Προς το περιεχόμενο

Palit gtx 1050 Ti - amazon.co.uk €137 τελική

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση για αυτούς που εχουν παραγγείλει την καρτα.Σημερα μόλις παρέλαβα την καρτα και ειμαι έξω φρενών.Το κουτί της κάρτας ειναι χτυπημένο εξωτερικά κι οχι σε ζελατίνη.Οι αυτοκόλλητες ταινίες ασφαλείας του κουτιού ήταν τσαλακωμενες και φαίνονταν σαν να εχουν ανοιχτεί.Η κάρτα εσωτερικά ήρθε με την συσκευασία την γνωστή με τις φυσαλίδες και η ταινία ασφαλείας άνοιγε με μεγάλη ευκολία.Τα προστατευτικά καπάκια που υποτίθεται οτι θα έπρεπε να υπάρχουν στις υποδοχές hdmi,displayport,dvi-d δεν υπάρχουν καθόλου.Η αγορά εγινε απο amazon uk από την σχετική προσφορά που βρήκα στο forum.Πως πρέπει να κινηθώ;Να στειλω e-mail και να τους ζητήσω επιστροφή ή μερικη επιστροφή χρημάτων.Θεωρω απαράδεκτο να μην ειναι σφραγισμένο το κουτί.

Επεξ/σία από marsele
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, marsele είπε

Προς ενημέρωση για αυτούς που εχουν παραγγείλει την καρτα.Σημερα μόλις παρέλαβα την καρτα και ειμαι έξω φρενών.Το κουτί της κάρτας ειναι χτυπημένο εξωτερικά κι οχι σε ζελατίνη.Οι αυτοκόλλητες ταινίες ασφαλείας του κουτιού ήταν τσαλακωμενες και φαίνονταν σαν να εχουν ανοιχτεί.Η κάρτα εσωτερικά ήρθε με την συσκευασία την γνωστή με τις φυσαλίδες και η ταινία ασφαλείας άνοιγε με μεγάλη ευκολία.Τα προστατευτικά καπάκια που υποτίθεται οτι θα έπρεπε να υπάρχουν στις υποδοχές hdmi,displayport,dvi-d δεν υπάρχουν καθόλου.Η αγορά εγινε απο amazon uk από την σχετική προσφορά που βρήκα στο forum.Πως πρέπει να κινηθώ;Να στειλω e-mail και να τους ζητήσω επιστροφή ή μερικη επιστροφή χρημάτων.Θεωρω απαράδεκτο να μην ειναι σφραγισμένο το κουτί.

Στέλνεις επί τόπου στο support και τους λες ακριβώς τι συνέβη. Θεωρώ ότι θα σου στείλουν άλλη και θα σου ζητήσουν να επιστρέψεις αυτήν πίσω. Αλλά μίλησε μαζί τους, έχουν άψογο support.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, marsele είπε

απο unboxing της συγκεκριμενης δεν εχω δει παντως να εχουν ζελατινες κτλ

Δημοσ.
1 hour ago, gaspazet said:

Καλησπέρα,

Courier στο έφερε στην πόρτα η ελτα; Πως έγινε η παραλαβή; 

Το κουτί το βρήκα χυμα στα σκαλιά του σπιτιού κατα πάσα πιθανότητα απο ελτα

Δημοσ.
1 hour ago, petran91 said:

Στέλνεις επί τόπου στο support και τους λες ακριβώς τι συνέβη.

Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον σε στοκ αυτη η συγκεκριμένη και μου ζήτησαν να τους την στειλω πίσω για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό.Η εναλλακτική ειναι μια μερικη επιστροφή του ποσού της ταξης του 10% του ποσού της παραγγελίας δηλαδή να μου επιστρέψουν κάπου στα 14 ευρω και να κρατήσω την κάρτα.Δηλαδη να μου κοστίσει απο 139 ευρω που εδωσα αρχικά 125.Τι προτείνετε να κάνω;; Με τις τιμές που έχουν οι κάρτες γραφικών εδω σκεφτομαι να διεκδικησω μια καλύτερη επιστροφή χρημάτων περίπου 20 ευρώ και να κρατήσω την κάρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πέρα από το κουτί δεν υπάρχει ζημιά στην κάρτα εγώ στη θέση σου θα την κρατούσα και θα δεχόμουν την επιστροφή. Μην παζαρέψεις το ποσό δεν έχει νόημα. Η κράτα την με αυτά που σου προσφέρουν ή στείλτην πίσω.

Αίσχος να έρχεται με ταχυδρομείο και να στην αφήνουν απέξω από το σπίτι.. 

Επεξ/σία από petran91
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marsele είπε

Το κουτί το βρήκα χυμα στα σκαλιά του σπιτιού κατα πάσα πιθανότητα απο ελτα

Οι μακακες συνεχίζουν την παράδοση που εκαναν με τους ssd βλεπω :P Τυχερός είσαι που το βρήκες  ....

• Like 1
Δημοσ.

Aθανατα ΕΛΤΑ, ποσα χρονια πισω ειμαστε...

Εγω θα δεχομουν την εκπτωση και θα την κρατουσα παντως. Οι τιμες στη χωρα μας αλλά και διεθνως φυσικα, ειναι στο θεο. 

Δημοσ.

Είχα και εγώ μια παρόμοια εμπειρία, πήρα 15% πίσω αν θυμάμαι καλά.

Δεν βάζουν μυαλό ήθελα να ήξερα??? Και σε ένα άλλο θέμα τα ίδια, συσκευασία διαλυμένη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...