις 10:37 ΜΜ, kostasgr78 είπε Μετά από 31 άψογες συναλλαγές τα τελευταία χρόνια εδώ, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα να πέσω σε άνθρωπο που δεν φοράει παντελόνια. Έστειλα φορητό με δική μου χρέωση μεταφορικών με αντικαταβολή και δεν έχει πάει να παραλάβει και δεν απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα, παρόλο που τα έχει διαβάσει. Έχει νόημα η αρνητική; Να ζητήσω άμεσα επιστροφή δέματος, για να μην παραμείνει για το προβλεπόμενο διάστημα; Μπορώ να αναφέρω το username του αναξιόπιστου ή δεν επιτρέπεται; Βλέπω ότι έχει ενεργή αγγελία και καλό είναι να προστατευτεί ο κόσμος εδώ μέσα. 1
webparts Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Η εντολη αγορας δεν προστατευει κανεναν αγοραστη. Που ξερει δλδ ο κουριερ τι παραλαμβανει και στην τελικη γιατι να τον νοιαξει να επιβεβαιωσει κατι; Η εντολη αγορας Απλα δινει στον αγοραστη μια ψευδαισθηση ασφαλειας. Για να τελειωνουμε,επειδη βλεπω τον καθενα να γραφει οτι θελει και να παραπληροφορει κοσμο,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ. Καποια υποκαταστηματα το κανουν στη λουφα αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Καλα για τον αλλο παραπανω που λεει οτι και στη Γενικη επιτρεπεται δε θα το σχολιασω καν. 1
xyvirus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, webparts είπε Η εντολη αγορας δεν προστατευει κανεναν αγοραστη. Που ξερει δλδ ο κουριερ τι παραλαμβανει και στην τελικη γιατι να τον νοιαξει να επιβεβαιωσει κατι; Η εντολη αγορας Απλα δινει στον αγοραστη μια ψευδαισθηση ασφαλειας. Για να τελειωνουμε,επειδη βλεπω τον καθενα να γραφει οτι θελει και να παραπληροφορει κοσμο,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ. Καποια υποκαταστηματα το κανουν στη λουφα αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Καλα για τον αλλο παραπανω που λεει οτι και στη Γενικη επιτρεπεται δε θα το σχολιασω καν. Εγώ πάντως όσες φορές ζήτησα έλεγχο τον είχα δεν με απαγόρευσε κανείς τίποτα. Ο πιο ασφαλής τρόπος μετά την συναλλαγή χέρι με χέρι (και αυτό με προϋποθέσεις και με μεγάλη επιφύλαξη) είναι η αντικαταβολή με έλεγχο κατά την παραλαβή . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από xyvirus
crash banticoot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δουλευω 10 χρονια courier σε γνωστη εταιρια ....δεν γινεται να ανοιξει το δεμα ο παραληπτης γιατι μπορει να πει ο αποστολεας οτι το δεμα που αρνηθηκε ο παραληπτης μου το επιστρεψατε πισω και λειπουν δυο καλωδια πχ οποτε βρισκει το μπελα της η courier.... οποτε αν γινει καπου ο ελεγχος απο τον παραληπτη θα ειναι επειδη εχει δωσει εντολη ο αποστολεας αλλα ανεπισημα θα το κανει η courier και χαριστικα ....αλλα μπορουν να γινουν και μπερδεματα πχ ο courier μην εχει ενημερωθει να του το ανοιξει... αφου ολα γινονται στα λογια η να το ξεχασει η κατι ακραιο να βουτηξει και κατι ο courier και να λεει οτι το πηρε ο παραληπτης η να μην το εχει βαλει μεσα ο αποστολεας <δικια του απατεωνια> .... αυτα γνωριζω δεν νομιζω να αλλαζουν αυτα περι courier.... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από crash banticoot 2
grgz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς έχει γεμίσει ο τόπος λαμόγια, εγώ συνήθως αγοράζω, την έχω πατήσει όχι άμεσα αλλά έμμεσα υποδεικνύοντας αγγελία σε φίλο και την πάτησε εκείνος, δεν το χειρίστηκε και σωστά και πέταξε το πουλάκι. Πλέον αγοράζω ό,τι μπορώ να ελέγξω μόνο και πάντα χέρι με χέρι.
Heykel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, ThReSh said: Οι IP είναι dynamic κι αλλάζουν... Σωστός έχεις δίκιο !!!!!! Καλή Χρονιά σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις