hammerd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 έχω το παραπάνω μηχάνημα που ήταν σε αχρηστία πάνω από χρόνο ο printer του... του έβαλα νέα μελάνια σήμερα , τυπώνουν όλα εκτός του απλού μαύρου. καμία ιδέα πως να το ξεμπλοκάρω ?
pallisi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Για κάνε του έναν καθαρισμό. Πας στο μενού Ρυθμίσεις --> Συντήρηση --> Βαθύς καθαρισμός.
hammerd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 του εκανα τοσους καθαρισμους που τα μελανια εφτασαν το 50% !!! τυπωνει απο το pgbk και οχι απο το bk. παιζει ναι ειναι μαπα το μελανακι ?
pallisi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μπορεί. Έχω τον ίδιο εκτυπωτή δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ αυτό το πρόβλημα.
hammerd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 πακετο...και αμα τα δεις στο φως ολα ειναι κατεβασμενα στο μισο , αυτο το μαυρο εκει γεματο ! μπορω να του ριξω κατι μεσα π.χ. αμμωνια που καθαριζαμε παλια τους Inkjet και να φτιαξει λες ? κατεβασα και την κεφαλη και την καθαρισα δεν εχει θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα