Προς το περιεχόμενο

Palit gtx 1050 Ti - amazon.co.uk €137 τελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O θυρωρός μου είπε κούριερ αλλά μπορεί να κάνει και λάθος, από την στιγμή που δεν ήμουν μπροστά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.

Εντωμεταξυ είναι η 1η φορά που κάνω παραγγελία από το άμαζον και δεν έχω ξαναδεί τόσο άθλιο tracking, ούτε αριθμό δίνουν για να το τσεκάρεις ούτε ξέρεις με πια εταιρία θα το στείλουν, το μόνο που γράφουν είναι ότι θα παραδοθεί την Χ ημερομηνία..

3 ώρες μετά την παράδοση του πακέτου και ακόμα στις παραγγελίες μου φαίνεται σαν μην έχει παραδοθεί.

Δημοσ.
22 minutes ago, fawks0123 said:

Ήρθε σήμερα το πρωί η κάρτα, την έφερε ο θυρωρός στον αδερφό μου για την ακρίβεια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήρθε χωρίς κάποιο κουτί συσκευασίας από το άμαζον. Είναι λίγο χτυπημένη εξωτερικά που δεν με ενοχλεί, αυτό που με ενοχλεί όμως είναι που την έχουν ανοίξει όπως φαίνεται από το αυτοκόλλητο. Το θέμα είναι πως μια φωτογραφία από μόνη της δεν αποδεικνύει τπτ, θα μπορούσε να τα τραβηχτεί οποιαδήποτε στιγμή και δεν ξέρω αν αξίζει να διεκδικήσω κάτι από το άμαζον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους αφήσω ένα σχόλιο για να τους πω να προσέχουν καλύτερα τους συνεργάτες τους.

Σε αυτή την κατάσταση ήρθε το κουτί και σε εμένα και η αυτοκόλλητη ταινία ήταν όπως και σ'εσένα "πετσικαρισμένη". Στείλε στο online chat του Amazon και πες τους ότι το δέμα ήρθε χωρίς εξωτερικό χάρτινο κουτί και θα σου ζητήσουν να τους στείλεις τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει εδώ. Πίστεψέ με θα σου προτείνουν στην αρχή  να τους επιστρέψεις την κάρτα και εσύ θα αντιπροτείνεις να κρατήσεις το προϊον με μια μερική αποζημίωση-επιστροφή χρημάτων.Εγώ πάντως βγήκα κερδισμένος από την όλη υπόθεση μιας και μου επέστρεψαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό περίπου 20 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fawks0123 είπε

O θυρωρός μου είπε κούριερ αλλά μπορεί να κάνει και λάθος, από την στιγμή που δεν ήμουν μπροστά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος.

Εντωμεταξυ είναι η 1η φορά που κάνω παραγγελία από το άμαζον και δεν έχω ξαναδεί τόσο άθλιο tracking, ούτε αριθμό δίνουν για να το τσεκάρεις ούτε ξέρεις με πια εταιρία θα το στείλουν, το μόνο που γράφουν είναι ότι θα παραδοθεί την Χ ημερομηνία..

3 ώρες μετά την παράδοση του πακέτου και ακόμα στις παραγγελίες μου φαίνεται σαν μην έχει παραδοθεί.

Aν ήταν κούριερ δεν θα μπορούσε να το αφήσει στον θυρωρό εκτός και αν έχει χαρτί με εξουσιοδότηση.

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, marsele είπε

Στείλε στο online chat του Amazon και πες τους ότι το δέμα ήρθε χωρίς εξωτερικό χάρτινο κουτί και θα σου ζητήσουν να τους στείλεις τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει εδώ. 

Πάντως στη σελίδα του προϊόντος το γράφει ξεκάθαρα και με bold γραμματοσειρά:

Packaging may reveal contents. Choose Conceal Package at checkout.

Είναι πάγια πρακτική σε μερικά είδη (όπως οι κάρτες γραφικών). Όχι μόνο στο co.uk, αλλά σε όλα τα amazon.

Φυσικά αυτό δε δικαιολογεί το ανοιγμένο αυτοκόλλητο, τα κλωτσίδια στο κουτί κτλ κτλ.

