tsitsilas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα έκανα αλλαγή απο adsl σε vdsl!Σήμερα ήρθε το router το σύνδεσα με το δικό του spliter αλλα δεν βλέπω να κάνει connection σε vdsl.Και η συνδεσή μου δεν έχει καμία διαφορά απο πριν οπως θα δείτε παρακάτω κλειδώνει στα ίδια με πρίν την αλλαγή σε vdsl. Το royter το έχω όπως μου το έστειλε η forthnet δεν έχω βάλει τίποτα εγώ γτ απο οτι είδα είχε όλα τα στοιχεία έτοιμα.Καμιά ιδέα γιατι δεν με συγχρονίζει με vdsl? Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1022/17732 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1056/19312 kbps Noise Margin(Up/Down) 11/8.9 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.4/18 dB Output Power(Up/Down) 11.3/1.2 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/64 Interleave Delay(Up/Down) 8/7 ms INP(Up/Down) 1.5/0.3 symbols Profile N/A AnnexType AnnexA LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/26 FEC Errors(Up/Down) 0/0 HEC Errors(Up/Down) 0/309 Ο πίνακας του vdslType PPPoE xDSL Transfer Mode PTM IP Version IPv4/v6 NAT Switch On IP 0.0.0.0/0.0.0.0 DNS 0.0.0.0/0.0.0.0/0.0.0.0 IPv4 Connection Status Disconnected IPv4 Online Duration 0 h 0 min 0 s Disconnect Reason No Carrier LLA:: GUA:: DNS::/::/:: IPv6 Connection StatusDisconnected IPv6 Online Duration0 h 0 min 0 s WAN MAC7c:39:53:e6:69:9b 1
argimeg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το router ήρθε, η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε; σου έστειλε καμιά ειδοποίηση η 4net;
tsitsilas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το router ήρθε, η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε; σου έστειλε καμιά ειδοποίηση η 4net; Στο κινητό όχι δέν μου έχει έρθει κάτι.Στο site όμως που έχω λογαριασμό τόσο καιρο έγραφε αίτημα σε εξελιξη ενώ απο προχτές γράφει ενεργό και το πακέτο της vdsl. Εκτός και αν στο site είναι απλά εικονικό και η υπηρεσία δεν έχει ακομα ενεργοποιηθει.
argimeg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά έτσι θα είναι. Δεν παίρνεις ένα τηλ να ρωτήσεις; Τι λέω τώρα ε; Καλύτερα να περιμένεις να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία παρά να περιμένεις να μιλήσεις με 4net support
tsitsilas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά έτσι θα είναι. Δεν παίρνεις ένα τηλ να ρωτήσεις; Τι λέω τώρα ε; Καλύτερα να περιμένεις να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία παρά να περιμένεις να μιλήσεις με 4net support Να πάρω και να φάω όλη την μέρα σε αναμονή?Μπα θα στείλω ενα e-mail θα βάλω κ λίγο σάλτσα για άλλες εταιρίες και θα με πάρουν αυτοί σε κάνα μισάωρο.Ευχαριστώ για τν χρόνο σου απλα ήθελα να δώ μπάς κ δεν έκανα εγώ κάτι.
bill2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κάλεσε στο 8001001112 που ειναι δωρεαν και ρώτα
naive Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Να ρωτήσω κάτι, πόσο σου κόστισε η αλλαγή σε vdsl και πόσο πληρώνεις τελικά;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 το ιδιο μου ειχαν κανει κ μενα...και καλα μπερδευτηκαν ,ευτυχως σε μια μερα το φτιαξαν
Amaretos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, naive είπε Να ρωτήσω κάτι, πόσο σου κόστισε η αλλαγή σε vdsl και πόσο πληρώνεις τελικά; Στην αρχη εμένα μου ειπαν 5 ευρω επιπλεον , αλλα μετα τους επιασα στο μπιρι μπιρι, εχω και 2 γραμμες forthnet στο ονομα μου, τελικα πηρα vdsl στην τιμη που ειχα ηδη το adsl για 24 μηνες Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Amaretos 1
naive Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Amaretos είπε Στην αρχη εμένα μου ειπαν 5 ευρω επιπλεον , αλλα μετα τους επιασα στο μπιρι μπιρι, εχω και 2 γραμμες forthnet στο ονομα μου, τελικα πηρα vdsl στην τιμη που ειχα ηδη το adsl για 24 μηνες Πόσο είναι αυτή η τιμή αν επιτρέπεται; Γιατί και εγώ σήμερα τους έπρηξα τα ούμπαλα αλλά δε μου το έδωσε καν με 5, αλλά με 7. Βέβαια έχω ήδη πολύ χαμηλό πακέτο από προηγούμενη διαπραγμάτευση (17,25 + κινητά) οπότε τελική τιμή θα βγει 24,25 που είναι όντως χαμηλό συγκριτικά αυτή τη στιγμή. Επειδή δεν καίγομαι κιόλας ίσως να τους τρενάρω λίγο μιας και λήγει το συμβόλαιο και θα μπορώ να παίρνω και άλλες προσφορές. Αν βρω κάτι παρόμοιο σε άλλη εταιρεία, γύρω στα 25 δηλαδή μπορεί να το ρισκάρω να πάω έτσι για να δω και τα όριά τους, γιατί όταν τους έρθει αίτημα φορητότητας κάνουν την καλύτερη προσφορά που μπορούν.
Amaretos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εχεις ηδη πολυ χαμηλό πακέτο, εγω δινω 32,4 με Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Novasports 1. Ισως για αυτο δεν σου εδωσε καν το 5. Ο αδερφος μου εκανε αιτηση πριν 4 μέρες και του εδωσαν με 5.
naive Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εχεις ηδη πολυ χαμηλό πακέτο, εγω δινω 32,4 με Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Novasports 1. Ισως για αυτο δεν σου εδωσε καν το 5. Ο αδερφος μου εκανε αιτηση πριν 4 μέρες και του εδωσαν με 5. Α ναι, μου είπε ότι στο 3play δίνουν με 5 και στο 2play με 7. Το ξέρω ότι είμαι χαμηλά, απλά μου αρέσει να κάνω practice στις διαπραγματεύσεις
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τα 5 και τα 7 που λετε ειναι για καθε μηνα?
Amaretos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τα 5 και τα 7 που λετε ειναι για καθε μηνα? Yes 5 επιπλεον το μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα