Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! :-)

Θέλω την άποψή σας σε κάτι.

Είμαι με ένα πληκτρολόγιο των 15 ευρώ (Microsoft Digital Media Keyboard 3000) και σκέφτομαι να κάνω μια "γερή" αντικατάσταση.

Να μερικές σημειώσεις:

• δεν παίζω games γενικά, αλλά σπάνια που παίζω, χρησιμοποιώ gamepad - δεν έχω παίξει ούτε σκοπεύω να παίξω παιχνίδι με πληκτρολόγιο
  • με ενδιαφέρει να πληκτρολογώ κείμενο (εδώ να πω ότι πατάω τα πλήκτρα πάντα με τους δύο δείκτες των χεριών μου και το space με τον αντίχειρα, συνεπώς συμπέρανα ότι τα comfort πληκτρολόγια της Microsoft δε θα είναι κατάλληλα / δεν γράφω με ορθό τυφλό σύστημα)
  • Χρειάζομαι οπωσδήποτε special keys για:
  1. - VOLUME +/- , MUTE
  2. - και δύο special keys, ένα για Αντιγραφή και ένα για Επικόλληση / αυτά τα δύο πάντα αριστερά (αν δείτε το MS Keyboard 3000 στην εικόνα πάνω, έχει special keys αριστερά που τα χρησιμοποιώ για Copy / Paste)

Δεδομένου ότι παρακολουθώ αγγελίες, έλεγα μήπως ψάξω σε ανεκτή τιμή το Razer BlackWidow Chroma V2, που έχει και πλήκτρα M1 - M5 αριστερά.

Τι λέτε; :-)

ΥΓ: Εδώ και αρκετούς μήνες έχω για ποντίκι το Razer Taipan / φυσικά δεν το χρησιμοποιώ ως gaming αλλά καθημερινή χρήση.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχοντας το genesis thor 300 με μπλε διακόπτες, μπορώ να σου πω είναι οργασμικό στην δακτυλογράφηση, αλλά σπάει μπάλες στους γύρω σου (ίσως και τον γείτονα).

Θες λοιπόν με μπλε διακόπτες λογικα. Κατά καιρούς μπαίνει σε προσφορά αυτό που είπα στο eshop με περίπου 30 ευρώ, που είναι...ληστεία.

Δοκίμασε φυσικά σε κάποιο μαγαζί τους διακόπτες, μην ανήκεις στο 1% του κόσμου και σε πάρω στο λαιμό μου.

• Like 2
Δημοσ.

Sheogorath, καλό φαίνεται, αλλά δεν βλέπω ούτε τα special keys που χρειάζομαι οπωσδήποτε, αλλά ούτε και αριθμητικά πλήκτρα δεξιά, που τα χρειάζομαι κι αυτά :-D

Δημοσ.

Έχει και εκδόσεις με το αριθμητικό δίπλα, αυτό βγαίνει σε προσφορά.

Για τα κουμπιά, είναι τόσο απαραίτητα; Γενικά πάντως προτεινω μπλε διακόπτες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα το πρωί Media Markt και μου "έκανα δώρο", ένα Logitech G613! Το πήρα 155 ευρώ.

Γενικά μου φαίνεται πολύ καλό και έχει ακριβώς τα πλήκτρα που χρειάζομαι (6 special keys + multimedia).

Σας επισυνάπτω το πως διαμόρφωσα τα special keys με το πρόγραμμα της Logitech -_-:D

8UryGnI.png

Μερικές σημειώσεις:

• είναι wireless με usb receiver, αλλά μπορεί να συνδεθεί και με bluetooth (με κινητά και tablets) - η συσκευασία είχε και stand για tablet ή κινητό
  • είναι στιβαρό και τα πλήκτρα δίνουν την εντύπωση ενός όντως ποιοτικού πληκτρολογίου
  • δεν έχει φωτισμό, δεδομένου κιόλας ότι είναι wireless και μια μπαταρία δεν μπορεί να σηκώσει RGB
  • θα μου πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω... επίσης είναι αρκετά βαρύ κι εκεί που είχα συνηθίσει να βολεύω το παλιό πληκτρολόγιο / να το μετακινώ ελαφρώς στο γραφείο, αυτό είναι βαρύ και δεν γλιστράει εύκολα καθώς έχει αντιολισθητικά
  • ο usb receiver δεν ήταν σε σακουλάκι μέσα στη συσκευασία, αλλά "φυλαγμένος" κάτω από το καπάκι για τις μπαταρίες... στην αρχή τρόμαξα ότι έπεσα σε ελλιπής συσκευασία

Αυτά! ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...