forgotten Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, bill987 είπε Είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία, πήρα 15% πίσω αν θυμάμαι καλά. Δεν βάζουν μυαλό ήθελα να ήξερα??? Και σε ένα άλλο θέμα τα ίδια, συσκευασία διαλυμένη.... βασικα στο πακεταρισμα ειναι αθλιοι ιδιαιτερα σε αποστολες εξωτερικου ,μου τυχε λαπτοπ να σταλει στο κουτι του χωρις προστατευτικο περιβλημα , το μονο που εκαναν ηταν να επιστρεψουν τα μεταφορικα , οχι τπτ αλλο αλλα οταν πληρωνω 50 ευρω μεταφορικα για εξπρεςς αποστολη περιμενω να ναι ασφαλισμενο το πακετο μου
JoannisV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, marsele είπε Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον σε στοκ αυτη η συγκεκριμένη και μου ζήτησαν να τους την στειλω πίσω για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό.Η εναλλακτική ειναι μια μερικη επιστροφή του ποσού της ταξης του 10% του ποσού της παραγγελίας δηλαδή να μου επιστρέψουν κάπου στα 14 ευρω και να κρατήσω την κάρτα.Δηλαδη να μου κοστίσει απο 139 ευρω που εδωσα αρχικά 125.Τι προτείνετε να κάνω;; Με τις τιμές που έχουν οι κάρτες γραφικών εδω σκεφτομαι να διεκδικησω μια καλύτερη επιστροφή χρημάτων περίπου 20 ευρώ και να κρατήσω την κάρτα. Δεν υπάρχει λόγος να το παζαρέψεις για 5ε παραπάνω. Αν η κάρτα δουλεύει κανονικά και εφόσον θα σε καλύπτει η εγγύηση απλά την κρατάς και παίρνεις και το χαρτζιλίκι σου. 125 για το συγκεκριμένο μοντέλο όταν εδώ έχει τουλάχιστον 50ε παραπάνω, είναι φοβερή τιμή. Τόνισε τους βέβαια ότι πρέπει να προσέχουν πως στέλνουν τα δέματα και πως θα πρέπει να σέβονται τους αγοραστές που πληρώνουν γι'αυτά. (σαν feedback μπας και αλλάξει τίποτα) 2
slavador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 οταν αγοραζεται απο αμαζον λεει διπλα dispatched in frustration free package που σημαινει οτι δεν βαζουν κουτι στο τελος του checkout εχει επιλογη να μπει σε αμαζον box
Dr_73 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, marsele είπε Τα προστατευτικά καπάκια που υποτίθεται οτι θα έπρεπε να υπάρχουν στις υποδοχές hdmi,displayport,dvi-d δεν υπάρχουν καθόλου. Τέτοια καπάκια σε Palit , δεν έχω δει μέχρι τώρα, σε 5 (τελευταία gtx 1060 3gb dual fan απο amazon.de). Από διάφορους προμηθευτές. Σε gigabyte windforce και άλλες πιο ακριβές υλοποιήσεις τα βρίσκεις αυτά. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Dr_73
Sakiz105 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Τέτοια καπάκια σε Palit , δεν έχω δει μέχρι τώρα, σε 5 (τελευταία gtx 1060 3gb dual fan απο amazon.de). Από διάφορους προμηθευτές. Σε gigabyte windforce και άλλες πιο ακριβές υλοποιήσεις τα βρίσκεις αυτά. εμενα είχε
marsele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 8 hours ago, Dr_73 said: Τέτοια καπάκια σε Palit , δεν έχω δει μέχρι τώρα, σε 5 (τελευταία gtx 1060 3gb dual fan απο amazon.de). Από διάφορους προμηθευτές. Σε gigabyte windforce και άλλες πιο ακριβές υλοποιήσεις τα βρίσκεις αυτά. Το διαπίστωσα κι εγώ σε unboxing που είδα στο youtube.Δεν είχε σε κανένα βιντεάκι τέτοια προστατευτικά καπάκια.
marsele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Για να ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη του θέματος, επικοινώνησα σήμερα με το online chat του amazon uk και συμφώνησα να κρατήσω την κάρτα και να μου επιστρέψουν το 15% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας που σημαίνει 17.23 GBP κάπου κοντά στα 20€.Νομίζω ότι είναι καλή η προσφορά εάν σκεφτούμε τι τιμές ισχύουν σήμερα στις gtx1050ti. Άρα συνοψίζοντας από τα 139 ευρώ που κόστισε αρχικά η κάρτα με την επιστροφή θα μου κοστίσει 120 ευρώ περίπου.
fawks0123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Την έχω παραγγείλει και εγώ την συγκεκριμένη και ήταν να παραδωθεί την δευτέρα αλλά δεν ήρθε κάτι.Επειδή ο τόπος παράδοσης είναι ο χώρος εργασίας μου σε ένα κτήριο 8 ορόφων υπάρχει πέριπτωση να την αφήσαν όπου ναναι και να την έκλεψε κάποιος; Πριν που μίλησα με το αμαζον μου έκαναν refund τα μεταφορικά(6 λίρες περίπου) και μου είπαν ότι θα μου την παραδώσουν την ερχόμενη Παρασκευη.