Απλά το αναφέρω να το έχετε υπόψη.

Επεξ/σία από saxos55
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, slavador είπε

επιλογη για κουτι υπηρχε απλως δεν την επελεξες

Δεν είχα πρότερη εμπειρία με τον άμαζον, το διάβασα εκ των υστέρων στο παρών τόπικ όταν είχα ήδη κάνει την παραγγελία ότι η επιλογή συσκευασίας είναι του πελάτη και δεν παρέχεται χωρίς να ζητηθεί από το Αμαζον.

Θα κάνω αυτό που είπε ο marsele και θα ενημερώσω, αν και ήδη μου έχουν επιστρέψει 7 ευρώ λόγο της αργοπορημένη άφιξης του πακέτου.

Δημοσ.

Επικοινώνησα πριν λίγο με το Αμαζον και μου ζήτησαν να τους στείλω φωτογραφίες για να εξετάσουν το ζήτημα μου.

Τους έστειλα το email με τις φωτογραφίες και μου απάντησαν ότι θα μου επιστρέψουν 22.98 λίρες.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Φοβερή εξυπηρέτηση με πολύ γρήγορο χρόνο απάντησης και διευθέτησης του προβλήματος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fawks0123 είπε

Επικοινώνησα πριν λίγο με το Αμαζον και μου ζήτησαν να τους στείλω φωτογραφίες για να εξετάσουν το ζήτημα μου.

Τους έστειλα το email με τις φωτογραφίες και μου απάντησαν ότι θα μου επιστρέψουν 22.98 λίρες.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Φοβερή εξυπηρέτηση με πολύ γρήγορο χρόνο απάντησης και διευθέτησης του προβλήματος.

Μια χαρά, σου βγήκε πολύ οικονομικά η καρτούλα. Συνολικά αν δεν κάνω λάθος σου επέστρεψαν 7+23 = 30 λίρες.

Μέσα στην ατυχία σου νομίζω πώς σου έκατσε τέλεια!

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Η διαφορά είναι 91.92 λίρες.

Από την παραγγελία μου στο Αμαζον

Grand Total: £121.48 
Refund Total: £29.56

Δεν αντιλέγω ότι μου έκατσε πολύ καλά από οικονομικής άποψης αλλά είναι απαράδεκτο να έρχεται ένα πακέτο ανοιγμένο, για οποιαδήποτε εταιρία από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fawks0123 είπε

Η διαφορά είναι 91.92 λίρες.

Από την παραγγελία μου στο Αμαζον

Grand Total: £121.48 
Refund Total: £29.56

Δεν αντιλέγω ότι μου έκατσε πολύ καλά από οικονομικής άποψης αλλά είναι απαράδεκτο να έρχεται ένα πακέτο ανοιγμένο, για οποιαδήποτε εταιρία από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά εφόσον η κάρτα είναι σε άψογη κατάσταση θα μπορούσα ευχαρίστως να παραβλέψω το ανοιγμένο και ταλαιπωρημένο κουτί (προφανώς απο την εταιρεία μεταφοράς) για 30 λίρες έκπτωσης. Το ότι πήρες την κάρτα στις ~92 λίρες ουσιαστικά είναι bargain!  Έτσι δές το και μην χαλιέσαι. Επίσης το ότι το amazon σου έκανε άμεσα refund δείχνει πολλά. 

Δημοσ.

Και γω τη παρέλαβα σήμερα την κάρτα, όλα μια χαρά αλλά ένα πράμα μόνο μου τη σπάει. Δεν μπορώ να πάω το fan κάτω από 30%. Θέλω το pc να είναι τέρμα silent και κάνει λίγο θόρυβο στα 30%. Έχει ένα περίεργο θρόισμα.

Ίσως έτσι είναι η κάρτα. Άλλοι που την πήραν τι άποψη έχουν περί θορύβου;

Δημοσ.

Εγώ δεν την άκουσα πάντως όσο την είχα.

Ούτε σε gaming ούτε εκτός. Σε raijintek metis κιόλας που ήταν πολύ στριμωγμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...