Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Μία χαρά αξίζει το κινητό τα λεφτά του αλλά μάλλον το 2 ετών και βάλε iphone αξίζει ε? που δεν κάνει τίποτα. Εγώ το τηλέφωνο αυτό το θεωρώ και πάνω από το s8 σε κάποια πράγματα. 

ποιος μίλησε για το iphone εγώ είπα ξεκάθαρα ( .Πριν 2 χρόνια ναυαρχίδα 2 ετών την αγόραζες το πολύ 300 ευρώ ) απλά εσύ βάζεις στο στόμα άλλων πράγματα που δεν έχουν πει πρόσεξε το αυτό φιλικά πάντα. Κάτοχος  lg g4.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλακεια και εγω ηθελα ενα και το δα αργα αμαν αυτο το update του insonnia μας δυσκοκευει την ζωη χασαμε και το κινητο

Επεξ/σία από eklagk
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, eklagk είπε

Βλακεια και εγω ηθελα ενα και το δα αργα αμαν αυτο το update του insonnia μας δυσκοκευει την ζωη χασαμε και το κινητο

Εγώ από απορία και μόνο κάλεσα σήμερα το τηλ. κεντρο του Γερμανου και ρώτησα αν τυχον έχουν κάποια ενημερωση για παράταση της προσφοράς. Μου είπαν ότι η τελευταία ενημέρωση ήταν για λήξη στις 31/12/17, αλλά νομίζω δεν χάνει κανείς τίποτα να πάρει αύριο πρωί που ανοίγουν ξανα τα καταστήματα και να ρωτήσει για να είμαστε 100% σίγουροι ότι έληξε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά, στο Γερμανό η θήκη "SAMSUNG Galaxy S7 Clear Cover" στα 9.90 €

Skroutz χαμηλοτερη: 13,90 €

Κατα τ' άλλα ίσως θα ήταν καλό το θέμα να κλειδώσει μέχρι να ξαναβγει (αν ξαναβγει) η προσφορά.

Επεξ/σία από stark
  • Like 2
Δημοσ.

Η ίδια προσφορά σίγουρα θα βγεί και από τα άλλα μεγάλα καταστήματα για να ξεστοκάρουν τα S7 εν αναμονή του S9.

Το θέμα είναι εάν θα μάθουμε τίποτα ή θα γίνει γαργάρα μεταξύ των υπαλλήλων όπως οι περισσότερες καλές προσφορές.

• Like 2
Δημοσ.

Οι προσφορές στις θήκες από τον Γερμανό υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Αλλά δεν κάνει καμια καλη τιμή στην S-view να την χτυπήσουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Οι προσφορές στις θήκες από τον Γερμανό υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Αλλά δεν κάνει καμια καλη τιμή στην S-view να την χτυπήσουμε...

Η συγκεκριμενη θηκη που ανέφερα ειχε μεχρι και αρχές Ιανουαρίου 12.90 € που ηταν μεν προσφορα αλλα ...απλά τωρα ειναι ακομα μεγαλυτερη. :-) 

Τωρα το κατα ποσο οντως ...προστατεύει, ειναι άλλη ιστορία.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
8 ώρες πριν, knight666 είπε

Η ίδια προσφορά σίγουρα θα βγεί και από τα άλλα μεγάλα καταστήματα για να ξεστοκάρουν τα S7 εν αναμονή του S9.

Το θέμα είναι εάν θα μάθουμε τίποτα ή θα γίνει γαργάρα μεταξύ των υπαλλήλων όπως οι περισσότερες καλές προσφορές.

Μακάρι να βγει ξανά γιατί ήθελα πολύ να το χτυπήσω. Δυστυχώς έτυχε να πέσει εκείνες τις ημέρες το insomnia και να μη μάθουμε για την προσφορά.

Και όπως σε όλες τις προσφορές, υπάρχουν αυτοί που δεν τα χρειάζονται αλλά τα αγοράζουν για να τα πουλήσουν περισσότερο. Στις αγγελίες γινόταν χαμός πριν 1 βδομάδα με S7 στα 340 ενώ το είχαν πάρει στα 270 ( με την επιστροφή). Πιστεύω ότι αγγελίες που το κινητό είναι αγορασμένο σε ημέρες προσφοράς, δεν πρέπει να ανεβαίνουν. Οι προσφορές ανεβαίνουν για τους μελλοντικούς χρήστες και όχι για τον κάθε μαυραγορίτη. 

ΥΓ. Κλειδώστε το θέμα γιατί αρκετοί όπως και εγώ το είδαμε ενεργό και πιστέψαμε ότι βγήκε ξανά η προσφορά:(

• Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pakakos είπε

ΥΓ. Κλειδώστε το θέμα γιατί αρκετοί όπως και εγώ το είδαμε ενεργό και πιστέψαμε ότι βγήκε ξανά η προσφορά:(

Οταν βλεπετε οτι πρεπει να κλειδωσει ενα θεμα, γραφοντας το μεσα δεν εχει αποτελεσμα αφου δεν σημαινει οτι βλεπει αυτοματα καποιος αρμοδιος αυτο που λετε (αν  εβλεπε καποιος στο θεμα τις σημερινες απαντησεις θα το ειχε κλειδωσει ετσι και αλλιως - δεν θα χρειαζοταν να γραψει καποιος "κλειδωστε το").

Στελνετε σε τετοιες περιπτωσεις λοιπον ή αναφορα για το θεμα  ή πμ σε μενα. (Το 2ο το εκανε ενας αλλος συμφορουμιτης πριν λιγο, ετσι κλειδωνει)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...