Damachi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Πεζοδρόμιο κάτω από το ταχυδρομικό κουτί θα έλεγα να πάρεις κάνα τηλέφωνο τα ελτα
fawks0123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν στο πεζοδρόμιο γιατί το κτήριο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ούτε υπάρχει ταχυδρομικό κουτί,υπάρχει όμως θυρωρός και όταν τον ρώτησα μου απάντησε ότι δεν με έψαχνε κάποιος ταχυδρόμος την Δευτέρα.Τεσπα θα περιμένω μέχρι την Παρασκευη.
marsele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 57 minutes ago, fawks0123 said: Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν στο πεζοδρόμιο γιατί το κτήριο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ούτε υπάρχει ταχυδρομικό κουτί,υπάρχει όμως θυρωρός και όταν τον ρώτησα μου απάντησε ότι δεν με έψαχνε κάποιος ταχυδρόμος την Δευτέρα.Τεσπα θα περιμένω μέχρι την Παρασκευη. Δε νομίζω να σου το αφήσουν στο πεζοδρόμιο.Εμένα μου το άφησαν στα σκαλιά, τα οποία βρίσκονται εντός διόροφης οικοδομής. Λογικά θα το παραλάβεις μέχρι τέλος της εβδομάδας.Ενημέρωσε πάντως σχετικά με την κατάσταση του κουτιού που θα πάρεις στα χέρια σου.
kostiger Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, marsele είπε Για να ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη του θέματος, επικοινώνησα σήμερα με το online chat του amazon uk και συμφώνησα να κρατήσω την κάρτα και να μου επιστρέψουν το 15% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας που σημαίνει 17.23 GBP κάπου κοντά στα 20€.Νομίζω ότι είναι καλή η προσφορά εάν σκεφτούμε τι τιμές ισχύουν σήμερα στις gtx1050ti. Άρα συνοψίζοντας από τα 139 ευρώ που κόστισε αρχικά η κάρτα με την επιστροφή θα μου κοστίσει 120 ευρώ περίπου. Eννοειται οτι ειναι πολυ καλη η προσφορα, σε αυτη την τιμη ουτε την απλη 1050 δεν παιρνεις απο τα σκρουτζομαγαζα... 1
marsele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, kostiger said: Eννοειται οτι ειναι πολυ καλη η προσφορα, σε αυτη την τιμη ουτε την απλη 1050 δεν παιρνεις απο τα σκρουτζομαγαζα... Ξέχασα να αναφέρω ότι χθες το πρωί πριν πάω σπίτι να παραλάβω το δέμα, είχα επικοινωνήσει με το support του amazon για να με ενημερώσουν σχετικά με το πότε θα ερχόταν το δέμα επειδή είχε προγραμματισμένη παράδοση Τρίτη πρωί.Αποτέλεσμα της επικοινωνίας ήταν να μου δώσουν έκπτωση 5 λίρες στην επόμενη αγορά που θα κάνω!!! Πραγματικά άψογο support είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω από amazon.
kostiger Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εννοειται φιλε μου, ειναι εξαιρετικοι, η αλυσιδα χαλαει με το που βρεθει σε Ελληνικο εδαφος το εκαστοτε δεμα, στα ΕΛΤΑ... 1
fawks0123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 17/1/2018 στις 11:32 ΠΜ, marsele είπε Δε νομίζω να σου το αφήσουν στο πεζοδρόμιο.Εμένα μου το άφησαν στα σκαλιά, τα οποία βρίσκονται εντός διόροφης οικοδομής. Λογικά θα το παραλάβεις μέχρι τέλος της εβδομάδας.Ενημέρωσε πάντως σχετικά με την κατάσταση του κουτιού που θα πάρεις στα χέρια σου. Ήρθε σήμερα το πρωί η κάρτα, την έφερε ο θυρωρός στον αδερφό μου για την ακρίβεια. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήρθε χωρίς κάποιο κουτί συσκευασίας από το άμαζον. Είναι λίγο χτυπημένη εξωτερικά που δεν με ενοχλεί, αυτό που με ενοχλεί όμως είναι που την έχουν ανοίξει όπως φαίνεται από το αυτοκόλλητο. Το θέμα είναι πως μια φωτογραφία από μόνη της δεν αποδεικνύει τπτ, θα μπορούσε να τα τραβηχτεί οποιαδήποτε στιγμή και δεν ξέρω αν αξίζει να διεκδικήσω κάτι από το άμαζον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους αφήσω ένα σχόλιο για να τους πω να προσέχουν καλύτερα τους συνεργάτες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα