Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα εχω μπει σε ενα δίλλημα τον τελευταίο καιρό εχω στην κατοχή μου ενα g4 που δυστυχώς ενω σε ολα με καλύπτει η μπαταρία του δεν παλεύεται σε σημείο να θελει και 2 και 3 φορτίσεις μεσα στην ημέρα (μπορει να πει καποιος ότι του πίνω το αίμα αλλα θεωρώ ειναι και λόγω κινητού-τεράστια οθόνη μεγαλες απαιτήσεις). Το δίλημμα τώρα ειναι οτι βρίσκω iphone 7 32 gb φιλου στα 350 και αυτο που με διχάζει ειναι αν αξίζει το κοπο και τα λεφτά βεβαίως, η αληθεια ειναι οτι δεν τα παω καλα με τα μεταχειρισμένα (αλλη αίγλη του καινούργιου ????) και σκέφτομαι ότι μήπως συμφέρει αν τελικά προβώ σε αλλαγη να παω σε καινούργιο απο android μερια?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φέρω γνώμη αν είναι ακριβό ή όχι αλλά για την μπαταρία που ακούω συνέχεια τα iphone είναι ότι χειρότερο.

Άρα θα πέσεις ακόμη ποιο βαθειά σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

η μπαταριά στο iphone σχεδόν τα ίδια σκ@τ@ με g4 είναι ... λίγο καλύτερη βεβαία γιατί χειρότερη απ το lg δεν γίνετε

Δημοσ.

Τα Iphone αν και κανουν καλη διαχειριση της μπαταριας δεν διακρινονται για την διαρκεια της σε συγκριση με τα 3.000-4.000mAh των νεων Android κινητων

Δημοσ.

Ωραίοι ρε παιδια ευχαριστώπαρα πολυ, απλα δεν ειχα ποτε ασχοληθεί με iphone και το σκεφτόμουν αλλα κατι ο χωρος κατι Που δεν ηξερα για μπαταρια με κραταγε πισω ,σιγουρα δεν συμφέρει να μπω στην ιδια διαδικασία ????. Μαλλον με βλεπω για αλλαγή μπαταριας μήπως και δωσω καμια παράταση

Δημοσ.

Αυτό σκεφτόμουν για να του δωσω καποια μικρή παράταση (ναι αφαιρούμενη)

Δημοσ.

πάρε μια μπαταριά και είσαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...