mindtrapper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την έχω από τον Ιούλιο. Δεν πέφτει κάτω από 30%. Επίσης στο 30% εμένα κάτι κάνει, σαν whine ακούγεται. Δεν ξέρω αν είναι απλά ο ανεμιστήρας της τέτοιος ή αν παίζει κανένας συντονισμός με το κουτί αλλά καμιά φορά το παρατηρώ έντονα και μου σπάει τα νεύρα. Έστειλα και στην Palit μήπως μπορούν να μου δώσουν BIOS που να πηγαίνει κάτω από 30% αλλά λένε η κάρτα δεν υποστηρίζει fan stop οπότε, όχι. Η λύση μου είναι όταν μου σπάει τα νεύρα να βάζω το fan στο 35%. Ακούγεται ελάχιστα παραπάνω σαν db αλλά φεύγει αυτός ο ήχος υψηλής συχνότητας και γίνεται πιο μουντός, οπότε τον ανέχομαι καλύτερα. Η επόμενη μου θα έχει fan stop πάντως, ότι κατηγορία τιμής και να είναι. Έπρεπε να πάρω την Gigabyte ITX, σε αυτή σταματάει ο ανεμιστήρας αν είναι κάτω από 50 βαθμούς. Με βλέπω σύντομα για το single fan Arctic Accelero, αλλά είναι κρίμα γιατί έχει εγγύηση 1.5 χρόνο ακόμα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από mindtrapper
marios32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε mindtrapper και μενα το ιδιο ακριβως πραμα μου κανει και εκανα πατεντα μαζι με ενα φιλαρακι. Σύνδεσα το fan της GPU σε custom made connector (βγαλμένο από παλιά gpu), δηλαδή ένα 2pin mini molex το οποίο καταλήγει σε ένα Fan controller της ζάλμαν (ποτενσιόμετρο) το οποίο είναι συνδεδεμένο σε fan controller της Akasha με front panel και ελέγχω μάνουαλ το φαν. Είναι ρυθμισμένο πάντα στο πιο σιγανό που μπορεί. Δεν ακούγετε κίχ , εξαφανίστηκε το whine ακόμα και σε μεγαλύτερες στροφές και οι θερμοκρασία δεν ανεβαίνει καν πανω από 35 με ελαφρύ gaming. Και το καλύτερο απ' ολα, δεν πειραξα πουθενά τίποτα στην κάρτα. 4 βίδες εβγαλα μονο για να συνδέσω το fan της gpu στο custom fan controller 2pin και τέλος. Όλα αυτά στην πρώτη μέρα χρήσης, χαχαχα. Δε θα τη πάλευα με το whine. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από marios32
gaius germanicus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 πηρα και εγω την ιδια πριν τα χριστουγεννα και ο θορυβος που εκανε μου ειχε σπασει τα νευρα,στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα η καρτα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι και αλλοι χρηστες τις καρτας ειχαν το ιδιο προβλημα.τελικα με τον καιρο την συνηθισα αλλα καποια στιγμη θα βαλω καστομ κουλερ αθορυβο.
marios32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ναι, μάλλον έτσι είναι. Η κάρτα αξίζει πάντως αν μπορεί κάποιος να το φτιάξει κάπως αυτό το θόρυβο όπως έκανα εγώ η με custom cooler. Με αυτές τις τιμές που παίζουν τώρα και ευχαριστώ θα λέμε σε λίγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα