Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα μου έστειλε ενα παιδι χωρις να πληρώσω τίποτα ενεκεν οι καλες κριτικές που εχω και το ξανα έστειλα πισω επειδη η μητρική ειχε στραβωμένο πινάκι η εμπιστοσύνη κερδίζετε αλλος μπορει να μην το εκανε αυτο ο αλλος που στην εκανε ποσες θετικές ειχε?Επισης στην παραλαβή να κάνετε πάντα βιντεακι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

• Like 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran_7 είπε

Τι εννοεις δεν επιτρεπεται? Από ποιον?

Προφανώς αναφέρομαι σε αντικείμενα που μπορείς να ελέγξεις. Κοινή λογική...

Δεν το επιτρεπουν οι ιδιες οι εταιριες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Δεν το επιτρεπουν οι ιδιες οι εταιριες.

Ανέφερα ότι το κάνω με την acs! Δεν είπα ότι το κάνουν όλες, δεν ξέρω για άλλες. Το έχω κάνει 3-4 φορές, είτε ως αγοραστής είτε ως πωλητής.

Αλλά αν το κάνει μόνο η acs τότε είναι λόγος να την επιλέξεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/29/2017 στις 10:46 ΜΜ, turbat0s είπε

Ο ίδιος πόσες άψογες συναλλαγές είχε?

3 λεπτά πριν, dukepapass είπε

Και εμενα μου έστειλε ενα παιδι χωρις να πληρώσω τίποτα ενεκεν οι καλες κριτικές που εχω και το ξανα έστειλα πισω επειδη η μητρική ειχε στραβωμένο πινάκι η εμπιστοσύνη κερδίζετε αλλος μπορει να μην το εκανε αυτο ο αλλος που στην εκανε ποσες θετικές ειχε?Επισης στην παραλαβή να κάνετε πάντα βιντεακι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

13 θετικές και 1 αρνητική, αλλά με πολύ καλά λόγια στις θετικές.

46 λεπτά πριν, Theo1903 είπε

Στους κανόνες βέβαια του site αναφέρεται πως αξιολόγηση γίνεται μονο εφόσον ολοκληρωθεί παραγγελία ,οπότε αν κάποιος κάνει αξιολόγηση για αγγελία που δεν έχει ολοκληρωθεί μπορείς να στείλεις μήνυμα για διαγραφή αυτής όπως έχω κάνει και εγώ παλιότερα .Απο την άλλη αν η συζήτηση γίνεται για τα 5-10 € της αποστολής ,σκέψου οτι υπάρχουν πολλοί χειρότεροι εδω μέσα που κλέβουν 300 και βάλε € και δεν μπορείς να κυνηγήσεις....

Για 20 ευρώ μεταφορικά, σίγουρα μπορεί η φασαρία να μην αξίζει.

22 λεπτά πριν, vali είπε

Το κόστος της αποστολής, ζητάς από τον αγοραστή να το προκαταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό, ίσως και κάνα δεκάρικο παραπάνω, έτσι ώστε να το σκεφτεί καλά πριν σου πει να στείλεις το δέμα.

Αυτό είναι καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί ως σήμερα, καθώς δεν είχα πέσει σε τέτοιο πρόβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran_7 είπε

Ανέφερα ότι το κάνω με την acs! Δεν είπα ότι το κάνουν όλες, δεν ξέρω για άλλες. Το έχω κάνει 3-4 φορές, είτε ως αγοραστής είτε ως πωλητής.

Αλλά αν το κάνει μόνο η acs τότε είναι λόγος να την επιλέξεις.

Και εγω αναφερω οτι το κανουν καποια "μαγαζακια" .
Οταν λεω "¨μαγαζακια" , εννοω τα κατα τοπους υποκαταστηματα.
Φαντασου να μου στειλεις εσυ απο το "μαγαζακι" εκει περα δεμα με εντολη να ελεγχθει και το υποκαταστημα εδω μου αρνηθει,καθως οπως ειπαμε δεν επιτρεπεται.

Εκει τι γινεται,ποιος τρωει τα μεταφορικα,ποιος φταιει και ποιος την πληρωνει στο τελος;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, webparts είπε

Και εγω αναφερω οτι το κανουν καποια "μαγαζακια" .
Οταν λεω "¨μαγαζακια" , εννοω τα κατα τοπους υποκαταστηματα.
Φαντασου να μου στειλεις εσυ απο το "μαγαζακι" εκει περα δεμα με εντολη να ελεγχθει και το υποκαταστημα εδω μου αρνηθει,καθως οπως ειπαμε δεν επιτρεπεται.

Εκει τι γινεται,ποιος τρωει τα μεταφορικα,ποιος φταιει και ποιος την πληρωνει στο τελος;

Δε νομίζω ότι στην ίδια εταιρία αλλού επιτρέπεται και αλλού όχι.

Όσες φορές το έχω ζητήσει ποτέ δεν μου το αρνήθηκαν, και πάντα στέλνω σε επαρχία ή νησιά καθώς εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα.

Όπως και να 'χει όμως, το σχόλιό μου ήταν ενημερωτικό. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο για να το διαπιστώσεις.

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petran_7 είπε

Δε νομίζω ότι στην ίδια εταιρία αλλού επιτρέπεται και αλλού όχι.

Όσες φορές το έχω ζητήσει ποτέ δεν μου το αρνήθηκαν, και πάντα στέλνω σε επαρχία ή νησιά καθώς εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα.

Όπως και να 'χει όμως, το σχόλιό μου ήταν ενημερωτικό. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο για να το διαπιστώσεις.

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά.

Το νομιζω εγω ομως. Επαγγελμα κουριερ.
Καλη χρονια φιλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία, όπως και κάνω λόγο προβλήματος υγείας στην οικογένεια δεν μπορώ να λείψω από το σπίτι οπότε πάντοτε το κάνω με εντολή αγοράς σε κούριερ, και πάντα έχω ανοιχτό το δέμα πριν παραλάβει η κούριερ οπότε διασφαλιζετε και ο πωλητής και ο αγοραστής.

Η εντολή αγοράς σε κούριερ έχει κόστος 10 ευρώ σύνολο μεταφορικά+εντολή αγοράς.

Επεξ/σία από gnikol74
Προσθήκη πληροφοριών
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, webparts είπε

Το νομιζω εγω ομως. Επαγγελμα κουριερ.
Καλη χρονια φιλε.

Όπως είπα και προηγουμένως, όταν θέλεις να κάνεις μια τέτοια αγοραπωλησία παίρνεις ένα τηλ στο εκάστοτε κατάστημα που σε ενδιαφέρει και ξεκαθαρίζει αυτό το θέμα.

Τώρα εσύ μην πάρεις αν δεν θες.

Αν θες πες μας και σε ποια εταιρεία είσαι προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, ώστε να την αποφύγουμε για τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, petran_7 είπε

Όπως είπα και προηγουμένως, όταν θέλεις να κάνεις μια τέτοια αγοραπωλησία παίρνεις ένα τηλ στο εκάστοτε κατάστημα που σε ενδιαφέρει και ξεκαθαρίζει αυτό το θέμα.

Τώρα εσύ μην πάρεις αν δεν θες.

Αν θες πες μας και σε ποια εταιρεία είσαι προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, ώστε να την αποφύγουμε για τέτοιες περιπτώσεις.

Και εγω οπως ειπα και προηγουμενως δεν εχει να κανει με την εταιρια,αλλα με τα υποκαταστηματα.
Εγω σου λεω οτι ειναι παρανομο να γινεται,απο εκει και περα δεν εχει νοημα να μου λες οτι εσενα στο επιτρεπουν.
Μη δινεις τετοιες συμβουλες καθως πολλα υποκαταστηματα ολων των κουριερ δεν το κανουν.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gnikol74 είπε

Να πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία, όπως και κάνω λόγο προβλήματος υγείας στην οικογένεια δεν μπορώ να λείψω από το σπίτι οπότε πάντοτε το κάνω με εντολή αγοράς σε κούριερ, και πάντα έχω ανοιχτό το δέμα πριν παραλάβει η κούριερ οπότε διασφαλιζετε και ο πωλητής και ο αγοραστής.

Η εντολή αγοράς σε κούριερ έχει κόστος 10 ευρώ σύνολο μεταφορικά+εντολή αγοράς.

Πως ακριβως διασφαλιζεται ο αγοραστης σε αυτην την περιπτωση;

Δημοσ.

Προς ενημέρωση τον υπολοίπων εδώ θα βρείτε πολλές γνώμες πάνω στο θέμα του ελέγχου. Καθώς δεν το επιτρέπουν σε μένα όπως λέει ο φίλος, αλλά στο 99% των περιπτώσεων αν έχει δώσει εντολή ο αποστολέας.

Απο εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο θα ειναι να μην παραθετεις τοσο παλια θεματα,ειναι αστειο..

Επισης ξεκαθαρα ο φιλος στα τελευταια ποστ λεει οτι στην acs δεν τον αφησαν να το ανοιξει.
Απο εκει και περα κρινε εσυ.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...