kostaslll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Θέλω να εμφανίζει έναν θετικό αριθμό με το πρόσημο - μπροστά. οπωσδήποτε όμως να τον αναγνωρίζει σαν θετικό το πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
Jimis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 pes mas kalitera ti akrivos theleis na ftiakseis, an de soy einai diskolo vevea. mou fenete kapos koufo, sxetika me tin xrisi tou, afto pou zitas
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Αν έχεις τους αριθμούς στην στήλη Α τότε διπλανή στήλη γράψε: ="-"&A1 αυτό ίσως κάνει την δουλεια που θέλεις.
kostaslll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 έχω ετοιμάσει ένα πίνακα με πολλες σχέσεις αλλά εμφανισιακά μόνο σε μία στήλη(έξοδα)θέλω να μου εμφανίζει το -. άν γίνει αρνητικός ο αριθμός θα πρέπει να αλλάξω όλες τις σχέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να έχω πχ έξοδα 1 : -1800 έξοδα 2 : -2600 έξοδα 3 : -3100 σύνολο : -7500 θέλω πχ έξοδα 1 : 1800 έξοδα 2 : 2600 έξοδα 3 : 3100 σύνολο : -7500 και το 'σύνολο' να είναι θετικός αριθμός απλά να εμφανίζει το - μπροστά. firewalker το δοκίμασα αλλά μάλλον είναι μόνο για χαρακτήρες. εγώ θέλω να κάνω πράξεις με αύτά τα κελιά.
savabk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 epilegis ta kelia opia den telis na fenete to - ,deksi klik Morfopoihsi kelion,Aritmos kai vazhs tin deyteri epilogi.Ta arnitika ta ginoun kokina .An kai ayto se enoxli pas Morfopoihsi ypo oros kai ta kanis oti xroma tes:)
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 και το 'σύνολο' να είναι θετικός αριθμός απλά να εμφανίζει το - μπροστά. Αν αυτό το θέλεις ώστε να κάνεις πράξεις μετά με το σύνολο δεν γίνεται. Μπορείς όμως στη συνέχεια να βάλεις αντίθετο πρόσημο. Μια άλλη λύση είναι η χρήση του =ABS( )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.