milanezos95 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αγόρασα/σύνθεσα πριν 2 χρόνια ενα pc αλλά το μπάτζετ μου ηταν μικρο και δεν του ειχα βαλει ssd . Εν τελει δεν χρειαστηκα γτ για τον πρωτο χρονο το pc ανοιγε στα πρωτα 10 δευτερα που παταγα το κουμπι. Τωρα τελευταια ομως αφου μπηκαν και προγραμματα που χρειαζομαι για την σχολη ( matlab , spss ) κανει κανα λεπτο και να ανοιξει . Hρθαν γιορτες βρήκαμε λεφτά και έτσι λέω να αγοράσω έναν , αλλά δεν έχω ίδεα τι μου ταιριάζει και τι είναι καλό ή κακο . Το συστημα μου αποτελειται απο : Μπάτζετ μεχρι 70-80 ευρω μαξ! CPU AMD A10-7850K RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 797MHz (11-11-11-28) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. A88XM-PLUS (FM2+ ) Graphics(Ειναι της cpu , δεν εχω αγορασει καρτα γραφικων) SDM-S73 (1280x1024@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon R7 Graphics (ASUStek Computer Inc) Storage 931GB Western Digital WDC WD10 EZEX-00BN5A0 SATA Disk Device (SATA) Optical Drives TSSTcorp CDDVDW SH-224FB SATA CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα