Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι,εφαγες τα μουτρα σου με αυτο που παρεθεσες χωρις να το διαβασεις και τωρα το γυρνας στις γνωμες.

Τελος παντων,οτι σε βολευει :)

Καλα να σου μπει φιλε,τα λεμε.

• Like 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Ε ναι,εφαγες τα μουτρα σου με αυτο που παρεθεσες χωρις να το διαβασεις και τωρα το γυρνας στις γνωμες.

Τελος παντων,οτι σε βολευει :)

Καλα να σου μπει φιλε,τα λεμε.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις ετσι, αλλα δεν με αφορα κιολας, λογικά καποιο λογο θα εχεις, αλλιως δεν εξηγειται.

Το ποσταρα για να δειξω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το επιτρεπουν, επειδη ειπες πριν "δεν εχει νοημα να μου λες οτι εσενα στο επιτρεπουν".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εγω σε ολες τις συναλλαγες ζηταω καταθεση πρωτα.

Και οταν αγοραζω κανω καταθεση πρωτα επισης.

Κρινεις απο το ιστορικο του αλλου και αποφασιζεις.

Σιγουρα πολλοι μου εχουν πει οτι δεν κανουν καταθεση, οκ θα δουν και αλλοι την αγγελια δεν παιζει προβλημα.

Λιγη εμπιστοσυνη να υπαρχει και κοινη λογικη και ειναι ευκολα τα πραγματα.

Επεξ/σία από Apostol.
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petran_7 είπε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις ετσι, αλλα δεν με αφορα κιολας, λογικά καποιο λογο θα εχεις, αλλιως δεν εξηγειται.

Το ποσταρα για να δειξω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το επιτρεπουν, επειδη ειπες πριν "δεν εχει νοημα να μου λες οτι εσενα στο επιτρεπουν".

Που ακριβως ειδες εσυ οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το επιτρεπουν;

Παραμενει οτι δεν επιτρεπεται,το οτι καποιο το κανουν δεν το αναιρει.Δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα.

Εγω σου εξηγω πως εχουν τα πραματα και εσυ προσπαθεις να "κερδισεις" στη συζητηση παραθετοντας οτι σε συμφερει,ασχετως που το θεμα ειναι καποιων χρονων.

• Like 1
Δημοσ.

καμια κουριερ δεν το επιτρεπει  τελεια και παυλα τωρα οτι θελει λεει ο καθενας προς παραπληροφοριση του κοσμακη...καλη χρονια σε ολους 

• Like 3
Δημοσ.
On 12/29/2017 at 10:37 PM, kostasgr78 said:

Μετά από 31 άψογες συναλλαγές τα τελευταία χρόνια εδώ, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα να πέσω σε άνθρωπο που δεν φοράει παντελόνια.

Έστειλα φορητό με δική μου χρέωση μεταφορικών με αντικαταβολή και δεν έχει πάει να παραλάβει και δεν απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα, παρόλο που τα έχει διαβάσει.

Έχει νόημα η αρνητική; Να ζητήσω άμεσα επιστροφή δέματος, για να μην παραμείνει για το προβλεπόμενο διάστημα;

Φίλε όπως τα λες είναι.

Εμένα της γυναίκας μου της παρήγγειλαν έναν πίνακα ζωγραφισμένο στο χέρι, τους είπε θα κάνω τόσες μέρες να βγάλω το σχέδιο, κοστίζει τόσο, της είπαν ΟΚ φτιάξ΄το και δεν πήγαν ποτέ να το παραλάβουν από τα ΕΛΤΑ.

Η δικαιολογία ήταν πως "κάτι τους έτυχε" και δεν είχαν χρήματα να το πληρώσουν.

Και τι με νοιάζει εμένα ρε φίλε άμα "κάτι σου έτυχε"? Να είχες προνοήσει, δεν στο στείλαμε το δέμα με το ζόρι, εσύ μας το παρήγγειλες κατόπιν συνεννόησης.

Δεν θα βγάλεις άκρη, πλήρωσε τα μεταφορικά και από δω και πέρα μόνο κατόπιν κατάθεσης του ποσού των μεταφορικών, ειδάλλως χέρι με χέρι.

Είναι θέμα παιδείας και θα περάσουν δεκαετίες μέχρι να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα στη χώρα μας.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran_7 είπε

Για να αποφύγεις να πάρεις πακέτο που δεν ξέρεις τι έχει μέσα ζητάς από τον πωλητή να δώσει άδεια για έλεγχο πριν την πληρωμή.

Εγώ πάντα αυτό κάνω, συγκεκριμένα με την acs. Αν ο πωλητής αρνηθεί να δώσει εντολή για έλεγχο καταλαβαίνεις τι παίζει. Επίσης αν πει ότι ξέχασε κλπ, δεν το παραλαμβάνεις. Έτσι, πριν πληρώσεις έχεις το δικαίωμα να ανοίξεις το δέμα και να δοκιμάσεις το προϊόν :) 

Αυτά ίσως τα κάνει το τοπικό παράρτημα της ACS εκεί φίλε μου.

Απαγορεύεται δια ροπάλου να ανοιχτεί δέμα, άλλωστε ο  courier δεν είναι και ο ειδικός ούτε δικαστής!!!

Οπότε αυτή η καραμέλα κάπου πρέπει να λήξη. ΔΕΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε δεν τιθεται θεμα νικητη και ηττημενου. Εγω εγραψα την προσωπικη μου εμπειρια.

1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε

Αυτά ίσως τα κάνει το τοπικό παράρτημα της ACS εκεί φίλε μου.

Απαγορεύεται δια ροπάλου να ανοιχτεί δέμα, άλλωστε ο  courier δεν είναι και ο ειδικός ούτε δικαστής!!!

Οπότε αυτή η καραμέλα κάπου πρέπει να λήξη. ΔΕΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ.

Μπορει να απογορευεται, δεν ξέρω. Ωστόσο το κανουν σε πολλες περιπτωσεις. Οποιος δεν με πιστευει ας ερθει μαζι μου στο καταστημα acs της Μεταμόρφωσης. Απο αυτο εξυπηρετουμαι, δεν ξερω τι κανουν στα αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Καλή χρονιά αγορίνα μου εσύ δεν παίρνεις από λόγια!!!

Φτάσαμε τώρα στο "μαγαζάκι" που έλεγε και ο φίλος εκεί στην Μεταμόρφωση....

Στο επόμενο θα μας γράψεις και για τον κολλητό σου που δουλεύει εκεί!!!

• Like 1
Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία με ACS άψογη. Έτυχε τους προηγουμενους μήνες να χρειαστεί να στειλω μερικά δέματα σε επαρχία, 5-6 διαφορετικές πόλεις μέσω ACS. Όσες φορές το ζήτησα δεν υπήρχε πρόβλημα. Επίσης μου έχουν στείλει και έχω κάνει έλεγχο κατά την παράδοση με ACS και Γενική Ταχυδρομική. Επίσης ο έλεγχος κατά την παράδοση χρησιμεύει κατά την άποψη μου ότι ο άλλος μπορεί να σου στείλει και ένα άδειο κουτί ή κάτι εντελώς άσχετο με αυτό που συμφωνήσατε ή ελαττωματικό προϊόν που φαίνεται με πρώτη ματιά. 

• Like 3
Δημοσ.

Όπως σε κάθε χώρο,έτσι κι εδώ υπάρχουν απίθανοι.Με 25 άψογες συναλλαγές μου έτυχε κι ένα "αστέρι".Έκανα το λάθος να καταθέσω χρήματα και φυσικά δεν είδα ποτέ κινητό.Για να μην πολυλογώ τώρα είμαστε στα δικαστήρια αλλά αυτό που θεωρώ απαράδεκτο από το insomnia είναι ότι ενώ επικοινώνησα με αρκετούς moderators για την αρνητική κριτική που έλαβα(ναι,είχε το θράσος να απαντήσει στη δική μου)δεν απάντησε κανείς.

• Like 2
Δημοσ.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Είμαι υπέρ του να αγοράζεις απο την ίδια πόλη αν είναι αυτό είναι εφικτό για μπορείσ να ελέγχεις αλλά και της αντικαταβολής όταν αγοράζεις απο άλλη πόλη. Ακόμη και αν επιτραπεί η οτπικη επαφή, αυτή θα διαρκέσει λίγα δευτερόλεπτα τα οποία σίγουρα δεν εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία κάποιων εμμπορευμάτων. Προσωπικά την έπαθα το 2016 απο μέλος του forum o οποίος μου πούλησε ενα κατα την αγγελία εξαιρετικό λειτουργικά, τεχνικά και εμφανισιακά laptop. Κατα των έλεγχο στην παραλαβή όλα καλά, αλλά όταν ανοιχτήκε και λειτούργησε δεν έχω λόγια... Και για να μην μακρηγορώ γιατί δεν ενδιαφέρει το δικό μου case τους φίλους του topic, κοκκίνησα το κύριο αλλά είχε καμια 15 profiles οπότε είναι σαν να μην του έκανα τίποτα. Παρόλο αυτα νομίζω ότι η αρνητική θα προστατέψει τους πάντες απο έναν αφερέγγυο πωλητή ή αγοραστή. Εϊναι να μην σου τύχει....

Πάντα βέβαια κοιτάω και τις αξιολογήσεις αυτών που αγόρασα ή πούλησα αλλά και αυτών που τους αξιολογούν για ευνότηους λόγους (εφόσον οι αξιολογήσεις είναι λίγες) αλλά...

Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία και λεφτά για να κάνουμε απροβλημάτιστες αγορές και πωλήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω ανοιξει δεμα στην speedex ΧΩΡΙΣ εντολη του αποστολεα και το προιον ηταν ελαττωματικο . Το είδε και ο υπάλληλος και μετα απο επικοινωνια το εστειλα πισω.

Στην ACS και Speedex επιτρεπεται κανονικα ο ελεγχος. Αν θυμαμαι καλα και στην Γενικη Ταχυδρομικη επιτρεπεται .

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

Επεξ/σία από Amix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αναρτημένη λίστα με τους αφερέγγυους του forum που να την ανανεώνουμε οι παθόντες και να πεμβαίνουν οι Moderators. Κατόπιν εορτής βέβαια αλλά...

Επεξ/σία από Heykel
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Heykel είπε

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αναρτημένη λίστα με τους αφερέγγυους του forum που να την ανανεώνουμε οι παθόντες και να πεμβαίνουν οι Moderators. Κατόπιν εορτής βέβαια αλλά...

Θα ήταν καλή λύση φίλε.Βέβαια αυτά τα άτομα είναι ικανά να φτιάξουν 100 προφίλ και όσο και να προσέχεις θα την πατήσεις κάπου γι'αυτό καλό θα ήταν να προσέχουμε όσο μπορούμε προσωπικά.Και κακά τα ψέμματα αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις.Πλέον κατάθεση ούτε με σφαίρες.Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...