Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 30ε το ειχα παρει στο Black Friday του 2016 μαζι με μεταφορικα απο MediaMarkt.

Πολυ καλο mouse.Ειδικα για fps games.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.amazon.fr/Logitech-G502-Souris-Personnalisable-Proteus-Spectrum-11-Boutons-Programmables/dp/B019DVCW3E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514563931&sr=8-1&keywords=g502+logitech 

Αυτο εδω δεν αξιζει περισσοτερο που παιζει αρκετες μερες στην τιμη αυτη?

Μας κατέστρεψες... :-D Γινεται να ακυρώσω την αλλή παραγγελία απο το ισπανικό και να πάρω αυτό?

Δημοσ.

Παιδια πιο απο τα δυο προτεινετε? ειναι καλυτερο το 502? φοβαμαι τα πολλα κουμπακια του λιγο...

Δημοσ.

Μας κατέστρεψες... :-D Γινεται να ακυρώσω την αλλή παραγγελία απο το ισπανικό και να πάρω αυτό?

Λογικα θα γινεται αν δεν το εχει στειλει .δεν ξερω και πολλα απο αμαζον.Σαν ποντικι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το g403

Δημοσ.

Και έκανα μια τουρνε το πρωι σε γαλλία ιταλία ισπανία και δεν είχα δει τίποτα :lol:  καλά που το ανέβασες.

Ιδιο αισθητήρα έχουν απ' ότι είδα και το g502 και το g403 οπότε κατέληξα στο πιο ελαφρύ και safe σε σχήμα μιας που δεν χρειάζομαι και τα παραπάνω κουμπιά. Δείτε και κάνα review με μεγέθη χεριών αν είστε μεταξύ των δυο.

Δημοσ.

Παιδια πιο απο τα δυο προτεινετε? ειναι καλυτερο το 502? φοβαμαι τα πολλα κουμπακια του λιγο...

έχω το g502 το οποίο το είχα πάρει πάλι από προσφορά "lightning deal" τελική στα 40€, πολύ καλό ποντίκι αλλά αν δεν χρειάζεσαι τα επιπλέον πλήκτρα δεν βλέπω τον λόγο.. άσε που μερικές φορές τα πατάω καταλάθος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λίγες μέρες. Το ποντίκι μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό. Δεν κροταλίζει καθόλου στο κούνημα, η ροδέλα είναι αρκετά σκληρή σε σχέση με τα άλλα κουμπιά που είναι προς το μαλακό αλλά χωρίς να πατιούνται κατά λάθος. Τα μαλακά λαστιχένια πλαϊνά πρώτη φορά τα βλέπω σε ποντίκι και μου φαίνεται θα τα ψάχνω από δω και πέρα, πολύ σταθερό κράτημα και αίσθηση. 19x10 το χέρι μου και με στηρίζει καλά κάτω από παράμεσο και μικρό δάχτυλο (1:3:1 τα δάχτυλα).

Ήρθε Ελλάδα ακριβώς τη μέρα που υπολόγιζε το άμαζον και αμέσως έλαβα κωδικό εντοπισμού για το σαιτ των ελτα και παρέλαβα από τοπικό υποκατάστημα. Το κουτί ήταν μέσα σε σακουλάκι άμαζον.

Τώρα μένει να αξιωθεί να στείλει τους ι5 η ίντελ μπας και το δοκιμάσω σε κανά παιχνίδι :rolleyes:.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...